Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gerçekten bravo nasıl dayanıyorsun ben meraktan ve endişeden çatlıyorum aa benim eşimde ama meraklı her hafta oda bana eşlik ediyor
Endişe ve kaygı hissettiğim an kendime kızıyorum. Geçenlerde taşındık o ara korktum biraz. Ama her şey yolunda işte ne bileyim, yicek ekmeği içecek sütü varsa 2020 haziranda kucağımda olacak zıpırcan.
Bilmiyorum maşallah çok pozitifim
Bir de hamilelik duygusallığı yok bende hani çizgi filmlere ağlicaktık

Pek mümkün değil gibi duruyor benim açımdan ama bence bu işi çözmeliyiz
Kadınlar kulübü sayfası eskisi gibi değil. Ilk sayfaya gidebilmek problem önceden kolayca istediğimiz sayfaya gidebiliyorduk .simdi o özellik var mi varsada ben bilmiyorum?

herkese merhaba 13 haftalık hamileyim bu haftada görülen cinsiyet kesin oluyor mu? doktor yanılma payı var dedi ama biz orda çıkıntıyı net gördük

Kadınlar kulübü sayfası eskisi gibi değil. Ilk sayfaya gidebilmek problem önceden kolayca istediğimiz sayfaya gidebiliyorduk .simdi o özellik var mi varsada ben bilmiyorum?

Telefondan bağlandığım için sürekli yavaş hizmet alıyorum ama bu başlığın bir yöneticiye ihtiyacı var,olmak ister misin :)

Kocaman bir maşallah sana vallahi Rahat olduğun için her şey yolunda bence çok şükür hep de böyle devam etsin inşallah

Merhaba herkese
İkili testim vardı bugün
Ölçümler iyi çıktı çok şükür
Suyum,kesem de iyi durumda
Kan sonuçları 10 gün sonra çıkacakmış
Toplamda 3 kilo almışım
Ama doktorum üzülme 3 ay bitti 3 Ayda 3 kilo aylık 1 kilo diye moral verdi sağolsun
Neyse ki biraz biraz karbonhidrattan vazgeçmeye başladım
İnşallah bundan sonra almam fazla

Bu arada cinsiyet tahmiininuz var mı dedim
Daha erken dedi bir daha 3 hafta sonra cagirdi
O zaman söylerim dedi
Bir de mide yanmsm var deyince o kolay dedi şurup yazdı rennie
Sanki içer içmez iyi geldi
Tadı da güzel ama çok içince baymaz umarım

Kendin itiraf edersin diye bekledim çünkü. @nuriye54 bak buda soluğu doktorda aldı hep amaaaaaa çok şükür 2020 nin kaynanası olmaya aday
itiraf ediyorum gece gündüz her ağrımda gittim en sonunda kovuldum kabul ediyorum ahhaahahahah 2020nin nisan pipicanını doğurucam Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…