Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Maddi durumunuzu zorlamayacaksa gittiğiniz 2. Bir doktorda olabilir bu süreçte. Kendimi yerinize koydum da sanırım 2 doktorla devam ederdim. Hangi ildesiniz ? Grubumuzda yaşadığınız ilde yaşayan bir arkadaş varsa doktor konusunda yardımcı olabilir.

Ikili test zamanı kacmissa üçlü yapılır .zaten ikili üçlü dörtlü testler aynı hepsi aynı şey için yapılıyor. Ama en güvenilir olan ikili .bazen yaş ileri ise de öyle yanlis çıkabiliyor . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Baya badireler atlatmışsın. Ama hepsi geride kaldı. Artık tadını çıkar hamileliğinin. Kilona, sağlığına dikkat et. Sağlıkla AŞ yavrunu kucağına.

Evhamdan değil, bebek sendromlu ise bile onu öldürecek bir insan değilim.

Evhamdan değil, bebek sendromlu ise bile onu öldürecek bir insan değilim.
Tabiki de aldıramazsın ama en azından ne olduğunu bilirsin . Eğer karar verirsen muhakkak perinatoloğa yaptır onlar uzman risk azalacaktır. Aslında en iyisi bu tarama testlerini yapmamak

Gaziantep de ikamet ediyorum . Doktorum kemal bayındır

Çok geçmiş olsun. Bana da doktorum 2li test iyi çıkmasına rağmen 3lu test ya da fetal dna testi yaptır dedi. Ben bir şey yaptırmadım. 3lu testte hep sıkıntı çıkıyor. Ve anne gerildigiyle kaliyor. Şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım bebislerimizi vaktiyle ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…