ben de sizin gibiyim hamileliğimin en başından beri kabız ve aşırı ötesi gaz. yediklerimle alakalı diil asla. ne yapsam boş kefir kayısı vs. sebze çorbası için bol kabaklı bi de bamya yumuşatır derler bugün yapıcam iyi gelirse tavsiye ederim benim gazdan bi kere ultrasında bebeği göremediler gaz o kadar sıkıştırmış ki, ama sakın ıkınmayın istemsizce
ben de sizin gibiyim hamileliğimin en başından beri kabız ve aşırı ötesi gaz. yediklerimle alakalı diil asla. ne yapsam boş kefir kayısı vs. sebze çorbası için bol kabaklı bi de bamya yumuşatır derler bugün yapıcam iyi gelirse tavsiye ederim benim gazdan bi kere ultrasında bebeği göremediler gaz o kadar sıkıştırmış ki, ama sakın ıkınmayın istemsizce
Normal dedi doktorum. Ya zaten normalde de metabolizmam çok yavaştı. Hep bi tembel bağırsak durumum vardı. Ama artık zorluyor. Zorlamaktan ziyade korkutuyor. Karın ağrısı vs olunca.
Geçen hafta ptesi ikili taramada %80 kız ama net değil dedi, bugün tekrar kontrolüm vardı ve kesin kız dedi. Benim hafta olarak biraz önden gidiyor 4-5 gün kadar, iri ve uzun bir bebek diyor doktor belki o yüzden daha erken belli oldu.