Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
oo emmesin diye neler veriyorum ama tiryaki resmen onsuz uyumaz susmaz görüntülü konusuyoruz meme diye ağlıyo salçayı eve gidince denicem ama kuzum :)
memeye birşeyler sürmek en sevdiği şeyin onu aldatması gibi birşey lütfen öyle şeyler deneme travma oluşurmuş bebeklerde, yemeğine ağırlık ver karnı tok olsun ama bıraktırmak zorunda değilsin. sen bol vitamin al mutlaka

Canım sen beslenmene dikkat ediyor musun? Ben de emziriyorum ama tersine bebeğin gelişimi 1hafta önden gidiyor. Benim oğlan da günde 2 ya da 3 kez emiyor artık. Sütün tadını sevmiyor muhtemelen.

Tandem emzirme var çogu anneler hep emziriyor o nasıl oluyor ki
3 tane bebeği ard arda emziren anneler var. Eğer bebekte düşük tehlikesi yoksa emzirmenin hiçbir zararı yok çünkü. Hatta yeni gelen bebek için süt daha bol oluyormuş ve başlangıçta çekilen emzirme sıkıntıları olmuyormuş.

Bana bant yapıştır dadılar oğlum çıkarıyordu ama salça da uzak durdu o dönem ne deseler yapacak durumdaydım bende
Benimki ellemedi de benimki 25 aylik falandi artik sut azdi aliskanlik diye emiyordu
Kabullendi salcayi da duydum.ne zor isler bide insan uzuluyor sutten keserken ama mecburuz.

kıyamıyorum zaten yoksa milleti dinlesem bin kere bıraktırrdım her gören zehirliyosun çocuğu diyo. Yarın diğer bebeğimin gelişimi gerideyse gene düşünücem ama kuzum bakalım ne olsn

Canım sen beslenmene dikkat ediyor musun? Ben de emziriyorum ama tersine bebeğin gelişimi 1hafta önden gidiyor. Benim oğlan da günde 2 ya da 3 kez emiyor artık. Sütün tadını sevmiyor muhtemelen.
hiç edemiyorum beslenmeme dikkat hamilelikten beri 6 kilo verdim 3 ünü geri aldım çalışıyorum diye eve gidince anca kızıma yedirmeye içirmeye çalışıyorum kendimi unuttum valla

Peki kolosturum nasil olusacak bebegi doguma kadar emzirirse ve dogacak bebek icin cok onemli ilk 3 gun geliyor anneden dogumdan sonra ve bebegin vucut direnci icin lazim. Bu sahsi gorusum ben olsam risk almam zaten bir yasini gecmis .

hiç edemiyorum beslenmeme dikkat hamilelikten beri 6 kilo verdim 3 ünü geri aldım çalışıyorum diye eve gidince anca kızıma yedirmeye içirmeye çalışıyorum kendimi unuttum valla
Ah canım kıyamam ya. Bu daha ciddi bir konu. Senin bir şekilde daha iyi beslenmeye çalışman gerek. Sadece bebek için değil senin için de kötü bir şey bu. Ne kadar iyi beslensen de hamilelik yıpratıcı bir süreç zaten. Hiçbir şey yapamıyorsan yanında ceviz, badem, siyah kuru üzüm, günkurusu,incir gibi atıştırmalıklar bulundur. Bunlar hem doyurucu hem besleyici şeyler. İşyerinde öğle yemeklerini hiç kaçırma. Sen iyi ol ki bebişlerin de iyi olsun.

Nasıl ya. Allahım neler duyuyorum. Allah sabır versin.

Peki kolosturum nasil olusacak bebegi doguma kadar emzirirse ve dogacak bebek icin cok onemli ilk 3 gun geliyor anneden dogumdan sonra ve bebegin vucut direnci icin lazim. Bu sahsi gorusum ben olsam risk almam zaten bir yasini gecmis .
Bende hep bunu merak ediyorum açıkça bide bebek için bukadar önemliyken

saol kuzum yazdıkların için Allah razı olsun bundan sonra daha dikkat edicem inşallah

Merhabalar herkese... Bugün şehir hastanesine gittim. Kan ve idrar verdim. Kan değerim iyiymis demir hapı vermedi. Detaylı için gün aldım. 2li taramam iyiydi. 3lu istemiyorum dedim ama doktor yine de yaptırdı of yaa ya simdi sonuç kötü çıkarsa...

Yok cnm niye kotu ciksin ikilin guzelse.bende haftaya gidicem dr bakalim neler olacak rNdevum haftaya mis bu arada ben yarin saniyorudm

Ben akşama yicem banane anne olarak hep dikkat ediyorum oda evlat olarak hemen kilo yaptırmasın annesine,kendini beslesin. Anayım ben anaa saksı değilimmm.
Bende bu ara muzlu balli sut iciyorum baktim yarim kilo almisim bir haftada .icmicem bir kac gun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…