Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu mesajınıza 9 haftalık hamileyim midem bulanmıyor demiştim 2 gün sonra bulantıyı çağırdım. Kusmadım ama öğürdüm.

Kızlar iyi akşamlar bişey sormak istiyorum yaşayan var mı benim gibi
Nasıl tarif ederim onu bile şaşırıyorum
Göbeğimin sağ tarafım da bugün ara ara böyle karıncalanma oluyor, aynı noktada ara ara oluyor acaba Dr u mu arasam mı ki

Slm banada doktor dedi eş asagda dikkat et dedi ..devamlı dinlen dedi ..acaba eş yukarıya çıkarmı korktum biraz
Valla bana da öyle dedi eş aşağı da ama rahim ağzını kapatmıyor ama hiç dinlen falan biledemedi yani hiç biseye uyarmadı bende korkmuyorum değil inşallah değişir

Valla bana da öyle dedi eş aşağı da ama rahim ağzını kapatmıyor ama hiç dinlen falan biledemedi yani hiç biseye uyarmadı bende korkmuyorum değil inşallah değişir
Banada rahim ile ilgili bişey demedi sadece asagda dikkat et özellikle ağır kaldırma dedi..sende dikkatli ol yinede ağır kaldırma dinlen insaAllah yukarı çıkar..Ben 1 hafta boyunca temizlik yaptım kaldır indir yaptım acaba ondan mi oldu bilemdim

Bana yorum yapacak olan varmı cinsiyet hakkında 12+1

Eklentiler

• 2FA0056C-AB92-4C00-94FA-2B51797875C5.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 48
Hamilelik oldumu biliyordum ama hiç gitmemiştim randevü yoktu özelede gitmek istemiyorum sskyok ondan şuna 16haftalık bebeyim daha 1kere gittim hastaneye malum 8 aylıkda bir kızım var şuan sezeryan oldum rabbim verdi bir kez daha 4sene sonra bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…