Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
[/QUOTE]
Evet iste mesele de o guvenebilmek.
Gecmis olsun insallah sorunsuz atlatirsiniz.
Biz de 3 e gidicez yarin. Doktor menenjiti de dedi sorucam.bakalim yine de. Tesekkur ederim

A rottayi ne kadara aldiniz.
Bir de menenjit 3 doz ne cokmus ya oylee
Rotaya heralde 320 falan verdik. Hastanede vurdurduk kalca ultrasonu muayene ucreti hepsini odedik o yuzden tam bilemedim.
Menenjit oyle olmus. Isteyenlere yine 2 dozluk vuruyoruz 9. Ve 12. Ayda ama ideali bu dedi doktor. Napalim bebislerin sagligi icin doktorlara guvenicez

1 aylikken isitme testi yaptirdik o yuzden doktora goturduk

Cnm karpuz bende gaz yapiyor

Ben ne denediysem artmiyor
Canım çok üzüldüm. Bak benim yaptıklarımı anlatayim, ben günde üç defa falan sağmak zorunda kalıyorum. Inşallah sende de işe yarar. Sabah kahvaltıda rokka maydonoz, alkolsuz malt içeceği zaten bir mucize süt için, rezene çayi içiyorum ama her gün. Hem sütüm taşıyor hem bebek sakin oluyor. Hurma, tahin pekmez. Semiz otundan zeytinyağlı salata yapıyorum sık sık. Inşallah sütün artar. Güzel haberlerini bekliyorum

Cevabin icin cok tesekkurederim ama her turlu yesillik malt icecekleri konpostolar cayin her turlusu ve humana still tea kuru borulce herseyi denedim ama yok yine az dogumdan beri az ilk 2 cocugumda fosur fosur sutum vardi bunda neden boyle oldu bilmem

Cok emmis olabilir fazlasini kusmustur. Kaşta saçta olusan döküntü konak oluyor. Banyodan once zeytinyagi sürüp banyoda tarayip yikayin gecer

Kızlar Bigaia ile Biogaia arasında fark ne. Doktorum Bigaia yazdı eczane öbürünü verdi. Kullanmadım henüz. Değiştirme imkanım var. Bigaia 10ml 104 TL Biogaia 5ml 78TL. Kaka yaparken çok ıkınıyor demiştim doktora o yüzden bunu verdi. Fikrinizi ve bilginizi paylaşır mısınız

Merhaba hanımlar. Bir sıkıntım var buraya mı yazsam bdv ye mi bilemedim. Bebekle ilgi değil benle ilgi yakinimdakilere sormaya çekiniyorum.

Sanirim kimsenin bebegi gunde 12 saat full uyanik ve sadece anne kucaginda durmuyordur1bari babasinda dursa ama.yok sadece ben ve 1 dk bile yerine birakamiyorum agliyor 12 saat full kucak daha yemek yapamadim
Kanguru ya da sling denediniz mi? Surekli kucakta durmak isteyen bebekler icin cok ideal bence. Ben de birkac gundur kullaniyorum alistirmaya çalışıyorum

Kanguru ya da sling denediniz mi? Surekli kucakta durmak isteyen bebekler icin cok ideal bence. Ben de birkac gundur kullaniyorum alistirmaya çalışıyorum
Slingi sevmedi kanguru icinde daha cok erken diyor dr lar artik sinir asap diye bisey kalmadi isin tuhafi her sabah 11 de uyaniyor gece 12 ye kadar 5 dk bile uyumadan ayakta bunldim psikolojim bozuldu nasil 13 saat uyumadan durabiliyor ve 13 saat bu cocuk kucagimda

Dogumdan itibaren kullanilabilen kangurular var. Boba 4g oneririm. Anakucaginda da mi durmuyor? Yuzukoyun yatirsan hem gazi varsa rahatlat hem de yorulur

Allah yardımcın olsun canım. Doğduğu zamnda da mı boyle bir bebekti. Yoksa büyüdükçe mi uyumamaya başladı.

MMrb bayanlar bnm kızın göbek deliği dışa doğru çıkık içine geçmemiş hava dolu. Madeni para bir kumaşa dikip üstüne koyduk . Geçer mi bilmiyorum kayıp duruyor o da. Bir de genelde ishal . Göbekten dolayı sanırım. Aynı sorunu yaşayan oldu mu

Merhaba canım benim kızın da göbeği dışındaydı ben de para sardım 1 aylıkken içine çekildi göbeği. Doktor bir haftalık kontrolde 2 aya kadar içine çekilir çekilmezse göbek fıtığıdır demişti. Şükür düzeldi inşallah senin kızın da düzelir.

Benimki suan 57gunluk ve kanguru kullaniyorum yenidogandan itibaren kullanilanlardan benimki brooshbaby markasi ona bir bak istersen. Gercekten nasıl o kadar uykusuz durabiliyor ilginc, bizimki de hareketlenmeye basladi bacaklari kipir kipir ve bu enerji harcayip yorulmasini sagliyor sonra da uyuyor belki seninki de buyudukce yorulacak ve uyuyacak Allah kolaylik versin

Valla benimkide ayni kipir kkpir imkani olsa kalkip.yururama uyumuyor deliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…