Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
farklı kuzum herkes aynı cinsiyeti demkki falan demişti aslında şimdi erkek bebek bekliyoruz bu aralar kesmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ahh ah
Cnm kucukmus kuzucuk ama.6 aydan sonra kes bence bebek cunku ozaman asil kilosunu alir.yavas yavas kes mesala 1 hafta gece emzirmesini azalt sonra gunduzde azalt.birden kesme azaltinca iyice baktin olmiyor gogus uclarna bant yapistir sut bitmis artik falan de ben oglumi keserken sutten o ise yaramisti.

darısı bana kuzum beni görüyo meme diye yapışıyo saatlerce yapışığız

bu hafta sabır taşını denicem kuzum inşallh işe yarar

farklı kuzum herkes aynı cinsiyeti demkki falan demişti aslında şimdi erkek bebek bekliyoruz bu aralar kesmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ahh ah
Çok zor Allah kolaylık versin inşallah ama karnındakini de düşünüp karar ver bence ben cici bebe ile süt veriyordum öle kabul etmişti sütü yanına annen falan gelse biraz daha kolay olur

Bana bant yapıştır dadılar oğlum çıkarıyordu ama salça da uzak durdu o dönem ne deseler yapacak durumdaydım bende

Çok zor Allah kolaylık versin inşallah ama karnındakini de düşünüp karar ver bence ben cici bebe ile süt veriyordum öle kabul etmişti sütü yanına annen falan gelse biraz daha kolay olur
çalışıyorum ben işteyken sorun yok önceden sağıyodum evde onu içiyodu şuan sağmıyorum sadece evde emziriyorum ama yapışıyo sabaha kadar artık kesmek istiyorum tamamen geçen kontrolumde bebeğim geriden geliyodu kilosu boyu falan bu seferde öyle çıkarsa hızlandırıcam memeden kesme sürecini

Tandem emzirme var çogu anneler hep emziriyor o nasıl oluyor ki

Gece ya muhallebi ya süt cici bebeyle doyurmak lazım karnını yoksa emer durur minik,bende kocakarı işi ama salça koyunca emmemişti bakıp kapıyordu,mememi duygusal olarak zor süreç ama bir kaç gün unutturmaya çalışıp sonra pek yanaşamıyor

Tandem emzirme var çogu anneler hep emziriyor o nasıl oluyor ki
Pek bir bilgim yok ama,doğum yaptığımız zamanki süt daha besleyici oluyor vucüt yeni süt ürettiği için zaman geçtikçe besin değeri azalıyor,annenin vücudu süt üretmek için çalışıyor,şimdi birde içerdeki bebek büyüdükçe o da anneden besleniyor,cinsiyet ayrı oluncada farklı hormonlar çoğalıyor,yapan nasıl yapıyor bende merak ediyorum

oo emmesin diye neler veriyorum ama tiryaki resmen onsuz uyumaz susmaz görüntülü konusuyoruz meme diye ağlıyo salçayı eve gidince denicem ama kuzum :)

bu hafta sabır taşını denicem kuzum inşallh işe yarar
Bıraktırmak zorunda değilsin canım tandem emzirmeyi araştırmalısın binlerce insan aynı anda emizriyor, benim oğlum bebek doğduğunda 2 yaşında olacak kendisi bırakmasa ben emzirecektim istediği kadar, kaç aylıktı bebeğin.

şuan 15 aylık kuzum zayıfladı ama çok yemek yemiyo süttede bence eski vitamin yok yemek yemiyo emdiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…