Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dogumdan itibaren kullanilabilen kangurular var. Boba 4g oneririm. Anakucaginda da mi durmuyor? Yuzukoyun yatirsan hem gazi varsa rahatlat hem de yorulur
Sadece kucakta ve gezmek istiyor ilk zamanlar kangurualdim ama nedense onda da agliyor

Canım benim kızın da öyle doktor sakın para falan bağlamayın kendiliğinden geçecek beklenen bir durum dedi

Yaa öyle dedi demek. Peki gaz sancısı ya da ishale neden olmuyor mu

Yok canım ama benim kızımınki ıkınmaktan oldu öyle ıkınıyor ki bazen. Büyük kızımda aynı şekilde çok ıkınırdı onunda olmuştu kendisi geçti. Doktor görür görmez bağlamayın dedi ben de kayınvalidem bağlayacaktı ama izin vermedim dedim o da para koyup bağlayacaktı dimi dedi ben bilmiyordum öyle olduğunu o söyledi.

Sagmayi denediniz mi sagdikca artiyor cunku bir de kanallar tikanabiliyor sagmayi tavsiye ediyorlar

Tamam canm sagol

Kanguru ya da sling denediniz mi? Surekli kucakta durmak isteyen bebekler icin cok ideal bence. Ben de birkac gundur kullaniyorum alistirmaya çalışıyorum
resmi varmi kangurunun cnm
Merhaba benim de 40 dun cikti ama dikislerim var normal dogum ama fazlaydi dikislerimn sayisini doktora soramadim ogrenmek istemedim. Iliskide dikisler acir mi diye terddut ediyorum
Benimde ilk 2 bebek normaldi cnm onda hafif aci oliuor kasma kendini birde direk iliski olmasin biraz kaygan olmasi lazim 3.sezeryan oldu oyle sandim ben

Gazli bebekler cok ikindigi icin gobek disa dogru olur. Duzelir o buyudukce

Arkadaşlar bebeğim bugünle 4 gün oldu kendini kirletmedi endişe etmeli miyim 2 aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor

40
Merhaba benim de 40 dun cikti ama dikislerim var normal dogum ama fazlaydi dikislerimn sayisini doktora soramadim ogrenmek istemedim. Iliskide dikisler acir mi diye terddut ediyorum
Merhaba benim 40 im.cikinca devam ettik dikisler 40 a kadar kalmiyor eski haline donuyor

Kızlar bebisimin ağzı bembeyaz pamukcuk oldu 1 haftadr mikostatin kullanıyorum ama ise yaramıyor emzik kullanmayi biraktim şuan goguslerimin ucuda sizlio sanki eskisi gibi sut yok gibi emisinden belli yani doktorum pazartesi gel dedi ama ben ağzını gordukce huzursuz oluyorum yokmu bebeği pamukcuk olan

Benim bebegimde de var. Karbonatli suyla siliyorum. Umarim gecer...

Sagmayi denediniz mi sagdikca artiyor cunku bir de kanallar tikanabiliyor sagmayi tavsiye ediyorlar
Çok şükür arada akmaya başladı. Bide artık kafaya takmayinca gerçekten geliyor. Arada sagiyorum. Mochinin süt pompasini almıştım. Çok işime yaradı. Diğer gogsumden akan süt olurda orda topluyorum iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…