Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ayyy ne güzel
Ben de tam bunu soracaktım kızlar. Devamında bebek yapmayı düşünenler var mı? Varsa kaçar tane
29 da ilkini doğurdum,33 te ikincisini doğurcam,inşallah Rabbim ömürlerini versin,maddi manevi ancak bakabilirim,üniversite okuyrum çocuk gelişimi,çalışıp iyi bir gelecek planlamak istiyorum,hemşire bile 3.gözüküyor dedi 2.de oğlan diyince bu çok olacak bir de kız doğur baskısı düşünüyorum tabi kaza olursa o ayrı

Bana da gelişimi iyi dedi çok şükür. Ama yine de sorunlu gebelik geçirdiğim için herşeyi takıyorum
Ilk gebelikse ondandir benimde sorunlu gebelik gelisimi iyi 3 hamileligim bir kayibim var bir tanede 3.5 yasinda kizim takmaya dusunmeye vaktim dahi yok

56 kilo ile hamile kaldım 2 kilo aldım sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum hergün değişmeyen yediğim şeyler bagırsak tembelliğim nüksetmesin diye sabah erkenden hurma incir yulafla yoğurt yapıp yiyorum kahvaltıda hergün yumurta 3 ceviz bol peynir kefir süt muz bir avuç kavurulmamış kabak çekirdeği fix değişmeyen menüm

Yüzüm inanılmaz solgun doktor gördüğünde bu halin nedir ileri derece de kansızlıgın var bence dedi ve etrafımdaki herkeste çok hasta olduğumu sanıyor alakası yok doktor kan sonucumu görünce şaşırdı hgb 16 çok iyi olduğunu görüp şaşırdı

Ilk gebelikse ondandir benimde sorunlu gebelik gelisimi iyi 3 hamileligim bir kayibim var bir tanede 3.5 yasinda kizim takmaya dusunmeye vaktim dahi yok
Ya benim gelişimi bebeğin konumu kendisi vs iyi ama bilmediğimiz bi kanamam var. Doktor düşük tehlikesi yok dedi ama yine de şüphede oluyorsun

Ya benim gelişimi bebeğin konumu kendisi vs iyi ama bilmediğimiz bi kanamam var. Doktor düşük tehlikesi yok dedi ama yine de şüphede oluyorsun
Eskiler der ya üstüne gördüm diye herhalde sizin gibiydi onlarda,geçecektir elbet,benim yakın arkadaşım da sürekli yattı şükür doğumu bugün yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…