Cnm kucukmus kuzucuk ama.6 aydan sonra kes bence bebek cunku ozaman asil kilosunu alir.yavas yavas kes mesala 1 hafta gece emzirmesini azalt sonra gunduzde azalt.birden kesme azaltinca iyice baktin olmiyor gogus uclarna bant yapistir sut bitmis artik falan de ben oglumi keserken sutten o ise yaramisti.farklı kuzum herkes aynı cinsiyeti demkki falan demişti aslında şimdi erkek bebek bekliyoruz bu aralar kesmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ahh ah
Onlar kolay iş oğluşuma yakışır gelin bulayım seveyim de önce bi..
beni el üstünde tutacak değerimi kıymetimi bilecek güzel bir gelin bulmak zor iş
darısı bana kuzum beni görüyo meme diye yapışıyo saatlerce yapışığızoğlum 19 aylık oldu canım haftada bir ya da iki kere uykudan önce bir iki dk emiyor o da uyumak istemez ağlarsa ben veriyorum yoksa onun aklına bile gelmiyor cidden tadı değişti sütün ve kendi bıraktı ama yemesi çok iyi bir çocuk karnı tok her zaman buda çok etkili. Allah yardımcın olsun ben de korkuyordum nasıl bırakacak diye ama kendiliğinden bıraktı evladım.
bu hafta sabır taşını denicem kuzum inşallh işe yararCnm kucukmus kuzucuk ama.6 aydan sonra kes bence bebek cunku ozaman asil kilosunu alir.yavas yavas kes mesala 1 hafta gece emzirmesini azalt sonra gunduzde azalt.birden kesme azaltinca iyice baktin olmiyor gogus uclarna bant yapistir sut bitmis artik falan de ben oglumi keserken sutten o ise yaramisti.
Allah yardimciniz olsun cnmbu hafta sabır taşını denicem kuzum inşallh işe yarar
amin kuzum hepimizin inşllah :)Allah yardimciniz olsun cnm
Çok zor Allah kolaylık versin inşallah ama karnındakini de düşünüp karar ver bence ben cici bebe ile süt veriyordum öle kabul etmişti sütü yanına annen falan gelse biraz daha kolay olurfarklı kuzum herkes aynı cinsiyeti demkki falan demişti aslında şimdi erkek bebek bekliyoruz bu aralar kesmek istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum ahh ah
Yanmaz benim evladım neden yansın annesinin pipicanıYandııııııııı çocukkk yandııııııı
Bana bant yapıştır dadılar oğlum çıkarıyordu ama salça da uzak durdu o dönem ne deseler yapacak durumdaydım bendeCnm kucukmus kuzucuk ama.6 aydan sonra kes bence bebek cunku ozaman asil kilosunu alir.yavas yavas kes mesala 1 hafta gece emzirmesini azalt sonra gunduzde azalt.birden kesme azaltinca iyice baktin olmiyor gogus uclarna bant yapistir sut bitmis artik falan de ben oglumi keserken sutten o ise yaramisti.
çalışıyorum ben işteyken sorun yok önceden sağıyodum evde onu içiyodu şuan sağmıyorum sadece evde emziriyorum ama yapışıyo sabaha kadar artık kesmek istiyorum tamamen geçen kontrolumde bebeğim geriden geliyodu kilosu boyu falan bu seferde öyle çıkarsa hızlandırıcam memeden kesme süreciniÇok zor Allah kolaylık versin inşallah ama karnındakini de düşünüp karar ver bence ben cici bebe ile süt veriyordum öle kabul etmişti sütü yanına annen falan gelse biraz daha kolay olur
Yanmaz benim evladım neden yansın annesinin pipicanıgüzel gelinim ve sevgili dünürüm yanabilir
senden bana dünür olmaz olursa çok mutlu oluruz, entrika lazım banaSen bana dünür olmayı mı teklif ediyosun?
Tandem emzirme var çogu anneler hep emziriyor o nasıl oluyor kiCnm kucukmus kuzucuk ama.6 aydan sonra kes bence bebek cunku ozaman asil kilosunu alir.yavas yavas kes mesala 1 hafta gece emzirmesini azalt sonra gunduzde azalt.birden kesme azaltinca iyice baktin olmiyor gogus uclarna bant yapistir sut bitmis artik falan de ben oglumi keserken sutten o ise yaramisti.
14+6 dayim ...ama butun rahatszlklarm tam gaz devam edio.bulanti kusma vsmerhaba canım bende gaziantepdeyim kaç haftalık oldu senin
Gece ya muhallebi ya süt cici bebeyle doyurmak lazım karnını yoksa emer durur minik,bende kocakarı işi ama salça koyunca emmemişti bakıp kapıyordu,mememi duygusal olarak zor süreç ama bir kaç gün unutturmaya çalışıp sonra pek yanaşamıyorçalışıyorum ben işteyken sorun yok önceden sağıyodum evde onu içiyodu şuan sağmıyorum sadece evde emziriyorum ama yapışıyo sabaha kadar artık kesmek istiyorum tamamen geçen kontrolumde bebeğim geriden geliyodu kilosu boyu falan bu seferde öyle çıkarsa hızlandırıcam memeden kesme sürecini
Pek bir bilgim yok ama,doğum yaptığımız zamanki süt daha besleyici oluyor vucüt yeni süt ürettiği için zaman geçtikçe besin değeri azalıyor,annenin vücudu süt üretmek için çalışıyor,şimdi birde içerdeki bebek büyüdükçe o da anneden besleniyor,cinsiyet ayrı oluncada farklı hormonlar çoğalıyor,yapan nasıl yapıyor bende merak ediyorumTandem emzirme var çogu anneler hep emziriyor o nasıl oluyor ki
oo emmesin diye neler veriyorum ama tiryaki resmen onsuz uyumaz susmaz görüntülü konusuyoruz meme diye ağlıyo salçayı eve gidince denicem ama kuzum :)Gece ya muhallebi ya süt cici bebeyle doyurmak lazım karnını yoksa emer durur minik,bende kocakarı işi ama salça koyunca emmemişti bakıp kapıyordu,mememi duygusal olarak zor süreç ama bir kaç gün unutturmaya çalışıp sonra pek yanaşamıyor
Bıraktırmak zorunda değilsin canım tandem emzirmeyi araştırmalısın binlerce insan aynı anda emizriyor, benim oğlum bebek doğduğunda 2 yaşında olacak kendisi bırakmasa ben emzirecektim istediği kadar, kaç aylıktı bebeğin.bu hafta sabır taşını denicem kuzum inşallh işe yarar
şuan 15 aylık kuzum zayıfladı ama çok yemek yemiyo süttede bence eski vitamin yok yemek yemiyo emdiği içinBıraktırmak zorunda değilsin canım tandem emzirmeyi araştırmalısın binlerce insan aynı anda emizriyor, benim oğlum bebek doğduğunda 2 yaşında olacak kendisi bırakmasa ben emzirecektim istediği kadar, kaç aylıktı bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?