Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ben doktora geçen hafta gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi ama ben anca
ocakta gidicem yapacak birşey yok

Daha afyonunuz patlamadan neyi mevzu ettiniz acaba çok merak ettim
Dün akşam kayınvalideye biraz sert çıktım. Sonra da çocuğu uyuturken uyudum eşimle de konuşmamıştım. Sabah işe giderken ondan tartıştık. Çok çabuk parlıyormuşum. Akşamdan beri ağlama krizinden çıkamadım. Ki hala ağlamaya devam ediyorum. Ahhhh keşke mümkün olsa da hep uzak kalsak kv ile.

merhaba evet canım ramazana denk geliyor :) ben mutluyum ramazana geleceği için güzel olacak inşallah :)

Vallahi çok şanslısın,evde olan bayanlar için bence büyük nimet,arads sırada bize de bişeyler anlatta bizde nasiplenelim
Aslında bulunduğunuz yerde sağlıklı yaşam merkezi varsa (hani şu sağlık ocaklarının gidin orda mamografi çektirin dediği yer ) orda da var gebe sınıfı oraya da gidebilirsiniz.

Nefes darligi ceken var mi?
Sigara vs hayatimda hic kullanmadim.
Gebelikle ilgili sanirim bu sikinti ama herkesde boylemi merak ediyorum.

İş yaparken, yol yururken nefes nefese kaliyorum.
Nefesim sanki yetmiyor
ah hiç sorma bende hiç sigara kullanmadım kilolu da değilim ama yolda yürürken nefes nefese kalıyorum sanki koşmuş gibi

Kizlar ben normalde ekmek yemiyorum ama bebis icin iki dilim cavdar ekmegi yiyorum sadece sabahlari sizce ekmek yesekmi sabah yemesekmi

ah hiç sorma bende hiç sigara kullanmadım kilolu da değilim ama yolda yürürken nefes nefese kalıyorum sanki koşmuş gibi
bir iki arkadasimda (hamileler) bende öyleydim senin zamanlarda sonra geciyo dediler insallah gecer ya.
bir odayi supuruyorum oturuyorum
Mutfagi topluyorum oturuyorum.
Dun yurudum kendimi bi dukkana attim az dinlenim diye acaba niye oluyor

Bende oyle bende....kiz bebeler cok yoruyor diyorlar.ya hakketen bu kiz beni yoruyor .ogullarimda dogurana kadar calistim nerdeyse bunda totom kalkmiyor pazar.gunu de misafir var yemege oyy yansin geceler

Bende oyle bende....kiz bebeler cok yoruyor diyorlar.ya hakketen bu kiz beni yoruyor .ogullarimda dogurana kadar calistim nerdeyse bunda totom kalkmiyor pazar.gunu de misafir var yemege oyy yansin geceler
Bende tasindim gelmek istiyorlar ama asla agirlamak istemiyorum.
Gucum yok yani yetisemiyorum.
Napcam bilmiyorum

bir iki arkadasimda (hamileler) bende öyleydim senin zamanlarda sonra geciyo dediler insallah gecer ya.
bir odayi supuruyorum oturuyorum
Mutfagi topluyorum oturuyorum.
Dun yurudum kendimi bi dukkana attim az dinlenim diye acaba niye oluyor
Ben de aynıyım yaa konuşurken bile nefesim yetmiyor☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…