Arkadaşlar biz 15 +5 günlük olduk ben sırt üstü uzanınca sertlik oluyo bebek bi yere toplanır gibi yani genelde ayaktayken de oyle erken degilmi böyle toplanması için bi hafta önce gittim bi sorun yoktu bu haftalarda böyle olan var mı
Evet herkes duyuyo bide o var benim bi kızım var dediğin gibi oda baş üstüne ama insan alışınca kızda erkek de değişse üzülür insan ama çok değişeceğini sanmıyorum yani inşallah
Evet herkes duyuyo bide o var benim bi kızım var dediğin gibi oda baş üstüne ama insan alışınca kızda erkek de değişse üzülür insan ama çok değişeceğini sanmıyorum yani inşallah
Kızlar merhaba dun kontrolümüz vardı doktor bebeğin gelişimine gore bir hafta önde gittiğini söyledi bu çok iyimis köy yumurtasi yemekten yakında yumurta doğurcam onun etkili olduğunu düşünüyorum doktorumun kessinlikle önerdiği imom omega vitamin var aranızda kullanan var mi bilmiyorum ama çok iyi bir vitamin doktorunuza danışın isterseniz
Galiba Sordun mu doktoruna hic canim ben unuttum hatta muayene de bile karnim in bi tarafi sis di cinsiyet heyecanindan tam firsattken söylemeyi unuttum
Galiba Sordun mu doktoruna hic canim ben unuttum hatta muayene de bile karnim in bi tarafi sis di cinsiyet heyecanindan tam firsattken söylemeyi unuttum
Doğumdan sonra bile kullanmakta fayda var multivitamin. Hem bağışıklığımız için hem de doğum sonrası saçma bir şekilde saç dökülmesi yaşanıyor ona iyi geliyor.