Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
canım Rabbim kalbine ferahlık versin
bebeklerimiz herşeyi hissediyor ben en çok 15 temmuz gerginliğinden endişeliydim
sonra tabi 4/4 lük bir hamilelik geçirmedim çok ağladım ya da bişeyler yaşadım
bazen diyorum ki oğlanın hareketine hamileyken şu olmuştu etki etmiş olabilir
çünkü onlar bizle beraber yaşıyorlar hissediyorlar tüm duygularımızı düşüncelerimizi hislerimizi
ama insanız tabi zaten başta hormonlardan değişkeniz sürekli
içini kalbini çürütme inşallah

Insallah canim hayirli saglikli evlat olsunlar ben turşuyuu oyle bi yiyorum ki inanamazsin tatlidan tiksindim suratim eksiyor aklima gelince
ben ben ilk oğlumdada böyleydim bence bu da benim erkek
ya fena turşu yiyorum hemde tuzdan uzak durmam gerekiyor nasıl olacak bilmem
ama oğlumda 4.aydan sonra normal dengeye geçmiştim

Kesin canimm gördük biz de valla evde 3erkek düşüncesi beni de cok ürkütüyor en büyük çocuk(eşim ) daha fena bence
hahah eşim diyorki bu da erkek olursa sana huni hediye edicem
yok dedim direk fındık sopası al sen bana üçünüzü güzel hizaya çekerim

yok öyle bişey ya mamasız çok rahat ikiz emziriliyor doyuruluyor merak etme
he her yolu denedin yetmedi tamam başlarsın ama şöyle peşin hükümlü insanlara uyuz oluyorum
pelin akil takip eden vardır belki kadın düzenli olarak emziriyo sağıyo bile
yedikleri de süt için arttırıcı şeyler maşallahı var yani hiiç takma kafana
şuna emin olun sütüm yetiyor mu diye düşünmek bile sütü etkiler
çok şükür diye diye emzirin her zaman

esomesom canim umuttepede ozel de ayrintili çekiyorlarmis 188tlye haberin olsun

Yaaaaaaa e ne güzel haber bu. Ama benim doktor nereden isteyecek daha bilmiyrum bakalım,kendi hastahanemizde varmı yoksa dışarıdan mı isticek daha haberim yok. Emel hanım sana bir şey söyledi mi bu konuda?

Canim cok cok tesekkur ederim
Simdiden kendime dert etmiyorum zaten. Allah ne nasip ederse onu yasicaz.
pelin akil e bende bakiyorum. Valla onlar herseye yetisiyolar masallahlari var
Herneyseee, Allah dağına göre kar verirmiş hallederiz evelallahh

Selammm ben 3 gundur ultrasona giriyorum bebek icin skntı olmas deil mi bana kalsa hergun goruyumm ama 2li test icin 3 gundur hastanedeyim
Canim niye o kadar surdu? Bende yarin tarama testi yaptiricam. Ama bildigim kadariyla bi kan alip normal ultrasondan her zaman baktiklari gbi bakicaklar diye biliyodum.

Canım bir daha ultrasondan önce bir şeyler atıştır. Çok faydası oluyor.

Canim niye o kadar surdu? Bende yarin tarama testi yaptiricam. Ama bildigim kadariyla bi kan alip normal ultrasondan her zaman baktiklari gbi bakicaklar diye biliyodum.
Ewet normallde oyle ama özel sigortamizla ilgili skntı cikti kanlara 1800 lira istediler snra bska dktora gttik o da ayni en son bgn skntyi cozduk 3 kere grmis oldm

Ewet normallde oyle ama özel sigortamizla ilgili skntı cikti kanlara 1800 lira istediler snra bska dktora gttik o da ayni en son bgn skntyi cozduk 3 kere grmis oldm
Anladim canim, 3 gun bebegini gormussun iste cok guzel Allah guzel haberler duyursun baska bisey onemli degil
Ultrason da zararli olacak bisey degil hic dusunme.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Dr her şeyin yolunda olduğunu, bebeğin çok sağlıklı olduğunu söyledi. Ense kalınlığı da normal oranlarda imiş. 25 kasımda da dna testi için kan vericem. Hamileliğimin başından beri kilo almamıştım. Ama bu ay 1,5 kilo almışım. Kilona dikkat et, 7,5 hafta içinde sadece 1,5 kilo daha alma hakkın var dedi Dr. Ama canım sürekli hamurlu şeyler çekiyor. Nasıl olacak bilmiyorum Bir de kesin değil ama erkeğe benziyor dedi.

Anladim canim, 3 gun bebegini gormussun iste cok guzel Allah guzel haberler duyursun baska bisey onemli degil❤
Ultrason da zararli olacak bisey degil hic dusunme.
Ewt bana kalsa hergun goruyum birinde uyuyodu birinde yüzükoyundu bugunde zipliodu oturur gibiydi ona bsey olacak die cok korkuyorum her gidişimde hepinize iyi kandiller Allah korusun yavrularimizi

Oh oh maşallah canım.
Şeyi anlamadım. İlk 20 hafta 3 kg mu izin verdi doktor toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…