Şey sanırım ben yaptırmıcam bir yakınıma çok çok yüksek risk çıktı doğurana kadar stres içindeydi kadın. Sonra oldukça sağlıklı bir oğlu oldu. Doktor bana burun kemiği var dedi ense kalınlığı normal dedi. Yaşım da 27, 30 üstü olsam belki düşünürdüm. Kendimi strese sokmak istemiyorum
Ben de yaptirmadim ayni olaya ben de sahit oldum ve kafama takan biri oldugumdan yaptırmak istemedim. Gebeligi sonlandirmayacagimdan yaptirmamin bir etkisi de yoktu. O zamanlari gorursem ayrintili ultrasona girerim dedim. Diger taramalari yaptirmiycam
Slm herkese bende sessiz takipteyim :))) doktora gittim bugün MaşaAllah herşey yolundaymış çok şükür darısı dier arkdslara olsun ..2li test bende yaptirmicam Rabbime emanet
Valla canım benim kuzen ebelik bölümünüde üni. hocası o demişti ilk hamileliğimde küçükse ucu belirgin değilse masaj yap diye. Ben var diyerek pek önemsemmiştim ama zorlandım gerçekten de. Yine de sorun tabii kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayayım.
Benim doktor pek test yaptıran biri değil ikiliden de hiç bahsetmedi daha 13. Haftada kontrole çağırmıştı sadece. Kan testlerini bile yaptırtmadı gerek yok diye. Ben gidip aile hekiminde yaptırdım
Benim doktor pek test yaptıran biri değil ikiliden de hiç bahsetmedi daha 13. Haftada kontrole çağırmıştı sadece. Kan testlerini bile yaptırtmadı gerek yok diye. Ben gidip aile hekiminde yaptırdım
Canim bende oyle dedim 14 gittim ama olcum.yapilmadi bebek ondemis gelisim o yuzden ultrason cihazinda 15 haftLik gibi gozuktu yapilmadi 3 lu test yapacak iki hafta sonra
Bilmiyorum valla
Bana da öyle geldi
Bir de ultrason görüntüsünde erkeksi gibiydi hatları
Nuh teorisi sayfasına gönderdim kız dediler orda
Bakalım 3 Aralukta kontrolum var
Belli olur artık o zaman
Bilmiyorum valla
Bana da öyle geldi
Bir de ultrason görüntüsünde erkeksi gibiydi hatları
Nuh teorisi sayfasına gönderdim kız dediler orda
Bakalım 3 Aralukta kontrolum var
Belli olur artık o zaman
herkese merhabaaa
en son 11 ekimde yazabilmişim, sonrası zaten bol bol mide bulantısı, baş dönmesi, tansiyon düşmesi, burun kanaması diye gidiyor
ilk gebeliğimden baya farklı oldu bu sefer ama çook şükür bin şükür, aramadan bulduk ya şikayet etmiyorum
minnoşum 15. haftanın içinde ve doktorumuz geçen hafta %99, bu hafta %100 kız dedi