Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bur da daha net kızlar

Eklentiler

• IMG_20191112_182046.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 40

yaş kaç sizin? bir arkadaşım da hamile 37 yaşında ve kanamasi olduğu için devamlı, igne oluyor.
ona da doktoru yastan ve bu risk durumundan nifty testi istedi..bu testi yaptir 2li 4lu taramaya gerek kalmicak demis.

Bende sormadim doktor kendi direk söyledi.
Benim doktorunkide yeni cihaz diil.
Onlar goruyo anliyo kemik yapisindan ya da bacak arasindan vs.

Teşekkür ettim çok öptüm
Çatlaklar için birşey kullanıyor musunuz?
Benim şu an bebiş 13+0 trendyol indiriminden lierac aldım onun gelmesini bekliyorum o gelene kadar da bebe yağı kullanıyorum. İlk hamileliğim bildiğimden değil ama araştırdıklarımdan yola çıkarak bu şekildeyim. Kendimde tombiş olduğum için biraz korkuyorum bu çatlak işinden

Benimki müsade etmicek gibi de aslında her defasında ben soruyorum ne zaman görüşelim diye hiç sormadan iki hafta sonraya mı alsam sürekli

Kadınlar kulübü sayfası eskisi gibi değil. Ilk sayfaya gidebilmek problem önceden kolayca istediğimiz sayfaya gidebiliyorduk .simdi o özellik var mi varsada ben bilmiyorum?
Kırmızı ok ilk sayfaya götürüyor yeşile de tıklayınca gitmek istediğin sayfayı yazabiliyorsun

Benden de ikili test yerine DNA testi istedi yaşım 35 den fazla olduğu için. Zaten riskim yaştan dolayı yüksek çıkacakmış falan dedi. Ultrasonda ense kalınlığı normalmiş. Ama DNA testi ile diğer 2li 3li 4 lü testlere gerek kalmıyormuş. Fiyat da 2500 tl. Özel hastane olduğu için acaba para tuzağı mıdır diye kararsız kaldım. Haftaya izinden dönen kendi doktoruma da soracağım gerek var mı diye, çok huzursuz oldum.

Fiyat bana da 2000 TL dedi doktor. Açıkçası doktorum perinatolog ve paragöz bir adam hiç değil. Aynı testi geçen sene 4000 TL ye yaptıran duydum aynı şehirde özel bir hastanede (bence aradaki parayı hastane komisyon olarak alıyor).

yaş kaç sizin? bir arkadaşım da hamile 37 yaşında ve kanamasi olduğu için devamlı, igne oluyor.
ona da doktoru yastan ve bu risk durumundan nifty testi istedi..bu testi yaptir 2li 4lu taramaya gerek kalmicak demis.
33 yasındayım ama bir ölü doğum um var. Bundan dolayı riskli gebelik grubundayım. Evet bu kan testi yapılınca diğer tarama testlerine gerek kalmadığı için yaptıracağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…