Kızlar merhaba,
Ben şu an 12+5'im, iki gün önce doktor kontrolüm vardı ultrasonda doktor minicik bir pipi görüyorum ama daha çok küçük falan deyip geçiştirdi.
Bana anlamasa söylemezdi gibi geldi ama sizde nasıl oldu? Öğrenip de kesinleşen ya da değişen var mı?
Artık alışverişe başlamak istiyorum da
bu grupta herkes hamile yalnız mayıs anneleri olarak :). herkesin ve her gebeliğin belirtisi farklı oluyor ve şişkinlik gaz kabızlık da ilk aylar yaşanan durumlardan.
Benim son 2-3 haftadır çok ağrım oldu hareketlerimi kısıtlayacak düzeyde ama benim kalçamda doğuştan çıkık olduğundan gebelik onu tetikledi muhtemelen. Doktorum bugün magnezyum verdi rahatlatacaktır dedi, size de çok geçmiş olsun
Kızlar hamilelik belirtilerinde ne gibi durum yasadiniz hamile olanlar cevap verirse sevinirim.gaz olayı kabızlık yaşan oldumu acaba?herkesten fikirim edinmek istiyorum
Kızlar merhaba,
Ben şu an 12+5'im, iki gün önce doktor kontrolüm vardı ultrasonda doktor minicik bir pipi görüyorum ama daha çok küçük falan deyip geçiştirdi.
Bana anlamasa söylemezdi gibi geldi ama sizde nasıl oldu? Öğrenip de kesinleşen ya da değişen var mı?
Artık alışverişe başlamak istiyorum da
Biz sorduk, bana tahmin yapabilirim sadece diyip %80 kız dedi sizinle hemen hemen aynı haftadayız. Ama netleşmesi için 16. haftayı görmemiz şart dedi, yanılma payı olabiliyormuş. Ben de kesinleşmesini dört gözle bekliyorum
Gayet iyiyim su an ama psikolojim berbat dun gece aglama krizine girdim mesela insan ister istemez takiyor heralde boyle durumlari. Nedeni hakkinda bi sey demedi sadece tansiyonum cok yuksek stresten uzak dur dedi
Cinsiyeti öğrenen annelere birşey sormak istiyorum. Hiç tatlı yiyemiyorum. Limonlu su içiyorum yoğurt mandalina yiyorum. Çikolata görmek bile istemiyorum ki önceden çok yerdim. Çay hiç içemiyorum. Benim gibi olup cinsiyetini öğrenen var mı