Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar saçını boyatan var mı ?röfle yaptırmayı düşünüyorum. 47 günlük oldu bebeğim. Sıkıntı olur mu acaba
Dibine degmezse bisey olmazz birde sacin kirli git temizken gozenekler daha cok acik oluyor ben iki oglumdada boyattim bu hafta aksilik olmazsa boyaticam gene

Kızlar günleriniz nasıl geçiyor bir kısmın 2 aylık olmuştur geçen aya göre değişim var mıdır

Dibine degmezse bisey olmazz birde sacin kirli git temizken gozenekler daha cok acik oluyor ben iki oglumdada boyattim bu hafta aksilik olmazsa boyaticam gene
Dibine değmeyecekte cnm cila da yapicam dedi .O zaman dibine de değmiş oluyor dedi

Evet dip boya yok.Ama ombre röflede yapsam üstüne cila atacm dedi .O sıkıntı oluşturur mu diye düşündüm
Bence boyat gitsin. Vallahi benim bebiş kuaförde babasının kucağında beni bekledi ben bi kendime geldim, moralim düzeldi. Onu bırak insana benzedim dip boya biliyorsun uzun kalmak zorunda etki etmesi için, ama cila en fazla 5 7 dakika.

Kızlar günleriniz nasıl geçiyor bir kısmın 2 aylık olmuştur geçen aya göre değişim var mıdır
Biz dün iki aylik olduk. Kucağı dolduruyor artık maşallah. Akşam kolik ağrımız seyreldi. Içtiğim rezene işe yarıyor galiba. Ama uyku hala düzensiz

Valla bilmiyom ya biraz takıntılıyım ben. Benim yüzündem çocuğuma küçücükte olsa olumsuz bi etkisi olur mu diye takar dururum.Neyse bu günü de düşünmekle geçiririm artık:)))

ilk çocukla ikinci çocuk okadar farkediyokiilk kez anne olanlar çok kasmayın aile büyüklerini üzmeyin su asla vermem 6aya kadar bişey tartırmam diye inat etmeyin rahat olun rahat büyüsünler

Merhaba güzel anneler. Benim oğlum da 2,5 aylık. Dedesinden grip bulasti hepimize. 2 gündür inanılmaz huysuz. Uyku düzeni mahvoldu. Gündüz hiç uyumuyor uyuyana kadar canım çıkıyor en fazla 30 dk uyudu. Genelde 10 dk sürüyor uykusu. Hep kucakta olsun hiç yatmasin istiyor mahvoldum ben de hastayım. Anlayacağınız çok zor geçiyor dünden beri. Bir de burnu çok kapanıyor gece uykusu da o yüzden çok zor oluyor. Siringa yardımıyla serum fizyolojik ile yıkıyoruz dün akşamdan beri biraz rahatlatıyor gibi. Şu anda asla yapmayacagim bir şey yapıyorum ve ayakta sallıyorum hafifçe. Uyusun diye ne yapacağımı şaşırdım

Reflü yatağına koyup bende ayağımda sallıyorum uykuya gecisi kolaylasiyor arada gaz sancısı gelincede hafifce salliyorum rahatlıyor
Birkaç tane uyku eğitmeni dinledim 3 aya kadar herşey mübah diyor bebisler alışkanlık alma diyor önemli olan 4 aydan sonra kendileri uyumayi öğrenmeli diyor tabi ilk çocuk nekadar doğru bilmiyorum

Merhaba kızlar. Karma aşısı yaptıran var mı? Kızım 2 ay 4 günlük oldu yarın karma aşısı var doktor şimdiden calpol aldırdı ateş ve huysuzluk olabilir diye. 2 çocuk sahibi bir arkadaşım da "sen yandın 2 gün nöbettesin" diyor. Gerçekten o kadar huysuz mu olcak aşı yaptıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Benim kızımda ateş yapmadı ama hemşire hanım bir çay kaşığı calpol verebilirsin dedi

Bizde bir sıkıntı cikmadi 37.5 u geçerse yarım ağrı kesici fitil ya da calpol verirsin dedi doktora yazdırdı şurup yazmamış sadece fitil gece yatarken 37.5 u geçmişti yarım fitil verdim çok şükür düştü rahat geçti ateşini kontrol edin sürekli ins sıkıntısız gecer

kaş ve baş konaklariniz ne durumda? Hindistan cevizi yağı ve Zeytinyağı işe yaramadı, bebe yağı sürdüm şuan , onu deniyorum...Halbuki z.yagi ilk kizimda çok işe yaramıştı..

Canim her cocukta ayni olmuyor benim 1.kizim o gunun aksamina kadar huysuzlandi 2.kizim 1_2 saat falan surdu 9 gun sonra a 3.kizimin var 2 gun duymadim.hic

Gecmis olsun cnm

Bizde ates degil huysuzluk yapti.

kaş ve baş konaklariniz ne durumda? Hindistan cevizi yağı ve Zeytinyağı işe yaramadı, bebe yağı sürdüm şuan , onu deniyorum...Halbuki z.yagi ilk kizimda çok işe yaramıştı..
Yogurt ve karbonat surdum gecen gun biraz bekletiim sonra yikadim baya ise yariyor ebe demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…