Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bendede var kuzum sanki taş gibi oluyo kasılıyo gibi oluyo

evet bide soruyolar doktor erkek dedi diyosun kıza dönerse oda benim yavruma ama üzülürüm alıştım kaç haftadır
Evet herkes duyuyo bide o var benim bi kızım var dediğin gibi oda baş üstüne ama insan alışınca kızda erkek de değişse üzülür insan ama çok değişeceğini sanmıyorum yani inşallah

Evet herkes duyuyo bide o var benim bi kızım var dediğin gibi oda baş üstüne ama insan alışınca kızda erkek de değişse üzülür insan ama çok değişeceğini sanmıyorum yani inşallah
inşallah kuzum benbimde kızım var kızımda kasılma olmuyodu böyle

Bende decavit kullaniyordum o bitti doktor imom yazdi bugun basladim bakalm insallah faydasini gorurum

evet benimde kuzum son aylarda hep olmuştu bunlar erkek diye erkenmi başladılar anlamadım kuzum :)
Galiba Sordun mu doktoruna hic canim ben unuttum hatta muayene de bile karnim in bi tarafi sis di cinsiyet heyecanindan tam firsattken söylemeyi unuttum

Galiba Sordun mu doktoruna hic canim ben unuttum hatta muayene de bile karnim in bi tarafi sis di cinsiyet heyecanindan tam firsattken söylemeyi unuttum
bende kuzum valla aynı cinsiyet heycanından sormadan çıktım erkek olduğunu duyunca mutlu oldum bidaha çıktım o gazla

Aynen ben de bıraktım folbiolü bana da aynısını dedi. Doğuma kadar kullan dedi, sen de mi doğuma kadar kullanacaksın
Doğumdan sonra bile kullanmakta fayda var multivitamin. Hem bağışıklığımız için hem de doğum sonrası saçma bir şekilde saç dökülmesi yaşanıyor ona iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…