Benimki de göbek düşmesi mi acaba bugün dışında tek sıkıntım yataktan kalkarken göbek cevserinde keskin bi ağrının olması sonra geçiyor çok şükür. 3 doktor sebebini bulamadı.
Benimki de göbek düşmesi mi acaba bugün dışında tek sıkıntım yataktan kalkarken göbek cevserinde keskin bi ağrının olması sonra geçiyor çok şükür. 3 doktor sebebini bulamadı.
Aydı mı gününüz mübarekler? Haydi bakalımmmm haftamız iyi geçsin,hastalara şifa olsun,bebeklerimiz sağlıkla büyüsün,ihtiyacımız olan bütün ürünlerde deli gibi indirim olsun,hatta muhtarlık bedava dağıtsın :))) yani sizin için daha ne diyeyimmmmm bennnn.
Günaydın cinsiyet öğrenemeyen hamileler olarak azınlık kaldık 11 de randevum var bakalım gösterecek mi ilk ve tek bebeğim olacağı için tabiki cinsiyet farketmiyor sağlık herseyden önemli ama merakta başa bela
Günaydın cinsiyet öğrenemeyen hamileler olarak azınlık kaldık 11 de randevum var bakalım gösterecek mi ilk ve tek bebeğim olacağı için tabiki cinsiyet farketmiyor sağlık herseyden önemli ama merakta başa bela
Bebis doğmadan tek çocuk istemenin sebebi nedir acaba ? Özel değilse merak ettim bazılarının bebeği zor oluyor o yüzden ikinciyi dusunmuyorlar . Ben de üçüncüyü düşünmüyorum tüp baglatma düşüncem mevcut ama eşime açamadım konuyu
Cceycey4444xra221
bana kistlerimden dolayı liseden beri sadece tedaviyle zor bir ihtimal çocuğum olacağı söylendi ve korunduğum halde halde hamile kaldım Allah’ın mucizesi hep dua ederdim inşallah bitane olur diye maddi manevi her imkanımı ilgimi ona sunmak istıyorum çok çocuklu annelere saygım var ama bu kendini yeterli hissetmekle ilgili bence ben şahsen yetebilecegimi düşünmüyorum çocuk adına kardeşten uzak bencilce bir düşünce olabilir ama niyetim bu yönde
Vajinusmus sorunu yaşadım şuan tek korkum alttan muayene ve normal doğuma zorlayan bi doktor o yüzden kesinlikle sezaryen düşünüyorum ve asla sprial falan taktıramam bayıltmaları gerekir çok sorunluyum çok