Bildiğin limon sarısı olduğu için rahatsız oldum çok ben de,daha şeffafa alışkınım
benim de öyle başlamıştı şimdi kötü koktuğu için fitil verdi doktorum
açık renk çamaşır giymemi, rengi pembe olmadığı sürece, kokulu olmadığı sürece, çamaşırımı komple ıslatmadığı sürece endişelenmememi söylemişti
Teşekkürler sayfaya bakıyım. Ben de makyaj yapmiyorum da sampuan nemlendirici vs icin sormustum.
ben gebelikle beraber makyajı bıraktım çünkü rujlar kokuyor, kremler kokuyori herşey kokuyor
ama şampuan ve diş macunu konusunda kilit durumdayım, ne yapacağımı şaşırdım, evde on çeşit şampuan oldu, hah bu kokusuz diyoruz ama ben öğüre öğüre duş alıyorum
sağlıklı parfümsüz önerilere benim de ihtiyacım var.
sen kokulardan etkilenmiyorsan mustela tavsiye ederim, hem kokusu az hem de bebek ürünü olduğu için içeriği fena değil ama saçın gürse köpüğü yetmeyecektir
bübchen daha çok köpürüyor ama kokusu daha fazla, almanyada en çok kullandığım markaydı
urtekrem diye bir marka buldum internette, çok iyi yorumları var, onu deneyeceğim ben, hem kokusu da yokmuş
aslında her şampuan az da olsa zararlı, en güzeli sabun kullanmak ama saçlarımız alışmamış ki