Benimde hafif çıkt göbeğim 14 hfta bitiyo
Bu arada innate diye vitamine başladım akşam yatmadan içtim dün. Etkisinden birşey kaybetmez heralde. Folik de öyle kullanmıştım. Siz nasıl kullanıyosunuz?
merhaba kızlar 12+0 ım henuz doktora ölcum ıcın gıtmedım. nasıl işliyo brn özele gidecğim. ikili taama yaptrımcm yani down için. burun ve ense ölçümü isticem doktor mu ölçüyo?
Benimde hafif çıkt göbeğim 14 hfta bitiyo
Bu arada innate diye vitamine başladım akşam yatmadan içtim dün. Etkisinden birşey kaybetmez heralde. Folik de öyle kullanmıştım. Siz nasıl kullanıyosunuz?
Elmasmfg
Ya ben senin kilo alışını çok beğendim 68’den 78’e bitirmişsin olayı :)) tabi sonra geri alman kötü olmuş ama hamileliğini 10 kg ile tamamlamayı nasıl başardın ekstra çaba harcadın mı. Ben de 67 ile hamile kaldığım için soruyorum :)
Ilk 3 ay 3 kg verdim sürekli kusmadan sonra daha sonraları ise hamur işi yemedim ekmek 1 dilim sabah kahvaltısı dışında yemedim paketli ürünler hiç yemedim 1 kez cips haric canım ne çektiyse yedim ama az tadımlık zaten ikiz olduğu için 7.Ay benim göbek tek 9 aylık göbek gibi oldu ve mide sorunu yaşadım ama meyveyi hiç kesmedim kısmadım istediğim gibi yedim hatta gece kalkıp meyve yiyip yattığım oldu
Bide tuz u minimum a indirdim bol su içmeye çalıştım ve bunlar sayesinde belkide ödem hiç olmadi çok şükür inşallah bunda da uygularım bunları yoksa hem 2 çocuk hem hamilelik çok zorlanirim
Canım bu ara bana da çok sık oluyo hatta öyle ki baş ağrısıyla uyuyup baş ağrısıyla uyanıyorum kabus gibi ılık bi duş al bence en son çare iç parola. Zararsız olduğunu söyledi benim doktorumda ama belki ilerde daha da yoğun ağrılar için kullanırız hakkımızı
Canım bu ara bana da çok sık oluyo hatta öyle ki baş ağrısıyla uyuyup baş ağrısıyla uyanıyorum kabus gibi ılık bi duş al bence en son çare iç parola. Zararsız olduğunu söyledi benim doktorumda ama belki ilerde daha da yoğun ağrılar için kullanırız hakkımızı
Evet bu ara daha az ama sadece yatarken yok yani yürürken kalkarken de ciddi bi ağrı var. Antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonu için hala tam geçmedi 9 ay böyle devam edecek herhalde
11 haftadir hersey normaldi ne olduysa 12 haftada oldu baş ağrısına alişığım daha once migrenden cok agriyodu ama bebege bi zarari olmasin yeter bu arada cevabin icin saol yabliz degilmisim bi ark daha yazmis icim rahatladi biraz
Gebelikte doğru doktoru bulmakta mesele 2 defa tansiyon sorunu yaşayıp bayıldım gittiğim özel hastanedeki doktor hamilesin diye dikkat çekmeye çalışıyorsun dedi böyle bi doktora gebelik takibi asla yaptırılmaz 30 yaşındayım ilk bebeğim olacak allah nasip ederse doğru doktorla yol almak çok önemli anlamış oldum
11 haftadir hersey normaldi ne olduysa 12 haftada oldu baş ağrısına alişığım daha once migrenden cok agriyodu ama bebege bi zarari olmasin yeter bu arada cevabin icin saol yabliz degilmisim bi ark daha yazmis icim rahatladi biraz