Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar 16. haftadayım. Bulantı değil ama her an içim fena. Baş dönmesi gibi. Özellikle yemekten yarim saat sonra. Hamilelik şekeri olabilir mi acaba? Yaşayan var mı?

Merhaba
Sat 19 Ağustos dogum tarihi 25.05.2019 2.cocuk
Cinsiyet henüz belli değil

ben de durumlar aynen böyle var mı aynı durumu yaşayan

Eklentiler

• images.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 52
Ben karnımdakiyle beraber 2 oluyor diye 2 dedim valla bir de sat tarihlerimiz 2019 olacak Ve sayfa yöneticimiz sen olsana başa tutturalım tabloyu bu sayede.

Kan sulandirici igne kullanan arkadaşlara bir sorum olacakti. Hematolog bana ignenin etkisinin 12 saat oldugunu soyledi. Yani ben gece gibi yapıyorum bu igneyi ve ogleden sonra etkisi bitmis oluyor doktorun dedigine gore. O zaman kalan 12saatte sorun olmaz mi? Yani ya pihtilasma o zamana denk gelirse??? Bu soruyu dusunuyorum sabahtan beri

saat olarak etkili süreyi bilmiyorum ama ben sabahları corasprin içiyorum akşamda iğne oluyorum, iğne haricinde corasprin içmiyor musun?

Ben nisan annelerini de takip ediyorum onlarda erkek çoğunlukta bizde kız
Kabızlık için taze sıkılmış yada organik şişede satılan elma suyu iyi geliyo. Kabızlık şişkinlik gitti. Doktor demişti elma suyunu. Kuru kayısı falan lifli şeylerde yiyorum tabii.
Benim ilk bebek, sat 4 ağustos,tahmini doğum 10 mayıs. Kız bebe
Benim doğum günüm de 23 mayıs (İkizler Allah sabır versin çok değişken kararsız bir burç ama iyi yönleri de var tabii)

Akşamları 6 aylık gibi bir göbek ilkinde göbek vs hatırlamam bu nedir bir ben böyleyim her halde yorumlarda kimsede göbek yok gibi

Aa günlerimiz aynıymış ama cinsiyeti öğrenmişsin sen. Kıskandım
Benim bebek haftasına göre iri ve uzun çıkıyor hep bir de doktor cihazımız çok hassas demişti. Valla ben de bugün 10 kere kesin di mi sordum, artık değişmez dedi Normalde 15-16 haftalarda kesinleşir demişti bana da

Benim zıpırcan da 5 gün önden gidiyordu ama cinsiyeti şimdi öğrenemeyiz dedi doktor :)) neyse hadi biraz daha beklim napim.

Araştırma sonucu böyle bi bilgi buldum. Gaz ve kabızdaşlarım kompostolara karanfil de koyabiliriz muhtemelen

(Tabi ki doktorunuza mesaj atın sorun onaydan sonra yapın)

Eklentiler

• 98A67878-8D5A-4199-86AB-56C2A7296FB2.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 26
saat olarak etkili süreyi bilmiyorum ama ben sabahları corasprin içiyorum akşamda iğne oluyorum, iğne haricinde corasprin içmiyor musun?
Bir yerde bişey okumuştum sanırım hibor 24saat koruyormuş,ama ben de gece 11de iğne sabah 11de coraspin alıyorum

Ben coraspin kullanmiyorum hem yeni kadin dogumcum hem de hematolog gerek olmadigini soyledi sadece igne kullaniyorum. Ama daha bugun hematolog ile konustum yine aynisini soyledi 12saat etkili diye hatta sabah igneyi vurulup aksam doguma gidebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…