Benim de yaş 37 ikinci olacak rabbim nasip etsin inşallah
Cinsiyet konusunu ben de çok merak ediyorum 12 ve 13. haftalarda bacak arası boş kız olabilir demişti. Ama netlik kazanması açısından Aralık 20 gibi gidicem zaman geçmiyor bir türlü
Cinsiyet konusunu ben de çok merak ediyorum 12 ve 13. haftalarda bacak arası boş kız olabilir demişti. Ama netlik kazanması açısından Aralık 20 gibi gidicem zaman geçmiyor bir türlü
benim de bu ayın 20 si ve bana da 13. Haftada kız gibi dediler ama net değil 20 sinde gittiğimde kesinleşir bakalım hayırlısı
Ayrıca bende 32 yaşımdayım ikinci olacak sağlıkla gelsin inşallah
benim de bu ayın 20 si ve bana da 13. Haftada kız gibi dediler ama net değil 20 sinde gittiğimde kesinleşir bakalım hayırlısı
Ayrıca bende 32 yaşımdayım ikinci olacak sağlıkla gelsin inşallah
Nananın topiğindeyiz ama oraya da giremiyorum çok seni ordan tanıyorum canım rabbim önce sağlıklı hayırlı evlatlar versin sonra gönlümüze göre. Benim oğlum var kız olursa iyi olur.
Nananın topiğindeyiz ama oraya da giremiyorum çok seni ordan tanıyorum canım rabbim önce sağlıklı hayırlı evlatlar versin sonra gönlümüze göre. Benim oğlum var kız olursa iyi olur.
Aminnnnn canım hayırlısıyla evet ben de seni biliyorum benim de kızım var kızıma kız kardeş güzel olur ama tabi erkek de olsa mutlu olurum sağlıklın olsunlar da
Yüzüm inanılmaz solgun doktor gördüğünde bu halin nedir ileri derece de kansızlıgın var bence dedi ve etrafımdaki herkeste çok hasta olduğumu sanıyor alakası yok doktor kan sonucumu görünce şaşırdı hgb 16 çok iyi olduğunu görüp şaşırdı
Merhaba daha önce iki kaybım var benim de çok doktor dolaştım şimdi avcılar baypark da Betül hanıma gidiyorum çok ilgili ve çok naif bi gözükün isterseniz
merhaba canm ...bende 12.haftamdayım betül hn a bi gitmek istiyorum hem hastaneyi görmek hemde yakınız falan.. ultrasonları nasıl ilgilimi ? ben sormadan anlatır mı en yakın seni gördüm giden...yardımcı olur musun
İşin garibi bende düşük tehdidi de geçti doktor herşey normal diyor ama kanamam var. Doktor belki önceki kanama içinde kalmıştır. Sızacak yer buldukça rahimden geliyordur dedi.