Kızlar 16. haftadayım. Bulantı değil ama her an içim fena. Baş dönmesi gibi. Özellikle yemekten yarim saat sonra. Hamilelik şekeri olabilir mi acaba? Yaşayan var mı?
şimdi cocuk kısmında canlarım karışıklık olmasın o kısma doğmuş cocuklarımızı yazdım ben şimdi benim iki var 3 . hamileyim gibi sizde ona göremi söylediniz yoksa bir cocuk var ikinci gibi mi karışmasın)) yada şöyle de yazabilirim gebelik yazarım atıyorum benim 3 diye yazarım zaten ilk bebişlere ilk dedim.
Ben karnımdakiyle beraber 2 oluyor diye 2 dedim valla bir de sat tarihlerimiz 2019 olacak Ve sayfa yöneticimiz sen olsana başa tutturalım tabloyu bu sayede.
Kan sulandirici igne kullanan arkadaşlara bir sorum olacakti. Hematolog bana ignenin etkisinin 12 saat oldugunu soyledi. Yani ben gece gibi yapıyorum bu igneyi ve ogleden sonra etkisi bitmis oluyor doktorun dedigine gore. O zaman kalan 12saatte sorun olmaz mi? Yani ya pihtilasma o zamana denk gelirse??? Bu soruyu dusunuyorum sabahtan beri
Kan sulandirici igne kullanan arkadaşlara bir sorum olacakti. Hematolog bana ignenin etkisinin 12 saat oldugunu soyledi. Yani ben gece gibi yapıyorum bu igneyi ve ogleden sonra etkisi bitmis oluyor doktorun dedigine gore. O zaman kalan 12saatte sorun olmaz mi? Yani ya pihtilasma o zamana denk gelirse??? Bu soruyu dusunuyorum sabahtan beri
Ben nisan annelerini de takip ediyorum onlarda erkek çoğunlukta bizde kız
Kabızlık için taze sıkılmış yada organik şişede satılan elma suyu iyi geliyo. Kabızlık şişkinlik gitti. Doktor demişti elma suyunu. Kuru kayısı falan lifli şeylerde yiyorum tabii.
Benim ilk bebek, sat 4 ağustos,tahmini doğum 10 mayıs. Kız bebe
Benim doğum günüm de 23 mayıs (İkizler Allah sabır versin çok değişken kararsız bir burç ama iyi yönleri de var tabii)
Benim bebek haftasına göre iri ve uzun çıkıyor hep bir de doktor cihazımız çok hassas demişti. Valla ben de bugün 10 kere kesin di mi sordum, artık değişmez dedi Normalde 15-16 haftalarda kesinleşir demişti bana da
Benim bebek haftasına göre iri ve uzun çıkıyor hep bir de doktor cihazımız çok hassas demişti. Valla ben de bugün 10 kere kesin di mi sordum, artık değişmez dedi Normalde 15-16 haftalarda kesinleşir demişti bana da
Ben coraspin kullanmiyorum hem yeni kadin dogumcum hem de hematolog gerek olmadigini soyledi sadece igne kullaniyorum. Ama daha bugun hematolog ile konustum yine aynisini soyledi 12saat etkili diye hatta sabah igneyi vurulup aksam doguma gidebilirsin dedi