Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba,
Ben şu an 12+5'im, iki gün önce doktor kontrolüm vardı ultrasonda doktor minicik bir pipi görüyorum ama daha çok küçük falan deyip geçiştirdi.
Bana anlamasa söylemezdi gibi geldi ama sizde nasıl oldu? Öğrenip de kesinleşen ya da değişen var mı?
Artık alışverişe başlamak istiyorum da

Kalça ağrısı çeken var mı. Yeni başladı üç gündür. Araştırdığım kdarıyla magnezyum takviyesiyle geçiyormuş doktora bi sorucam.
Evet canım magnezyum eksikliği den kaynaklanıyor ağır ve kramplar benim kızımda oluyordu magnezyum verdi doktor geçti suya atıp eritip içiyorsun

Kalça ağrısı çeken var mı. Yeni başladı üç gündür. Araştırdığım kdarıyla magnezyum takviyesiyle geçiyormuş doktora bi sorucam.
Benim son 2-3 haftadır çok ağrım oldu hareketlerimi kısıtlayacak düzeyde ama benim kalçamda doğuştan çıkık olduğundan gebelik onu tetikledi muhtemelen. Doktorum bugün magnezyum verdi rahatlatacaktır dedi, size de çok geçmiş olsun

Kızlar hamilelik belirtilerinde ne gibi durum yasadiniz hamile olanlar cevap verirse sevinirim.gaz olayı kabızlık yaşan oldumu acaba?herkesten fikirim edinmek istiyorum
Gaz ve kabızlık hiç yaşamadım, regl sancısı gibi sancılarım oldu her an geldi gelecek diye beklerken hamile olduğumu öğrendim.

Biz sorduk, bana tahmin yapabilirim sadece diyip %80 kız dedi sizinle hemen hemen aynı haftadayız. Ama netleşmesi için 16. haftayı görmemiz şart dedi, yanılma payı olabiliyormuş. Ben de kesinleşmesini dört gözle bekliyorum

Kizlar bugun gebe okulunda meme ucu uyarilmasi ve kabizligin acilmaya ve erken doguma neden oldugunu ogrendim sizlerinde bilgisi olsun dikkat edin

ay Allah korusun canım şimdi nasılsınız neden olmuş peki.
Gayet iyiyim su an ama psikolojim berbat dun gece aglama krizine girdim mesela insan ister istemez takiyor heralde boyle durumlari. Nedeni hakkinda bi sey demedi sadece tansiyonum cok yuksek stresten uzak dur dedi

Ayy benimde sol kalcamda var bitek bende oldu sogukta kaldim saniyodum hamilelikte odami varmis vay halimize daha neler cikacak

Aynen ben sanki ben yazdım ama cinsiyeti öğrenmedim daha erken belki ikilide söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…