Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bi de ben normalde hizliydim evimi 1 saatde toplar yemeklerimi halleder pasta borek vs yapardim pesine.
Hızlı yurur islerimi sipsak hallederdim.
nasil yavas moda gecicez (gerci baby geciriyo bir sekilde)
Kendimi tavsanken kaplumbağ olmus gibi hissediyorum☺

Benim ilk gebeliğimi öğrendiğimde boş odamız var bitane eşim oraya bi misafir odası yapalım dedi bende saf saf anlamadan gerek yok dedim zaten gelip uzun kalan kimse yok müsait iki odamızda var masraf anlamsız dedi ve ben daha 7 haftalık hamileyken eşimle annemin ilk torunu tabibi gelip uzun uzun kalacak diye kavga ettik birden ben olduğunu şaşırmıştım çünkü asla öyle bi adam değil sonra bebeğimizi kaybedip böyle sürpriz bi gebelik yaşayınca hergün diyoki aşkım sen nasıl istersen öyle olsun kimle rahat edersen o kalsın zaten sen başaşırırsın tek başına bende sana yardım ederim modunda erkekler işte ahh ahh

Ah canımmm üzme yavruşkonu. Amannn normal bunlar hamileyiz biz hamileeee. Takma kafana hiç unutur gidersiniz akşama kadar

emziriyorum diye korkuyorum vitamini az kalıcak gelişimi geriden gelicek diye :) yarın kontrolum var bakalım ne desin doktorum
Ceyceycim hani şu halk arasında hep hamile kalınca emzirililmez durumu doğru değil mi. Bu konuda pek cahilimde durumun özelmiş senin o zaman bence de sor bi bakalım ne diyecek

Haftaya bende gün var 7 bağyanli yarisi iki uc cocuklu simdiden kara kara dusunuyorum
Of of bendede Ocak ın 20 sinde var 15 kişilik her annede en az 2 çocuk var tam bir kabus çalışıyorum diye sadece param dönsün mantıcıyla gitmiştim aslında ama sonra işler çok değişti üstelik tam da Şubat tatili şimdiden düşünüyorum kara kara

Hayatımmmm koskocaman yatak gelsin aramızda uyuyuversin ne olacak aşkolsun deseydin ay çıldırmak istiyorum şaka gibiler
Ben zaten çoğunlukla çocuklarla uyuyorum uzunnnn zamandır 3.bebeği istemediği için mesafe koydum araya hatasını anlaması için diyecektim ki zaten seninle yatmıyorum annen yatsın seninle belki doyar sana.cunku her hafta sonu sabahın 7sinde annesine gidiyor 7yildir değişmedi hatta ben ikizlere hamileyken bile doğuma 1 hafta kala bile gitti heran herşey olabilir olmasına rağmen o yüzden eşim tarafından kimseyi görmek istemiyorum

Oyyy yanmışız bacim

Ceyceycim hani şu halk arasında hep hamile kalınca emzirililmez durumu doğru değil mi. Bu konuda pek cahilimde durumun özelmiş senin o zaman bence de sor bi bakalım ne diyecek
bıraktıramadım kuzum doktorum bıraktırmamı söylüyo ama emziren anneler var çok bizde hala devam ediyoruz

Öncelikle herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum . Ben 5.ayıma geldim 2 haftadır herşey çok güzel giderken yine kusmalarim başladı bulantı kusma maf olmuş durumdayim ve kilo alamadım verdiğim kiloyu tamamladım sadece . Aranızda benim gibi bulantısı kusması geçmeyen varmi

bulantilar bendede oluyor kusmayayim diye erkenden yatiyorum , hap olarak kan ve decavit aliyorum benim degerlerim dusmustu
Kaynana konusuna gelince keske bir corba yapip ilgilencek birisi olsaydi ama ne duzgun is yapabiliyor ne cocuk emanet edilebiliyor kendine zor bakiyor benim annemde uzakta gurbette tek basina gebelikde zor oluyor tek destegim rabbim ve esim Allah ona sabir,güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…