Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Rica ederim,soğuk dikkat edin,dr.lar bilemiyor eşimde çok oluyor benim ama b.anneme çok gelirlerdi göbek düşmesi diye bakardı,geçer inşallah hemen
Benimki de göbek düşmesi mi acaba bugün dışında tek sıkıntım yataktan kalkarken göbek cevserinde keskin bi ağrının olması sonra geçiyor çok şükür. 3 doktor sebebini bulamadı.

Benimki de göbek düşmesi mi acaba bugün dışında tek sıkıntım yataktan kalkarken göbek cevserinde keskin bi ağrının olması sonra geçiyor çok şükür. 3 doktor sebebini bulamadı.
Eşimde göbek ağrısından gidip dr tıpta böyle bir kavram yok diyorlardı,küçükken yaşamıştım,sıcak tutun kendinizi düzelir inşallah

Hahahah muhtar eşimin amcası ahanda alt komşum daha bi faydasını görmedim kaldiii bi de kiyafet dagitcakk

neden tek kuzum belki senden benim gibi süpriz hamilelik geçirirsin 2. bi anda geliverir

Bebis doğmadan tek çocuk istemenin sebebi nedir acaba ? Özel değilse merak ettim bazılarının bebeği zor oluyor o yüzden ikinciyi dusunmuyorlar . Ben de üçüncüyü düşünmüyorum tüp baglatma düşüncem mevcut ama eşime açamadım konuyu

C ceycey4444 xra221 bana kistlerimden dolayı liseden beri sadece tedaviyle zor bir ihtimal çocuğum olacağı söylendi ve korunduğum halde halde hamile kaldım Allah’ın mucizesi hep dua ederdim inşallah bitane olur diye maddi manevi her imkanımı ilgimi ona sunmak istıyorum çok çocuklu annelere saygım var ama bu kendini yeterli hissetmekle ilgili bence ben şahsen yetebilecegimi düşünmüyorum çocuk adına kardeşten uzak bencilce bir düşünce olabilir ama niyetim bu yönde

Vajinusmus sorunu yaşadım şuan tek korkum alttan muayene ve normal doğuma zorlayan bi doktor o yüzden kesinlikle sezaryen düşünüyorum ve asla sprial falan taktıramam bayıltmaları gerekir çok sorunluyum çok

Günaydın canım evet ya insan merak ediyor sen yine bugün öğrenecen benim daha 10 gün var randevuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…