Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
47 miii??? e sen aslında yokmuşsun ki 72 yle hamile kaldım ilk 2 hafta 4 kilo aldım durdum almıyorum doğuma kadar 100 kilo olmaktan çok korkuyorum
Haha ne güldüm valla boyum kisa ondan oyle cok ciliz durmuyorm ama bel yoktu gerçekten üst bolgem cok zayifti smdi dengeleniyor ondan cok mutlu oluyorm her aciktigmda yiyorm korkmadan bu isin guzel tarafi

Greensey çok sağol, peki kepek sorunun oldu mu? ben de bıttım sabunu kullanmıştım ama kokusu aşırı rahatsız etti ve saç diplerim kum gibi oldu :S
Evet canim kepek oldu ama aldigim yer sac alisinca gececek dedi bir de cesitleri var sana uygunu bulmak biraz surebilir ben kastil sabunu almistim cok kopurmuyordu cikmadan once de sirkeli suyla duruluyordum. Sampuan gibi parlak ve yumusak olmuyor ama en azindan icim rahat. Marketlerde satilan sabunlar dogal degil malesef boyle kendi uretenleri bulman lazim :)

Kizlar sabah tartıldım ve 62 yazısını gorunce şok oldumm ilk defa 62oluyorum bu ara tatlı hamurisi ne varsa yemistim bundan sonra dikkat edicem. Bu arada aranizda hamile pilatesine giden var mi? Baslamak istiyorum ama bi yandan o hareketler bana iyi gelir mi bilmiyorum. Kilo almayi engelliyor mu ya da sadece kolay doğum mu sagliyor kafamda deli sorular herkese mutlu günler bu arada

Litre önemli değil ama az içip çok içtiğini sanma :) canının çok istiyorsa o ayrı ama canın istediği zamana bırakma elinde bir şişe hep olsun derim ben nacizane tavsiyemle :)

Litre önemli değil ama az içip çok içtiğini sanma :) canının çok istiyorsa o ayrı ama canın istediği zamana bırakma elinde bir şişe hep olsun derim ben nacizane tavsiyemle :)
Evet doğru pek su ile aram yok ..iste aklıma gelince

Ayva reçeli süt yapiyor mu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…