Eşime keşke bi kadın hamile kalsaydı 2. Ye kocası hamile kalsaydı sırayla olsaydı erkekler anlasaydi dedim . Öyle olsa sen hep ikna ederdin beni yine ben hamile kalırdım diyor
İkizlerim riskliydi o yüzden doğuma kadar hatta doğumdan sonra toplam 1 sene sonra oldu nerdeyse ve ilki çok sanciliydi bence de ara verilmemesi sorun yoksa daha iyi ama eşim hep korkar o yüzden biz yine moladayiz
Çalışmayacaksan ve ilk zamanlar ne olur ne olmaz diye manüel olabilir çalışacak olsan makine daha iyi derdim.ilk zamanlar bebeğin emme refleksi zayıf olabiliyor o yüzden manüel iş görür.su da var eğer bebek erken doğar prematüre olur ve kuvöz olayı olursa da elektrikli sart
Kızlar sizde de kıllanma oldu mu özellikle göbek bölgesinde ve kaşınmaya başladım yeterince çatlamıştım ikizlerde yine krem kullanıyorum ama artik çatlama olur mu sizce
Eşinizde enfeksiyon riski yoksa korunmaya gerek yok son aylarda Yada düşük riskiniz varsa korunma yöntemi olmalıymış çünkü sperm rahim kaslarını gevşetiyormuş
Ya dün ben de bu konuyu merak ettim ve biraz baktım. Doktor diyor ki son aylarda rahim kasları gevşemesi kötü bir şey değil ki. Ayrıca sperm içindeki bi maddeden dolayı bunlar soyleniyormus. Ama rahmi gevsetecek kadar değilmiş aslında bu madde. Ayrıca rahim de bu kadar kolay gevşeyen bir şey değilmiş. Kısacası hanımlar zaten bir risk varsa cinsel ilişkiyi yasaklıyor doktorlar. Dün kafama takılanlar bunlardı ve bugün burayı okuyunca da aynı şeyleri gördüm paylaşayım dedim
Kızlar sizde de kıllanma oldu mu özellikle göbek bölgesinde ve kaşınmaya başladım yeterince çatlamıştım ikizlerde yine krem kullanıyorum ama artik çatlama olur mu sizce
Numaraları yok arayamiyorum gidemiyorum 2 küçük çocuğu bırakamıyorum onlarla da gidemem dolmuş yok ters istikamet yani elimde olan bisey değil geçen asm nin numarasını aradim 1 saat nette zor bela buldum aradim açan olmadi
Valla YouTube dan da olsa istiyorum yapmak
Bugün okuldan beden eğitimi öğretmeni arkasimla görüştüm .salon işletiyor,onun salonunda yok ama yönlendirecek beni
Maddi manevi şartlar uyarsa istiyorum gitmek
Detaylı bilgi alınca yazarım
Ama en kotu ihtimalle video izleyip yapalım dedigin gibi
Tam kavrayamadı daha altkat üst kat abimle oturuyoruz abimin ikizleri var ikizleri kardeşlerim diye seviyor ama kendi kardesine ne tepki verecek bilemiyorum
Numaraları yok arayamiyorum gidemiyorum 2 küçük çocuğu bırakamıyorum onlarla da gidemem dolmuş yok ters istikamet yani elimde olan bisey değil geçen asm nin numarasını aradim 1 saat nette zor bela buldum aradim açan olmadi