Haha ne güldüm valla boyum kisa ondan oyle cok ciliz durmuyorm ama bel yoktu gerçekten üst bolgem cok zayifti smdi dengeleniyor ondan cok mutlu oluyorm her aciktigmda yiyorm korkmadan bu isin guzel tarafi
Evet canim kepek oldu ama aldigim yer sac alisinca gececek dedi bir de cesitleri var sana uygunu bulmak biraz surebilir ben kastil sabunu almistim cok kopurmuyordu cikmadan once de sirkeli suyla duruluyordum. Sampuan gibi parlak ve yumusak olmuyor ama en azindan icim rahat. Marketlerde satilan sabunlar dogal degil malesef boyle kendi uretenleri bulman lazim :)
Kizlar sabah tartıldım ve 62 yazısını gorunce şok oldumm ilk defa 62oluyorum bu ara tatlı hamurisi ne varsa yemistim bundan sonra dikkat edicem. Bu arada aranizda hamile pilatesine giden var mi? Baslamak istiyorum ama bi yandan o hareketler bana iyi gelir mi bilmiyorum. Kilo almayi engelliyor mu ya da sadece kolay doğum mu sagliyor kafamda deli sorular herkese mutlu günler bu arada
Günaydın benim baya baya belli artık herkes cinsiyeti soruyor bana gidicem daha belli değil diyorum kimse inanmıyor sakladığımi düşünen bile varr..su ne zmzn canım isterse içiyorum hiç lt tutmadım tutmalimiyimki
Litre önemli değil ama az içip çok içtiğini sanma :) canının çok istiyorsa o ayrı ama canın istediği zamana bırakma elinde bir şişe hep olsun derim ben nacizane tavsiyemle :)
Litre önemli değil ama az içip çok içtiğini sanma :) canının çok istiyorsa o ayrı ama canın istediği zamana bırakma elinde bir şişe hep olsun derim ben nacizane tavsiyemle :)
Ben muz ceviz kabak çekirdeği yiyorum mutlaka canım ama buna sütte eklemek istiyorum şu an için sütten midem bulanıyor bu besinler için diyetisyenim bebeğe kilo aldırıyor demişti
Ben muz ceviz kabak çekirdeği yiyorum mutlaka canım ama buna sütte eklemek istiyorum şu an için sütten midem bulanıyor bu besinler için diyetisyenim bebeğe kilo aldırıyor demişti
Sikilasmak için spor şart ben platesle bekarliktan bile zayıf vücutlu olmuştum ve benim çocukların arasinda 18 ay var kilolu hamile kalmıştım 2.sine ama hepsi boş önemli olan çocuğu güzelce emzirmek bir annenin çocuğuna en Güzel armağanı kilo verilir geç de olsa kafaya koydun mu olur ben ikincisinde emzirirken dikkat edeyim dedim sonra sütüm azaldı sonra kaşık kaşık ayva reçeli o yüzden acele etmeyin derim