Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Baş ağrısı çeken arkadaşlarım head stick satılıyor eczanelerde içinde uçucu yağlar var ben baya faydasını görürüm başım ağrıdığında bir deneyin isterseniz. Şakaklara, kulak arkasına, enseye sürüyorum ağrım olduğunda.

Benim de dün çok şiddetli oldu baş ağrım.
Bir tane Parol içtim.
Biraz da olsa iyi geldi

Kizlar benim gb gecmeyen baş ağrisi olan varmi 3 gündür geçmedi cok sinir bozucu

ben de 3 gündür aynı durumdayım. dün gece acile gittim,, dayanamadım. bir de önceki doğumda gebelik zehirlenmesi yaşadığım ve baş ağrısı da onun belirtilerinden oldugu için korktum acıkcası. ama çok şükür herşey normal çıktı. migrendir dedi doktor ve serum taktı. birkaç saat sonra biraz rahatladım ama şu an yine artıyor. dayanılmaz bir baş ağrısı.. ne migrrene benziyor ne başka bir şeye

Ben 11 den 14 haftaya kadar hala çekiyorm baş ağrısı migrende var Allah yardmcımız olsn
Benimde çok yoğun migren ağrılarım oluyordu ama hamilelikte azalıyor,çünkü sürekli uyku halim var paroll içebilirsin demişti,nane yağım var türk kahvesi içiyorum migrene iyi geliyor

Kuzular günaydın Hep böyle dertlerle geliyorum da size bir soru idrar yolu enfeksiyonundan ötürü aksef kullanıyorum antibiyotik bugün son gün. Dün gece uykudan karın ağrısıyla uyandım gaz sancısı sandım meğer ishal olmuşum ama simsiyah birkaç kez WC ye gittikten sonra ağrım tamamen gitti sıcak su torbası yapıp ayaklarımı değdirdim mis gibi uyudum. Benimde geçmişte ülseratif kolitim olduğu için geçen hafta gastroentolojiye gidip bütün tahlillerimi yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı. Gece de biraz panikleyince doktoruma yazdım mutlaka doktora git yazmış. Geçti dedim önümüz Pazar bugün yine de git dedi. Aksef in yan etkilerinde de ishal ve karın ağrısı yazıyo sıklıkla. Şimdi benim kafam çok karışık benim bugün gastroentoloji doktoru bulmam çok çok zor hatta imkansız. Yine de zorlayıp gitsem mi en kötü Pazartesi ya da. Bişeyim de yok gibi ya aman çok kafam karıştı fikre ihtiyacım var

Ben doktorumun lafıyla oturup kalkan biri olarak,göktede olsa o gastro doktorunu bugün bulur giderdim. Çok geçmiş olsun.

Ben 11 den 14 haftaya kadar hala çekiyorm baş ağrısı migrende var Allah yardmcımız olsn
Amin cnm şu 9 ay bian önce gecsede bebisleri alsak kucagimiza gerci ozamanda baska seyler cikacak anne olmak cok zor bi okadarda cok guzel

Mandalinalar beni sasirtmiycak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…