Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İşaret parmağına ince bir tülbent veya gazlı bez sar, onu kaynamış ılımış suya batır ve ağzını dilinden başlayarak iyice temizle. Ama Örneğin gazlı bezin bir kez sildiğin yerini bir daha kullanma, çevir başka yeriyle sil. Bu şekilde 2-3 güne geçer. Buna meme ucundaki bir enfeksiyon sebep oluyor bu arada. Göğüs pedi kullanma, eğer kullanıyorsan. Her emzirme öncesi ve sonrasında memeni iyice yıka kurula öyle emzir. Benim ilk kızımda çok başıma geldi, böyle çare buldum.

Göğüs pedi kullanmıyorum hiç kullanmadım ama bu ara goguslerim çok terledi ama hiç silmeden vermistim belkide o sebep oldu hiç dusunemedim 2 gün dr asla silmeden vermiyorum gazlı bezle silmeyi bugun denedim beyazlık gitti ama sanki yine çıkıyor gibi devam edicem bakalım tsk ederim yorumun için

Ben de karbonatli suyla temizliyorum hafifledi ama gecmedi tam. Gogus pedi kullaniyorum mecburen yoksa akiyor. Gogus pedsiz nasil olur ki

Zeytin yagi ver 1 cay kasigi cnm . Cikarir insallah
Akşam yaptı çok şükür sirtina kadar rahatladı çok şükür bugün gene ikiniyordu gaz çıkardı sürekli yatırdım yarım saat sonra filan uyaniyordu gene şimdi yaptı çok şükür gazlı şeyler de yememeye çalışıyorum gene oluyor ama çok şükür iyi şimdi teşekkür ederim

Birkaç gün devam et, mutlaka geçecektir, denendi onaylandı

Ben de karbonatli suyla temizliyorum hafifledi ama gecmedi tam. Gogus pedi kullaniyorum mecburen yoksa akiyor. Gogus pedsiz nasil olur ki
Evdeyken göğüs kalkanı kullanabilirsin, akan sütü topluyor. Gece de kullanıyorum ben. Emzirirken de Lansinoh'un anne sütü toplayıcısını kullanıyorum emzirmedigim memeye. Mochinin aynısı, daha ucuza aldım indirimde. Dışarıda mecburen ped kullanıyorum ama en ufak bir ıslaklıkta değiştiriyorum, hiç beklemiyorum. Bu şekilde bir sorun yaşamadım şimdilik.

Kızlar günaydın
2 ay aşısı ateş yapan oldu mu?
tatile yerindeki saglik ocağında yaptiricam o yüzden tedirginim.. aşı için bekledim o kadar şimdide saglik ocağı bir hafta verem bir hafta kızamık aşısı açıyoruz,sizinki haftaya diyor..
özelde de olamayan bir aşı maalesef.

Sut toplayici baya iyiymis. Gogus kalkani rahatsiz etmiyor mu?
Ediyor, bazen farkında olmadan çok eğiliyorum dökülüyor falan hatta. Görüntüsü de hoş değil. Ama büyük kızım ağzındaki pamukcuk yüzünden emmeyi reddetmişti, döndürene kadar neler çektim. Aynı şeyleri tekrar yaşamamak için katlanıyorum şu an.

Ates degilde huysuzluk yapti bizde bircay kasigi calpol verdim bebek icin olandan.

Benim oglumun emmesinde bir sikinti yok cok sukur. Kizimda da gogus pedi kullanmistim bi problrm olmamisti. Ama sut toplayicidan alicam. Mochi uygunmus

Peki sagdiginiz sutleri nasil sakliyorsunuz? Sut poşetleri mi sut kaplari mi? Hangi marka? Mochi almaya karar verdjm ama simdi de sut saklama sorunsali cikti ortaya

Peki sagdiginiz sutleri nasil sakliyorsunuz? Sut poşetleri mi sut kaplari mi? Hangi marka? Mochi almaya karar verdjm ama simdi de sut saklama sorunsali cikti ortaya
Lansinoh marka süt saklama poşeti kullanıyorum ben.fazla olanı buzluğa atıyorum 3 ay kalabiliyor buzlukta. Kutusunda nasil saklayacağını yazıyor. Joker mağazasında aldım. Fiyatı da uygun. Aynı marka elektrikli göğüs pompası kullanıyorum. Memnunum göğüs kalkanı ilk ay çok işime yaradı. Bebek alışana kadar yara olmaması için bir kurtarıcı.

Kızlar saçını boyatan var mı ?röfle yaptırmayı düşünüyorum. 47 günlük oldu bebeğim. Sıkıntı olur mu acaba

Benim oglumun emmesinde bir sikinti yok cok sukur. Kizimda da gogus pedi kullanmistim bi problrm olmamisti. Ama sut toplayicidan alicam. Mochi uygunmus
Mochinin bildiğim kadarıyla boyna asma askısı yok. Lansinoh ta var, emzirirken bebeğin tekme atma ihtimaline karşı çok iyi oluyor boyna asmak
Süt saklama içinse ben baby&me nin süt saklama poşetlerini kullanıyorum. Ayrıca aventin 10 lu saklama kutularindan da aldım, zaten pompam da avent, Birlikte kullanıyorum. Ek gıda dönemi için de çok güzel o kaplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…