Vajinusmus sorunu yaşadım şuan tek korkum alttan muayene ve normal doğuma zorlayan bi doktor o yüzden kesinlikle sezaryen düşünüyorum ve asla sprial falan taktıramam bayıltmaları gerekir çok sorunluyum çok
vajinusmus ebndede vardi hatta halla alttan muanelereen tirsiyorum ama cok sukur esime karsi biraz yendim zor bi durum ebe normal dogumu onaylamadi bende cati muanesine bakamadigi icin o derece sıkmışım kendimi
Kızlar Günaydın hepinize güzel bir gün olsun
İnstagramda falan karşıma hep babynest reklamları falan çıkıyor. Onu almayacağım, anne yanı yatağım ve portatif yatağı var ilk kızımdan kalan ama aklım puset ortulerinde falan kaldı. Yaptırıp kullanan var mı aranızda? Büyük pusetler için de kullaniliyor mu onlar?
Banada surekli cinsiyet soranlara ayar olmaya basladim.
Yani soldan soldan geliyorlar
Merak ediliyor olabilir ama israrla soranlara sizene diyesim var.
Dr. kiz demisti fakat ben kesinlesmesi icin diger randevuyu bekliyorum ve soylemek istemiyorum.
Surekli surekli cinsiyet cinsiyet.
Bi saglikli olsunda cumlesini duymak istiyorum artik.
Banada surekli cinsiyet soranlara ayar olmaya basladim.
Yani soldan soldan geliyorlar
Merak ediliyor olabilir ama israrla soranlara sizene diyesim var.
Dr. kiz demisti fakat ben kesinlesmesi icin diger randevuyu bekliyorum ve soylemek istemiyorum.
Surekli surekli cinsiyet cinsiyet.
Bi saglikli olsunda cumlesini duymak istiyorum artik.
Ayy banada surekli bu cocuk nerde hani senin gobegin el kadar bisey dogcak heralde bla bla yahu bn tesetturluyum bol giyiniyorm ve cok belli olmuyo illa ciplak gobegimi mi acip gostericem boyle diyen herkesi terliyorum valla cadı tayfa
Toxoplazma kötüydü çıktı benim adivite ıgm yapılması istendi(hamilelikte mi yoksa hamilelikten önce mi kaptığım araştırıldı)
2 ay önce.
eğer o tesstte kötü çıkarsa(yani hamilelik döneminde kaptığım enfeksiyon ise) bebeğin alınması söylendi o enfeksiyon anne kanında var olduğu içi ve bebeğe direkt geçermiş ve kör sağır sakat ya da ölü doğum olacağı söylendi
Allaha şükür gebelik öncesi kapmışım bağışıklık kazandığım içinde bebeğe geçmiyormuş şükürler olsun ki.. çok zor bir süreçti 1 hafta sürdü bunlar esomesom
canım en büyük destekçilerimdendi hakkı ödenmez❤
Ahh kuzum benim,allah bir daha o hallere o endişelere sokmasın seni de diğer hamileleride. Esomesommmm danışmanlık şirketleriiiii, Her zaman yanınızdaaaaa :)))
Tıpta bağırsak düğümlenmesi diye geçiyor bizde göbek düşmesi ben evlendiğin ilk 1 yıl sürekli göbeğim düşerdi hatta bir kere 10 gün yatak döşek yatmıştım anneannemin arkadaşı dua ile çekti gobegimi sonra duzeldim
Ahh kuzum benim,allah bir daha o hallere o endişelere sokmasın seni de diğer hamileleride. Esomesommmm danışmanlık şirketleriiiii, Her zaman yanınızdaaaaa :)))
Yaaaaniiii ben şimdi okudum ama mememmm şişerseee sorarım sizeeee
Vajinusmus sorunu yaşadım şuan tek korkum alttan muayene ve normal doğuma zorlayan bi doktor o yüzden kesinlikle sezaryen düşünüyorum ve asla sprial falan taktıramam bayıltmaları gerekir çok sorunluyum çok
Canim o illetten bende gectim
Problemi halledip mi hamile kaldin yoksa tam cinsel birlesme olmadan mi
Alttan muayene hic can yakan birdey degil. Eger vajinismus icin egzersiz yaptiysan 2 parmaktan daha ince. Ben hamileligimi vajinal ultrason ile ogrendim. Tedirgindim. Ben yapabilirmiyim dedim o da ultrasonu bana verdi ben kendim ilerletip keseyi gordum aklimi üşütücem sandim hem ağlayip hem kahkaha atiyodum
Sakin korkma. Biliyosun bizim en buyuk problemimiz gevseyememek
Canim o illetten bende gectim
Problemi halledip mi hamile kaldin yoksa tam cinsel birlesme olmadan mi
Alttan muayene hic can yakan birdey degil. Eger vajinismus icin egzersiz yaptiysan 2 parmaktan daha ince. Ben hamileligimi vajinal ultrason ile ogrendim. Tedirgindim. Ben yapabilirmiyim dedim o da ultrasonu bana verdi ben kendim ilerletip keseyi gordum aklimi üşütücem sandim hem ağlayip hem kahkaha atiyodum
Sakin korkma. Biliyosun bizim en buyuk problemimiz gevseyememek
Canım hiç bir tedaviye cevap alamadım parmak ve çubuk denemelerim bile başarısız oldu tüm yabancı cisimlere kapalı kilitleniyorum şükür eşim sabrıyla yendi ama şuanda sadece ona rahatım alet edavat olarak hala imkansiz görüyorum serçe parmak denemesi bile yapamamıstım doktorumla
Kızlar benim doktorun demir ilacı decavit ve kan ilacı maltofer yazmıştı şimdi saglık ocagı bana vegaferon ve devit-3 verdi aynı etkiye sahip mi ikisi karar veremedim pek güvenemedim ebe ye
Kızlar benim doktorun demir ilacı decavit ve kan ilacı maltofer yazmıştı şimdi saglık ocagı bana vegaferon ve devit-3 verdi aynı etkiye sahip mi ikisi karar veremedim pek güvenemedim ebe ye
Vegaferon da demir ilacı bildiğim kadarıyla ama devit-3 le decavit birbirinden bağımsız şeyler. Decavit multivitamin devit-3 d vitamini. Doktorunla mutlaka görüş öyle kullan çok yükleme yapmakta iyi değil vücuda.
Canım hiç bir tedaviye cevap alamadım parmak ve çubuk denemelerim bile başarısız oldu tüm yabancı cisimlere kapalı kilitleniyorum şükür eşim sabrıyla yendi ama şuanda sadece ona rahatım alet edavat olarak hala imkansiz görüyorum serçe parmak denemesi bile yapamamıstım doktorumla
Vegaferon da demir ilacı bildiğim kadarıyla ama devit-3 le decavit birbirinden bağımsız şeyler. Decavit multivitamin devit-3 d vitamini. Doktorunla mutlaka görüş öyle kullan çok yükleme yapmakta iyi değil vücuda.