Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlarım merhaba,

bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 5 Mayıs civarlarında doğum yapacağım nasipse. 1,5 yaşına kadar işe başlamayacağım ve bebeğimi kendim büyüteceğim.

Süt sağma makinesi şart mı? şart ise manuel mi olmalı yoksa elektrikli mi?

bilgilerinizi beklemekteyim.

şimdiden teşekkürler.

ben aldım ama 2 kez kullandım köşede duruyor hastanede gerek oldu onda da hastanedekinin çekim gücü çok iyi ona aparat aldık onu kullandım şimdiki aklım olsaydı hiç almazdım hastanedekileri medikalciler kiralıyormuş sadece bi aparat alarak çekimi çok iyi bi şekilde kullanılıyor

teşekkürler sevgiler.

Bakıyorum da herkes cinsel dürümünden söz etmiş. Neyseki bende böyle dürümler yok. Benim eş yurtdışında olduğu için bunları dert etmeme gerek kalmıyor. Coşan hormonlarıma taş basıp önümüzdeki maçlara bakıyorum. Ama hakikaten o hormonlar da nasıl coşuyor ha. Neyseki rüyalar alemi var.

Korunmasız ayıptır söylemesi ama içime sinmedi böyle devam etmicek. Bence normal doğum düşünenlerde ilişki olmalı yolları açık tutmalıyız
Belki duyarsınız arasında yumru gibi oluyo erkekte 5555
Ben de kendim büyütüyorum ve gereksiz bulmuştum fakat bir akşam gögüs dügümlemesi yaşadım sonrasında bir kaç kez manuel lansinoh aldım boşaltmak lazım gögüsü ağrı ateş yapıyor,sınav veya bi yere gitceğim zaman buzluğa attıklarım hep işe yaradı

Madem konusu acilmis sorayim kizlar korunmasiz mi oluyor yoksa korunarak mi yapiyorsunuz malum isi bn korunuyorm enfeksiyon kapabilir diye dusundugm icn ama korunmaszda yapanlari duydm herhangi bir sakinca olmadigini soyluyorlar sizceee ???
Eşinizde enfeksiyon riski yoksa korunmaya gerek yok son aylarda Yada düşük riskiniz varsa korunma yöntemi olmalıymış çünkü sperm rahim kaslarını gevşetiyormuş

Kizlar benim doktorum da 24.haftaya kadar iliski olmasa iyi olur dedi ama neden 24 sormayi unuttum bu arada bugun kontrolum vardi kendi doktorumla ve yine yuzde 80 kiz dedi iki hafta once oylesine gittiğim bir doktor erkek demisti ve cok da emin konustu. Bugun çocuuum cok acmadi bacaklarini actiginda da kordon vardi hep doktor baya bekledi ama sonuc yine belirsizlik oldu 3 hafta sonra perinatologla ayrintili ultrason randevumu aldim artik orda dananin kuyrugu kopar insaallah bir çöp bile alamiyorum su belirsizlik yuzunden

teşekkür ederim, sevgiler.

Neden 24.hafta risk yoksa serbest deyo dr.lar hatta normal doğum isteyenler son haftalar devam diyolar

Eşinizde enfeksiyon riski yoksa korunmaya gerek yok son aylarda Yada düşük riskiniz varsa korunma yöntemi olmalıymış çünkü sperm rahim kaslarını gevşetiyormuş
Enfeksiyonda yok dusuk tehlikeside ama su andada korunmasak rahim kaslarini gevsetip dusuk tehlikesi olusturmaz mi

Neden 24.hafta risk yoksa serbest deyo dr.lar hatta normal doğum isteyenler son haftalar devam diyolar
Bilmiyorum ki ben de anlam veremedim ama kurcalamadim da. Boyle demis olmasina ragmen biz de uzak durmadik, hafta da bir ya da 10gunde bir seklinde oluyor ama dikkat ederek ve nazikce

Enfeksiyonda yok dusuk tehlikeside ama su andada korunmasak rahim kaslarini gevsetip dusuk tehlikesi olusturmaz mi
[/QU
Gün aşırı yapıyoruz bi sıkıntı yaşamadım doktorda sıkıntı olmaz dedi bence doktoruna sor her gebe farklı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…