Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sende ordaki dogum hikayelerini okuyup kendini aglarken buluyor musun
Hahahahha dün melankolikken biraz duygulandım evet, okuyup okuyup kah duygulanıyorum kah tırsıyorum.
Zaten kadınlar kulübü ve happy mom okuduğum kadar ansiklopedi okusaydım alim olmuştum.

ilk 2 ay sonunda kusma problemim birden kesildi şükür bugün doktor 9m 10 days hapı verdi yuttuğum gibi midemde ne varsa çıkardım kullanıp memnun kalan var mi?

Benide goren yuzun ne kadar cokmus diyor yuzum cok zayifladi hakketen kiz bebekte anne cirkinlesiyor diyorlardi ne alakasi var diyordum sanirim oyle sizde nasil kizlar

Bana da herkes yüzün çok güzelleşmiş diyor öncesinde yüzüm zayıftı şimdi yanaklarım filan tombik tombik. 5 kg aldım, kız bebek bekliyorum.

Kızlar hepinize merhaba 19 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Size sorum şu inanılmaz üşüttüm boğazlarım kilit yutkunurken batıyor gece uyutmuyor. Burnum tıkalı. Doktoruma yazdım muayene ol duruma göre antibiyotik başlarız yada ilaç veririz dedi ama ben korkuyorum bebeğime yan etkisi olur mu diye. Birde bitki çayı içme diyorlar ıhlamur falan içebiliyor muyum ben

canım bende antibiyotik kullandım malesef
bebeğe geçer dedi çünkü doktor
mutlaka bölüm doktoruna görün o karar versin

Ben ilk haftaşarda olmuştum ciğerim cıkacak swkilde öksürüyordum ama doktora gitmeden bişey yapmaz diye süt falan ballı içsen belki yarar ben ilk haftalar diye ıhlamur da içmedim en iyisi doktora sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…