Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Normal normal korkma,sanmaki ileriki haftalarda geçiyor :) yeni nesil bebeklerin modası bu sanırım,annelerine kasık bel ve adet ağrısı hissi vermek ve gaz sancısı çektirmek. Bir günüm o ağrılar olmadan geçmedi ama şükür zaman geçiyor.

Allahım çok şükür böle şeyleri duyunca içim rahatlıyor doktorum kanaman olmadığı sürece normal diyor ama yaşayan insanlardan duyunca daha etkili oluyor :)
her aksam doktora mı gitsem oluyorum sonra nediycek ki normal diycek diyorum oturuyorum ama içim içimi yiyor :)

Kızlar ikinci kez sezeryan olan annelerim sizlere bir şey sormak istiyorum sizce genel anestezi mi yoksa spinal anestezi mi iyi
3 sezeryan yapmış biri olarak kesinlikle spinal diyorum...ilkinde genel anestezi oldum ağrıyla uyanınca bebeğimi çok zor emzirdim...ağrıdan nefes bile alamadım çok zor oldu...ama diğerleri spinal oldu en azından o uyuşukluk gelinceye kadar çok güzel istediğim gibi bebeğimi emzirebildim...ayrıca genel anestezide bebeği 3 dk içinde almaları gerekiyormuş yoksa narkozun büyük kısmı ona da geçiyormuş...ebe komşum, çocuk bir büyük rakı içmiş kadar oluyor demişti...Biraz uzun oldu kusura bakma

Ben ve mr_ca bu ağrıları hatmettik artık,benim doktorumda onun doktoruda hep normal diyor,bin şükür sorun teşkil etmedi. Dediğim gibi nazlı bebeklerimizin annelerine selam şekli bu :)

Ya sen nerelerdesin ben seni çok merak ettim :) 4üncü hamilelikten aklımdasın,kaç hafta oldu durumun ne cinsiyet belli mi?

Ben ve mr_ca bu ağrıları hatmettik artık,benim doktorumda onun doktoruda hep normal diyor,bin şükür sorun teşkil etmedi. Dediğim gibi nazlı bebeklerimizin annelerine selam şekli bu :)
Teşekkür ettim çok öptüm
Çatlaklar için birşey kullanıyor musunuz?

Ben kilolu biriyim zaten çatlaklarım da vardı önceden kalma,henüz kullanmadım bu çocuk için çatlasamda bana koymaz :) ama sizler önleminizi alın tabi.
aslında amaç güzellik değilde vücüdü rahatlatmak şuanda duş sonrası bebeyağı sürme fikri güzel geliyor ama daha başlamadım

Doktorunuz kabul ediyo mu her hafta peki? Yoksa farklı doktorlara mı gidiyorsunuz?
Aslında farklı doktorları düşündüm tuzlada oturuyorum civardaki yakın hastanedeki doktorlara baktım ama çoğunun mesai sonrası çalışması yok yada hastane dışından doktor getiriyor oyüzden sadece kendi doktoruma gidiyorum çok memnun olduğu söylenmez ama bana karşı koyamıyor azcık şebeklik yapıyorum sizi özledim sizi görmeden duramıyorum diyorum napsın kadın birşey diyemiyor :) birde herseferinde bahane buluyorum ay grip oldum ay aklıma birşey takıldı karın agrım arttı fln derken 12 haftaya geldik şimdi 5 hafta sonra gel dedi gözüm pörtleyince tmm 3-4 haftada gel dedi busefer dayanıcam inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…