Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bu arada akinti şikayetimi doktora söyledim hafif yeşilimsi olması sevmediğimiz bir durum gyno lomexin fitil verdi 2 adet birini kullandım sabaha kadar uyuyamadım yanma oldu kullanan varmı aranızda
Canım benim de akıntı vardı doktor gyno max xl diye bi fitil verdi sadece üç gece uyumadan önce kullandım üç taneydi zaten ama bana çok iyi geldi karnım bituhaf oluyordu onun dışında yanma felan olmadı doktoruna sor bence yanma olmuşsa, ayrıca akıntım yok denecek kadAr azaldı

Kızlar çok sarı akıntım var çok rahatsız oluyorum koku yok,benim gibi olan var mı ya
Aynen canım benim oluyordu akıntım dediğin gibi de sarıydı ama geçti çok şükür doktoruma söyledim gyno max fitil verdi kullandım doktoruna sor istersen bunu ya da akıntını söyle fitil yazar zaten

Şu canım acaba aynı yerde olması plesanta orda da Bi sıkıntı var acaba diye korktum
Karıncalanma gibi bir şeyden bahsediyorsun sanırım bir sorun oldugunu düşünmüyorum canım. Rahim büyüyor ondandir. Plasenta ile ilgili problem olsa bile disardan bu sekilde hissedebilecegini de sanmiyorum. Karıncalanma hafif uyuşukluk hissi bazen olabiliyor. Yarın da devam eder ve seni cok rahatsiz ederse bir doktora git icin rahatlasin. Çünkü biz ne kadar desek de ekranda bebişi sağlıklı görmeden insanin içi rahat etmiyor.

Hayirli aksamlar cumleten kasiklarimda bu aksam fazlasiyla batma oluyor dayanilmayacak gibi degil ama rahatsiz edici agri

Yarında dvm ederse canım dediğiniz gibi yapayım gözümlede göreyim

Dualarim seninle canim.umarim hersey yolunda istedigin gibi gider.
Dularımız seninle canım stres yapma , Allah yardımcın olsun..
Rabbim sana bağışlasın yavrunu ben de ilk haftalarda yaşadım çok iyi anlıyorum seni sakın ol dinlen ilacını iç üzme kendini herşey düzelir
canım Allah esirgesin bebeğini,inşallah sağlıkla herşey yoluna girer Allah saklaın dualarım seninle
Cok sagolun kizlar ancak gordum mesajlari yattigim surece iyiyim cok sukur

Olmamı
Ben kullaniorum oksapar 0.4 + coraspin
Tüp bebekte de normal gibi hesaplanıyor diyorlar. Bir de keseye baktırmaya gidince dr diyormuş kaç haftalık diye
Hibor 5000 + coraspin
Ben de varım. Hibor 5000
Oooo birsürüymüş ben düşükten sonra pıhtılaşma testi yaptırmıştım çıkmamıştı. Şimdi hem özele hem devlete gidiyorum bahsetmiştim. Devletteki doktor biraz pimpirik kilolu olduğumum için birkaç değerse bakmıştı lupus değerim pozitif çıktı. Kan sulandırılıyor başlamamış lazım sen zaten kilolusun en başından başlanması lazımdı dedi yarın özeldeji doktorumdan rand var kafam öyle allak bullak ki. Oksapar 0.6 lık yazmış. Nerdeyse 15. Haftaya geldim geç kalmış sayılmaz mıyım

İnan hiç bilmiyorum ama doktor bilir çünkü ben doğuma kadar kullanacam yani herhangi bir Zamanda başlanabilir demek bu

13’üncü hafta beni bel ve baş ağrılarıyla karşıladı

bende öyleyim,
bulantı icin hala ilac aliyorum
ustune bel ve zonk zonk zonklayan bir baş ağrısı eklendi.uyuyup dinlenmezsem gecmiyo.is yerinde cok zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…