Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
14-15 haftalarda benimde olmuştu pütürlü sarı akıntı doktor kokmadığı sürece problem olduğunu söylemedi, idrar tesli yaptırmış mıydınız?
Temiz çıktı o ama şuan yaptırmadım doktor koku olursa haber ver dedi koku yok ama sarı renk beni çok rahatsız ediyor

Yoga ya da pilates yapanlar ,yapmayı düşünenler var mı içinizde ?ilk hamileligimde yapmadım ama bunda yapayım diyorum
Ssvd deneme ihtimalim de var cesaretimi toplayabilirsem
Bilgisi olan yoga ya da pilatesle ilgili beni aydınlatabilir mi?

Arkadaslar kozmetik ürünleri neler kullaniyorsunuz? Parabensiz vs.
Makyaj pek yapmıyorum bence eğer içeriği temiz değilse herkes uzak durmalı . El kremi otacı diye bi marka gratisten aldım . Tonik gül suyu ... ayisigi organik diye bu sayfa var orda içeriği temiz kozmetik ürünleri var kullanmak isteyene

Teşekkürler sayfaya bakıyım. Ben de makyaj yapmiyorum da sampuan nemlendirici vs icin sormustum.

Bildiğin limon sarısı olduğu için rahatsız oldum çok ben de,daha şeffafa alışkınım
benim de öyle başlamıştı şimdi kötü koktuğu için fitil verdi doktorum
açık renk çamaşır giymemi, rengi pembe olmadığı sürece, kokulu olmadığı sürece, çamaşırımı komple ıslatmadığı sürece endişelenmememi söylemişti
Teşekkürler sayfaya bakıyım. Ben de makyaj yapmiyorum da sampuan nemlendirici vs icin sormustum.
ben gebelikle beraber makyajı bıraktım çünkü rujlar kokuyor, kremler kokuyori herşey kokuyor
ama şampuan ve diş macunu konusunda kilit durumdayım, ne yapacağımı şaşırdım, evde on çeşit şampuan oldu, hah bu kokusuz diyoruz ama ben öğüre öğüre duş alıyorum sağlıklı parfümsüz önerilere benim de ihtiyacım var.

sen kokulardan etkilenmiyorsan mustela tavsiye ederim, hem kokusu az hem de bebek ürünü olduğu için içeriği fena değil ama saçın gürse köpüğü yetmeyecektir
bübchen daha çok köpürüyor ama kokusu daha fazla, almanyada en çok kullandığım markaydı
urtekrem diye bir marka buldum internette, çok iyi yorumları var, onu deneyeceğim ben, hem kokusu da yokmuş

aslında her şampuan az da olsa zararlı, en güzeli sabun kullanmak ama saçlarımız alışmamış ki

kızlar henüz alışveriş yapmak için erken biliyorum ama yapmaya başladığımızda indirime giren siteleri, beğendiğimiz ürünleri birbirimizle paylaşalım mı? mesela carters şu an kasım indiriminde ve acayip güzel ürünleri var

Ben de yarın bim’den duş küveti maşrapa kova alacağım. Ebebek’te benzer set 120 tl, bim’de 42 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…