Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hahahah ay ben gitmicem galiba antibiyotikten belli çünkü
Ne kadar rahatsınız maşallah antibiyotik ishal yapmış olabilir orası tamam da simsiyah olması beni düşündürdü açıkçası doktorunuzu da o kısım endişelendirmiş belli ki siz ihmal etmeyin gidin bi gastroya

Selamlar bizim haziran ilk haftası gözüküyor ama belli olmaz diye grup yorumlarına göz atayım dedim:) Allah hepimize yavrularini bagislasin oncelikle. Ben 10.haftamdayim. yorumlarda cinsiyetini ogrenenler 'de olmuş okudukça cok mutlu oldum. Guzel haberlerle yorumlarda buluşmak dilegiyle ❤

Ben de burayı öyle takip ettim. Yakınız biz 1 gün var aramızda

Aksine rahat olsam önemseyip buraya yazmadım. Sadece bir kez olduğu için bu rahatlığım birde dün yediğim bir besini hatırladığım için.

Benimde 13+1 de kız dedi net bi haftami sizce

Hiç anlamam o işlerden be kuzum,keşke anlasam. Ben doktoruma çok güvendiğim için inandım,bir de video ve resimlerinde gerçekten pipi ibaresi yok :) ha eğer sonradan pipi çıkarsa da amenna. Sende inan bemce ya doktoruna.

Bi
Aslinda doktorum.10+6, da bi oğlun vardi inş.buda kiz olur demisti sinyalini verdi 13+1 de yönü asagida kiz dedi daha sonrada 1 ay sonra netlik kazanir dedi

Bi

Aslinda doktorum.10+6, da bi oğlun vardi inş.buda kiz olur demisti sinyalini verdi 13+1 de yönü asagida kiz dedi daha sonrada 1 ay sonra netlik kazanir dedi
Pipi görmek dha kolay diye düşünüyorum o yüzden kız dediklerinde korkmadım açıkcası değişir diye. Ay şimdi bizimkiler erkeğe dönersede pipisi küçük mü olacak yanii

Kizlar dun doktor kontrolum vardi ultrasonda görme ümidiyle gittim ama ultrason icin gun verdi anlamadim nasil oluyor bu yani daha detayli bir ultrasonmu acaba gün verecek kadar 10 sonraya verdi ikili test dediginiz falanmi acaba ya kafam cok karisik bu aralar doktor beyde digru duzgun bisey demedi

Kaçıncı haftadasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…