1 bardak sicak suya1 caykasigi koyuyorum hatta bazen 1 caykasigi da rezene katiyorum icine 20 gun kullandim biraktim suan kendikaka yapiyor ogrendi gunde 2defa verdim ve taze demledim 1yemek kasigi bebege verip kalanini ben ictimKizlar anason cayini nasil kulaniyosunuz nde kac kez veriyosunuz bide surekli tazemi veriyosunuz
Bizdede oldu konak o yuzdede oluyor ben bebek yagi surupyumusattim yumusayip kabranlari ben temizledimkalanlari yikandikc gittiİkinci kez anneyim ama kendimi bazen çok yetersiz tecrübesiz hissediyorumoğlum ağız dolusu kustu. Bu durum 5-6 kere tekrarlandı. Sabah emzirmistim. Tek göğsmu emmisti. Bende baya emdi diye seviniyordum. Hepsini çıkardı. Ağzından fışkırır şekilde geldi. Birde kızlar kaşlarının üstünde alın kısmında sarı kabuk şeklinde sert bir şekilde döküntü oluştu. Sıcaktan oldu heralde. Sizce ne iyi gelir. Zeytinyağı sürdüm bide bebekler için nemlendirici. Allah herkesin yardımcisi olsun
Hemen bende Bebek yağı sürdüm şimdi tşkler canimBizdede oldu konak o yuzdede oluyor ben bebek yagi surupyumusattim yumusayip kabranlari ben temizledimkalanlari yikandikc gitti
Benim oğlumun gazı olursa kusuyor emzirir emzirmez omuzunuza başını koyun gazını çıkarın belki işe yarar. Aynı döküntü bizde de oluştu konak gibi. Banyo yaptırdıkça geçti bir iki kere losyon sürdüm başka da bir şey kullanmadım. Aile hekimine sormuştum zamanla geçer bir şey kullanma dediİkinci kez anneyim ama kendimi bazen çok yetersiz tecrübesiz hissediyorumoğlum ağız dolusu kustu. Bu durum 5-6 kere tekrarlandı. Sabah emzirmistim. Tek göğsmu emmisti. Bende baya emdi diye seviniyordum. Hepsini çıkardı. Ağzından fışkırır şekilde geldi. Birde kızlar kaşlarının üstünde alın kısmında sarı kabuk şeklinde sert bir şekilde döküntü oluştu. Sıcaktan oldu heralde. Sizce ne iyi gelir. Zeytinyağı sürdüm bide bebekler için nemlendirici. Allah herkesin yardımcisi olsun
Hanimlar gunaydin benim sutum yetmiyordu soylemistim onceden mama takviyeli gittim bu aralar mamayi azalttim gunde 7 8 defa verirdim 4 defaya dusurdum tek seferde en fazla 45 ml veriyorum surekliemiyor ama bu seferde doyup doymadigindan emin olamiyorum son 15 gunde 350 gr almis aile hekimi normal ayda 500gr alan bebege doyuyor diyoruz dedi sabahtan beri 3 defa emzirdim agzindan kusuklar akti bu doydugundan mi oluyor yoksa gazdan mi acaba hep mamami versem dusuncesindeyim
Canım benim oğlumda hep ağzından yan taraftan kusmuklar çıkarıyor. Bez sayısı çok şükür baya oluo gün içinde. Az önce attığım yazıda mutlu ve huzurluysa ins doyuyordurHanimlar gunaydin benim sutum yetmiyordu soylemistim onceden mama takviyeli gittim bu aralar mamayi azalttim gunde 7 8 defa verirdim 4 defaya dusurdum tek seferde en fazla 45 ml veriyorum surekliemiyor ama bu seferde doyup doymadigindan emin olamiyorum son 15 gunde 350 gr almis aile hekimi normal ayda 500gr alan bebege doyuyor diyoruz dedi sabahtan beri 3 defa emzirdim agzindan kusuklar akti bu doydugundan mi oluyor yoksa gazdan mi acaba hep mamami versem dusuncesindeyim
Genelde ghuysuz bir bebek zaten mama alsadaCanım benim oğlumda hep ağzından yan taraftan kusmuklar çıkarıyor. Bez sayısı çok şükür baya oluo gün içinde. Az önce attığım yazıda mutlu ve huzurluysa ins doyuyordur
Ben saglikocaginda takip edildigi surece dr a goturmuyorumKızlar yarın bir aylık olcaz ins. Sağlık ocağında aşısı var. Siz bir aylık olunca doktor kontrolune görürdunuz mu. Sağlık ocağı büyük ihtimalle kilosuna bakar. Dr kontrolune ne zaman götürmeli. Bu süreçte pek de gitmek istemiyorum hastanelere
En mantıklısıBen saglikocaginda takip edildigi surece dr a goturmuyorum
Ben 47 günlükken götürdüm. Hem kalça ultrasonu çekildi hem kontrol edildi. İkisi bir arada oldu. Neden geç getirdin de demedi.Kızlar yarın bir aylık olcaz ins. Sağlık ocağında aşısı var. Siz bir aylık olunca doktor kontrolune görürdunuz mu. Sağlık ocağı büyük ihtimalle kilosuna bakar. Dr kontrolune ne zaman götürmeli. Bu süreçte pek de gitmek istemiyorum hastanelere
Ben ne denediysem artmiyorkızlar süt olması için günde 1 madensuyu için. (içebiliyorsanız) ben bilmeden hergün limonlu freshalar varya ona takmıştım. havalar sıcak kola felan tüketemiyorum diye. ama biri dedi ki iç iç süt yapar almanyada doğum yapanlara felan verirlermiş .ondan sonra farkettim ki gerçekten de içmeye basladıktan sonra daha fazla çıkıyor. hem emziriyorum hem günde enaz 1 kez sağıyorum. birde bol su.
Bende huzrulu ve mutlu bebek nasıl olur hayal edemiyorumGenelde ghuysuz bir bebek zaten mama alsada
Sanirim kimsenin bebegi gunde 12 saat full uyanik ve sadece anne kucaginda durmuyordur1Bende huzrulu ve mutlu bebek nasıl olur hayal edemiyorum
Madrn suyu ve karpuz gaz yapmaz ben 2 gunde 1 tane karpuz bitiriyorum dr da ye demisti sut yapiyor bebegimin durumunu zaten yukarda yazdim48 günlüğüz hergun bir şekilde geçiyorbugün kalça ultrasyonuna gittik ben doğum sonrası kontrole gittim smear aldırdım bir kan testi verdim.
Normalde biogai kullanılıyoruz hatta ikinci şişeye geçtim gaz yoluna gitmişti ama dünden beri yine bitmeyen bir gazı varoda uyutmuyor sizin gündüz uykuları nasıl benimki maks 20 dk uyuyor
İki gün önce çok sıcaktı bebeği zibinla bıraktık vantilatör fln çalıştırdık acaba usuttuk mu dedim
Birde benim kızın kakası doğduğundan beri mukuslu acaba yediğim mi dokundu dedm ama değişik birşeyde yemiyorum
Karpuz gaz yapar mı? Soda içiyoruz demişsiniz gaz yapar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?