benim doktorum 2li yi kaçıranlar için 4 lü test yapılır dedi 3 lü pek yaptıranda duymadımikili test zamanı geçtiği için üçlü yapalım dedi. ilk hamilelik olunca tabi bilgisiz oluyoruz biraz. aslında 37 yıllık tecrübeli bir doktor çok da güvenirim severim ama neden böyle yaptı anlamadım. acaba değiştirsem mi doktorumu
Hosgeldniz Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin ilk bebeginiz mimerhaba hanımlar,
aranıza yeni katıldım erkek bebek annesiyim 17. haftamızdayız. geçen 2 hafta çok talihsiz şeyler yaşadım. bunu atlatınca annem internete yaz sende diğer hamilelere yardımcı olursun dedi yazmaya karar verdim. doktor bana ikili test yapmadan üçlü test yaptı ve sonuç 1/50 tabi yıkıldık. hemen bir perinatolog bulduk ve ultrasonda herhangi birşey çıkmadı. sadece kordonda kan akışında sıkıntı var denildi. istemedende olsa amniyosentez yaptırdım ve çok şükür temiz çıktı. burda böyle kolay anlattığıma bakmayın 2 hafta boyunca 3 kilo verdim ne çektiğimi allah bilir
Allah yardımcın olsun ve gözünüz aydın..Rabbim bizlere ve okuyan bütün arkdslara kaldırılmayacak yük vermesinmerhaba hanımlar,
aranıza yeni katıldım erkek bebek annesiyim 17. haftamızdayız. geçen 2 hafta çok talihsiz şeyler yaşadım. bunu atlatınca annem internete yaz sende diğer hamilelere yardımcı olursun dedi yazmaya karar verdim. doktor bana ikili test yapmadan üçlü test yaptı ve sonuç 1/50 tabi yıkıldık. hemen bir perinatolog bulduk ve ultrasonda herhangi birşey çıkmadı. sadece kordonda kan akışında sıkıntı var denildi. istemedende olsa amniyosentez yaptırdım ve çok şükür temiz çıktı. burda böyle kolay anlattığıma bakmayın 2 hafta boyunca 3 kilo verdim ne çektiğimi allah bilir
evet üçlü diğerlerine göre daha güvenilirsizmiş. ama biraz da ticarete ve paraya dönüştürüyorlar ben bu süreçte onu anladımbenim doktorum 2li yi kaçıranlar için 4 lü test yapılır dedi 3 lü pek yaptıranda duymadım
çok teşekkür ederim evet ilk bebeğim klomen ve iğne ile hamile kaldım çok korkuyorum kaybederim diyeHosgeldniz Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin ilk bebeginiz mi
amin hep dualarım hepimize. gerçekten yaşayınca anlıyorsun herkesin evladını bağışlasın rabbimAllah yardımcın olsun ve gözünüz aydın..Rabbim bizlere ve okuyan bütün arkdslara kaldırılmayacak yük vermesin
Özel muayenesine mi gittinizikili test zamanı geçtiği için üçlü yapalım dedi. ilk hamilelik olunca tabi bilgisiz oluyoruz biraz. aslında 37 yıllık tecrübeli bir doktor çok da güvenirim severim ama neden böyle yaptı anlamadım. acaba değiştirsem mi doktorumu
Belki özel bebek oldugu için riske atmak istememiştir 3 lü test yaptırmıştır olumsuz yönde düşünmeyin bebeğinizde hissedip strese girerçok teşekkür ederim evet ilk bebeğim klomen ve iğne ile hamile kaldım çok korkuyorum kaybederim diye
özel hastaneye gidiyorum. hatta hastanede gittiğim doktora ait.Özel muayenesine mi gittiniz
o zamanlarda elinde olmuyor tabi hep ağlıyorsun ama çok şükür atlattık hatırlayınca dahi ağlayasım geliyor. rabbim kimseye yaşatmasın.Belki özel bebek oldugu için riske atmak istememiştir 3 lü test yaptırmıştır olumsuz yönde düşünmeyin bebeğinizde hissedip strese girer
Öncelikle hoşgeldiniz. Gelmiş geçmiş olsun neyse ki şükür sonucu güzel haberle olmuş. İkili test vakti geçtiği için mi üçlü test yaptı ki doktorunuz ?merhaba hanımlar,
Aslında kanunda hamileler 7.5 saatten fazla çalışamaz diye madde var ama işte özel sektörher gün iş yerinde 1 saat uyku izni olsa hamilelere öğle yemeği sonrası mesela
Banada 13 haftada öle demişti 16 da kesinleşti kızBenim'kinin değişme ihtimali var mı acaba? yüzde 80 kız dedi dr'um.
Hoşbuldum teşekkür ederim. randevu tarihlerimi doktor kendisi beliriyordu ben gittiğimde ikili geçti üçlüyü yapalım dedi. sonra sonuç gelince doktorum bence çok sağlıklı bebeğin bu testler kesin değil dedi ama biyokimyacıya yönlendirdi. oda benden 4 bin para istedi ve pek güvenilir gelmedi o yüzden perinatolog bulup gittim ve harika bir uzmandı çok yardımcı oldu. hatta biyokimyacı beni sürekli aradı fetal dna testi yaptırın amniyosentezde bebeğinizi kaybedersiniz diye. en son eşim kavga etti benim arımın moralini neden bozuyorsun arama dedi. biz bebeklerimizi düşünürken onlar para derdine düşüyorlar gerçekten pesÖncelikle hoşgeldiniz. Gelmiş geçmiş olsun neyse ki şükür sonucu güzel haberle olmuş. İkili test vakti geçtiği için mi üçlü test yaptı ki doktorunuz ?
Maalesef sağlık sektörü gün geçtikçe ticarete doğru gidiyor. 2. Bir doktor görüşü almak her zaman daha iyi oluyor bu durumlarda iyi ki perinatologa gitmişsiniz. Doktorunuzu değiştirmeyi hiç düşündünüz mü ? Hastanede kendisinin yazmışsınız da biraz insanın içine şüphe düşüyor.Hoşbuldum teşekkür ederim. randevu tarihlerimi doktor kendisi beliriyordu ben gittiğimde ikili geçti üçlüyü yapalım dedi. sonra sonuç gelince doktorum bence çok sağlıklı bebeğin bu testler kesin değil dedi ama biyokimyacıya yönlendirdi. oda benden 4 bin para istedi ve pek güvenilir gelmedi o yüzden perinatolog bulup gittim ve harika bir uzmandı çok yardımcı oldu. hatta biyokimyacı beni sürekli aradı fetal dna testi yaptırın amniyosentezde bebeğinizi kaybedersiniz diye. en son eşim kavga etti benim arımın moralini neden bozuyorsun arama dedi. biz bebeklerimizi düşünürken onlar para derdine düşüyorlar gerçekten pes
çok geçmiş olsun, benzer sıkıntıları ben de yaşıyorum bizim kombine risk 1/722 ikili tst 1/113 çıktı, perinatolog yüzde 96 sağlıklı dediyse de kendi doktorum ayrıntılı ultrason her zaman doğru sonuç vermiyor, amniyosentez yaptır diyor ama ben istemiyorum. Kordonda kan akışı sorunu olmasaydı da amniyosentez isteyecekler miydi?merhaba hanımlar,
evet değiştirsem mi diyorum ama gebelik için tedavimin başından itibaren çok faydası oldu onun tedavisi sayesinde erken gebe kaldım bilgisine de çok güveniyorum. değiştirirsem pişman olur muyum diye de düşünmüyor değilimMaalesef sağlık sektörü gün geçtikçe ticarete doğru gidiyor. 2. Bir doktor görüşü almak her zaman daha iyi oluyor bu durumlarda iyi ki perinatologa gitmişsiniz. Doktorunuzu değiştirmeyi hiç düşündünüz mü ? Hastanede kendisinin yazmışsınız da biraz insanın içine şüphe düşüyor.
benimde bebeğimde ne ense ne burun hiç birşey yoktu ama ben herşeyi çok kafama takarım hamilelik sürecimi bu şekilde acaba ile geçirseydim bebeğime ve kendime daha çok zarar verecektim. o yüzden kendi isteğimle yaptırdım doktor yaptır demedi. eğer sende çok evhamlı isen yaptır bence strese girmenden iyi. ama sabırlı bir insansan yaptırma çünkü gerçekten hiç doğru değil bu tarama testleri. kendini sakın üzme ultrasonda çıkmıyorsa çok büyük ihtimalle bebeğin sağlıklıdır benceçok geçmiş olsun, benzer sıkıntıları ben de yaşıyorum bizim kombine risk 1/722 ikili tst 1/113 çıktı, perinatolog yüzde 96 sağlıklı dediyse de kendi doktorum ayrıntılı ultrason her zaman doğru sonuç vermiyor, amniyosentez yaptır diyor ama ben istemiyorum. Kordonda kan akışı sorunu olmasaydı da amniyosentez isteyecekler miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?