Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ilişki sonrası yoğun akıntı yaşayanınız var mı? Bi tek benim mi başıma geliyor merak ettim

Kızlar ilişki sonrası yoğun akıntı yaşayanınız var mı? Bi tek benim mi başıma geliyor merak ettim
Bende akıntı degilde o esnada acı ve agrı oluyor Bi de şişmiş gibi o kısım normal mi şişmesi mantar enfeksiyonu için travazol kullanmıştım 1 ay önce falan daha geçmedi mi ki

Bende akıntı degilde o esnada acı ve agrı oluyor Bi de şişmiş gibi o kısım normal mi şişmesi mantar enfeksiyonu için travazol kullanmıştım 1 ay önce falan daha geçmedi mi ki
Acı ve yanma hamileliğimin başından beri var açıkçası kuruluk probleminden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama her seferinde de olmamalı bende 3 gün fitil kullandım yine aynıyım

Yaa aynı dertten ben de muzdaribim mantar vardı travazol kullanıyorum ama tam olarak geçmedi. Bi de üstüne ilişki esnasında çok kötü yanma oluyor ve balon gibi şişiyor. Bu şişme hamilelikten mi acaba mantardan mı.

İlişki derken? Sosyal,ekonomik ilişkiler demi???
Biz bunlardan başka ilişki türlerini unuttuk ta.. helal olsun size cesaretlisinizz...

Merhaba hanımlar nasılsın ben bitapım, oğlum gece 1.30 da ağlayarak çığlık atarak korkuttu beni ve on beş dk boyunca uyanamadan devam etti.. uyku terörüymüş adı daha önce yaşayan var mı. sonrasında sakinleşti ve bu kez 5.30 da uyudu. Üstüne geçen hafta dörtlü için kan vermiştim tekrar vermeniz gerekiyor diye arandım korktum, meğer doktor formu eksik doldurmuş. yine bebişimi gördüm kıpır kıpır, artık hissediyorum diyince ikinci gebelik bile olsa 19 haftada hissedersin hareketlerini ama bu bebişin tekmeleri sağlam sürtünme şekilde hissedebilirsin tamam dedi. çok şükür atlattık bir de ben Nevra ismini düşünüyorum ama eşim peh yine beğenmedi. Bir de Asya, Ayla, Meva, Neva, Ferda,Tuana beğendiklerim....

İlişki derken? Sosyal,ekonomik ilişkiler demi???
Biz bunlardan başka ilişki türlerini unuttuk ta.. helal olsun size cesaretlisinizz...
ahahaha İlahi kız seni ama ilişki risk yoksa devam etmeli sonra acı oluyor soğukluk oluyor da oluyor. ilk gebelikte korktum falan sonrasında ağrı olunca kaldı çocukta doğunca kanama bitmesi ve dinç olduğun gün gelene kadar oooo adamlara da yazık

Biz iliski yaşayamiyoruzki maalesef, o esnada biyere degiyor gibi geliyo. Korkuyorum bebeğime bisey olur diye. Onun icin. Kapattik konuyu doguma kadar

Yaaaaaa bırakkkkk ne yazığı. Olmaz bişi patlamadı ya alt tarafı 9 ay..

doktoruma kalsa haftada iki kez olsun seyrek yaparsan da canın acır diyor 10-15 günde bir risk olmadığı için soğumamaya gayret ediyoruz

Millette ne doktor var arkadaş.. bizimki en başlarda yasak dedi bir daha sormadık bile.. ahhh ahhh, çocuğun gözünün önünde yapılacak iş değil o.

Kızlar birkaç saattir ara ara göbeğimin sol tarafından içten bi yanma oluyor garip bişey bu nedir ya yaşayan var mı Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…