Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
yumurta muhakkak olsun ve sağlıklı karbonhidrat, et balık tavuk tabi organik bulabilirsen :)
Et her gün var sevmememe rağmen yiyorum, yumurta her gün yok sanırım yumurtayı günlük beslenmeme eklemem gerek.
Ya bu gögüslerim cok kasiniyor varmi sizded kaşinti
Kaşınmaz mı ahh ahhh iflah olmaz bi kaşıntı

Kızlar doktordan geliyorum elhamdulillah her şey güzelmiş, doktor erkeğe benziyor dedi :) ihtimalli konuştu ama gene de listeye ekleyelim soru işaretinden sıkıldım moon83

Bir arkadaş sormuştu nicki hatırlayamadım, ankara şehir hastanesinde detaylı usg varmış orada yaptırıcam

Masallah eklerim cnm

Doktor grafik çıksın bakarız dedi ama ben araştırdım benim kadar yüksek değeri olanlar hep yüksek risk çıkmış bu yüzden canım sıkıldı..
Merhaba canım ben yaptırmayacam demiştim boşuna stres yaşıyoruz hamilelikte kızımda da yapmamıştım her şey Allahtan keşke yaptırmasaydın sen de şimdi bişey yoksa da sen boşuna sıkıntı stres yaşayacan

Keşke canım keşke bazı kişilerin lafına da baktım bizim çevreden şuam hep stres yapıyorum

Hadi hayırlısı olsun,randevu aldın mı ayrıntı için

benim doktorum detaylı için bn bakarım geek olursa yönlendiririm dedi ama bn randevu aldım detaylı için devletten için rahat etmez

Ultrason da böyle çıkmıltı canm 1.1
Ense kalınlığı normal hiç sıkma canını bu kadar. Beta hcg ve papp a değeri tek başına bir anlam ifade etmez. Tüm veriler buna yaşın, kilon, sigara kullanımın, burun kemiğinin oluşumu, son adet tarihin de eklenip bilgisayar ortamında bir olasılık hesaplanır. Okuyorum çok üzdün kendini, Allahın izniyle bir şey çıkmıcaktır. İçini ferah tut

İnşAllah canm çok sağol Allah razı olsun sizlerle konuşmak bana iyi geldi ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…