Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
15 aylık kızım daha kuzum :)
Bebeklerin cinsiyeti aynı herhalde,tadı değişirmiş ayrı olunca doğru mu bilmiyorum,aslında hamileliğin yarışına gelmişsiniz ilk için ileriki dönem daha zor olmaz mı memeyi unutamaz o da emmek istiyecektir

O da çok acılı yahuu arkadaşım yaptırdı bir hafta yatamadı üstüne. Benim zaten virüstü çatlağım var çünkü şişkoluk yenileri eklenmese iyiydi ama kader artık
Acı da verse yaptırmayı düşünüyorum eski halini özlüyorum

kusmuyorum fakat midem eksiyor.
Sodayla bastiriyorum midemi.

Ekmek,pilav,makarna bende kestim.
Yogurt, meyve yiyorum acikinca. (mesela simdi 1 kase yogurt yedim kendim mayaliyorum)

Bi de aksam yemegi kesmek istiyorum cunku direk depoluyor vucut.
8 den sonra sadece meyveyle gecistirebilsem super olcak

A Alkossl doktor kıza benziyor dedi gerci değişebilir dedi ama eylülü baz alınca erkek olması gerekiyordu bakalım değişirse senin teori doğru çıkar

farklı kuzum herkes aynı cinsiyeti demkki falan demişti aslında şimdi erkek bebek bekliyoruz bu aralar kesmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ahh ah

Kızlar zararlı şeyler yemeyelim g.tüm başım şişti benim bunun 7’nci ayı var 8’inci ayı var
Elveda ekmek makarna pilav
Gözlerimi yaşartıyosun bu sıralar. Yemekleri değiştirmeler sık sık doktora gitmelerrrr.. hayırlara vesile olsun inşallah. Gittin mi hastahaneye?

Gözlerimi yaşartıyosun bu sıralar. Yemekleri değiştirmeler sık sık doktora gitmelerrrr.. hayırlara vesile olsun inşallah. Gittin mi hastahaneye?
Ay kime güldüysem başıma geldi soluğu hep hastanede alıyorum. Aslında gebe okuluna gitmişken usg’nin cazibesine kapılıp doktora da muayene oluyorum. Gittim erkek olduğu netleşti. Ufak tefek pürüzler söyledi, plasenta aşağıya yakınmış ama yukarı çıkabilirmiş. Bunu kafaya takmıyorm daha geçen hafta konumu iyiydi sık sık hastaneye gitmek iyi değil işte bu sebeple.

farklı kuzum herkes aynı cinsiyeti demkki falan demişti aslında şimdi erkek bebek bekliyoruz bu aralar kesmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ahh ah
oğlum 19 aylık oldu canım haftada bir ya da iki kere uykudan önce bir iki dk emiyor o da uyumak istemez ağlarsa ben veriyorum yoksa onun aklına bile gelmiyor cidden tadı değişti sütün ve kendi bıraktı ama yemesi çok iyi bir çocuk karnı tok her zaman buda çok etkili. Allah yardımcın olsun ben de korkuyordum nasıl bırakacak diye ama kendiliğinden bıraktı evladım.

Erkek anası olmanın ağırlığını haşmetini istiyorum sende artık. Bırak gebe okulunu falan ne öyle concon işler,dikiş nakış kurslarına hamamlara falan gitte oğlana kız bakmaya başla.

Benim de gecmedi

Oooooooooooo evett evettttt hatta bunlardan mr_ca da biriktirsin benceeeee,oğluşuuummm oğluşuuuuummm demekle olmiyiiiii kaynanalıkkkl hıhhh
Onlar kolay iş oğluşuma yakışır gelin bulayım seveyim de önce bi..
beni el üstünde tutacak değerimi kıymetimi bilecek güzel bir gelin bulmak zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…