Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bugun gebe okulunda meme ucu uyarilmasi ve kabizligin acilmaya ve erken doguma neden oldugunu ogrendim sizlerinde bilgisi olsun dikkat edin
Paylasimin icin sagol canim. İs geregi kucuk bi yerde yasiyoruz ve gebe okulu falan imkanim yok malesef. Ögrendigin farkli bilgileri bizimlede paylasirsan cok sevinirim

Ya sen nerelerdesin ben seni çok merak ettim :) 4üncü hamilelikten aklımdasın,kaç hafta oldu durumun ne cinsiyet belli mi?
Teşekkür ederim canım çalıştığım için çok fazla yorum yapmaya fırsat bulamıyorum Ama sizleri takipteyim lekelenmem oldu progestan kullandım çok şükür şimdilik iyiyiz...12 haftayı bitirdim...cinsiyet belli olmadı...ama her hamilelik çook farklıymış bir kez daha anladım

İnşallah sağ salim ayıpsız bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı

Merhaba,

Ailede genetik bu şekilde hastalığı olan yoksa endişelenme. Biz ikili tarama yaptırdık burun kemiği ve ense kalınlığı normal olmasına rağmen yaş faktöründen ötürü risk biraz yüksek çıktı. Bize doktor 'aldırın bunu' dedi ya da mein olmak isterseniz DNA'sına bakılsın dedi. Başka doktora gittik araştırdık detaylı ultrasonun yüzde 96 sonuç verdiği söylendi ve detaylı ultrason yaptırdık yüzde 96 sağlıklı çıktı. Yani genetik hastalık geçmişiniz yoksa burun kökü gelişimi ve ense kalınlığı doğru sonuç veriyor. Yaş 30un üstünde olunca kağıt üzerinde risk otomatik olarak yüksek görünüyor. Sakın benim yaptığım hatayı yapıp strese girme.

ailenizde down geçmişi yoksa yalnızca detaylı ultrasonda baktırın, hem bebeğinizi erkenden detaylı görmüş olursunuz hem 2000 tlniz cebinizde kalır.

Kizlar bugun gebe okulunda meme ucu uyarilmasi ve kabizligin acilmaya ve erken doguma neden oldugunu ogrendim sizlerinde bilgisi olsun dikkat edin
Canim bu meme ucu uyarilmasi dedigin sey meme ucu hassasiyetimi? Benim uclar bebek emicek gibi cıkık cıkık ve dokununca falan tuhaf hissediyorum. Kabizligimda var. Kadin dogum uzmanlari bilgi sahibimidiir bu konuda oyleyse doktoruma da sorayim. Ama randevuma daha zaman var. Sen bilgilerinj bizimlede paylas bende kucuk bir sehirde yasiyorum maalesef oyle kurslar okullar yok

Meme ucu küçükse bebek emme konusunda zorlanıyor. O nedenle ara sıra masaj yapılarak meme ucunun belirginleşmesinin sağlanması tavsiye ediliyor.

Yani meme ucuna dokunmayacaksn catlak kremini sadece etrafina uygulayin uclarina temas etmeyin seklinde soyledi bende ilk kez duydm paylasmak istedm kabizlik icinde sabah ac karnina bi kac tane kuru kayisi yiyebilirsin

Meme ucu küçükse bebek emme konusunda zorlanıyor. O nedenle ara sıra masaj yapılarak meme ucunun belirginleşmesinin sağlanması tavsiye ediliyor.
Ama bana tam tersini soyledi ebe belki senin soyledigin son haftalar icin gecerlidir olabilir mi ?

kizlar selam pazar 1 gun acilde gecirdim serumlar vitaminler cok sukur daha iyi hissediyorum sıkintilari olan arkadaşlarıma gecmis olsun diliyorum insallah hersey daha guzel olur bu arada miniconun internet sayfasinda urunler indirimde cok uygun birseyler alacaklar haberiniz olsun bende cinsiyetini cok merek ediyorum ya sizleri okudukca hevesleniyorum benim daha cok var

Gülşahçım seni görünce direkt aklıma mide bulantın geliyor inşallah bir an evvel daha rahat bir sürece girersin

Teyzeler benim için her şey yolundaymış şükür. Cinsiyetim için tahmini olan var mııı❤

Eki Görüntüle 2553963
Oooooo maşallahhhh maşalllah. Paşam kurulmuş keyfe bak,elinde biberonla sütü eksik,tahmin yapamam inşallah sağlıkla kucağına al. Kaç haftalık olarak ölçüm yapıldı? 2li test zamanı gelmiştir

Oooooo maşallahhhh maşalllah. Paşam kurulmuş keyfe bak,elinde biberonla sütü eksik,tahmin yapamam inşallah sağlıkla kucağına al. Kaç haftalık olarak ölçüm yapıldı? 2li test zamanı gelmiştir
13+1 miş
İkili test yaptırırsam eğer bir haftam var önümde :)

E gitmişken neden kan vermedin? Yaptıracaksan tabi.
Şey sanırım ben yaptırmıcam bir yakınıma çok çok yüksek risk çıktı doğurana kadar stres içindeydi kadın. Sonra oldukça sağlıklı bir oğlu oldu. Doktor bana burun kemiği var dedi ense kalınlığı normal dedi. Yaşım da 27, 30 üstü olsam belki düşünürdüm. Kendimi strese sokmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…