Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de iki hafta kadar hep acı hissettim idrar yaparken sonra geçti ama ben hissizlik olmadı

ilk 2 ay sonunda kusma problemim birden kesildi şükür bugün doktor 9m 10 days hapı verdi yuttuğum gibi midemde ne varsa çıkardım kullanıp memnun kalan var mi? Eki Görüntüle 2565183
Bende kusma yapmadı tok muydun ? Eğer bi daha rahatsız ederse doktora söylersin değiştirebilir . Aslında düzenli Balık yiyebiliyorsan bunu kullanmaya pek gerek yok ben yemediğim için haftada iki defa kafama göre alıyorum

Doktorlar hamilelikte kar zarar hesabı yapıp antibiyotik veriyiyor ilk üç ay ve son üç ay kolay kolay yazmak istemiyorlar ortadaki üç ay biraz daha rahatlar kızımda ayağım enfeksiyon kapmisti mecburen kullanacaksın dedi kullandım b grubu antibiyotik yazıyorlar daha masum diğerlerine göre .

Evet eczacı tok yazmış üzerine aslında kan değerlerim çok iyi ve haftada 2 balıkta yiyorum bugün bir sürü ilaç verdi d vitamini Demir magnezyum falan

Ben de hamileliğin başında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım tabii ki doktor kontrolünde 1 hafta kadar çok şükür bebeğe bir zararı olmadı. Yani doktorun bebeğe zarar vermeyecek antibiyotiği önerir zaten. Bunun dışında ada ayı zararlı diyorlar ıhlamur içebilirsin dedi bana Dr ama günde 1 büyük bardaktan fazlasını içme dedi. Sen de bol limonlu ıhlamur yapıp içebilirsin onun dışında boğazların ağrıdığında sıcak suya bol limon da iyi gelir boğazını yumuşatır. Geçmiş olsun çok

Merhaba arkadaslar.Dogum oncesinde pelvis kemigi kirigi olan varmi .Dogumu nasil yapti hamilelik donemi nasil gecti.Yardimci olurmusun.Ben trafik kazasi gecirmistim sol pelvis kemigi kirigim vardi simdi iyilesti ama dogum zamani nasil olacak bilmiyorm

Kızlar merhabalar bugün doktora gittim bebiş gayet iyi fakat plasentamın rahmime yakın bi yere yerleştiğini söyledi doktor. Zamanla yukarı çıkabilir şuan bi sorun yok takip edicez dedi ama benim içimi korku aldı birileri bahsediyodu burda ama şimdi geri sayfalarda bulamıyorum sizinkiler yukarı çıktı mı acaba?

Bendim bahseden, Detaylı ultrasonda bakıp öğrencem canım. Bir hafta önce plsenta yukardaydı bir hafta sonra aşağıya yakın görünmüş herhalde geziyor oralarda. Hiç takma. :))

Bendim bahseden, Detaylı ultrasonda bakıp öğrencem canım. Bir hafta önce plsenta yukardaydı bir hafta sonra aşağıya yakın görünmüş herhalde geziyor oralarda. Hiç takma. :))
Yani bir sorun olsa hayatımı etkileyecek heralde söylerdi ev işi günlük işlerini yapabilirsin ilişki de serbest dedi içimi rahatlatan bu ayrıntı var sadece umarım hayırlı sonuçlar alırız detaylıda

Çok teşekkür ederim cevabınız için peki ıhlamur falan içebilir miyim sıkıntı olur mu

Sizede çok geçmiş olsun. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederm

Splat kullaniyorum ben gratiste var kimyasal icermeyen bir ürün

Yani bir sorun olsa hayatımı etkileyecek heralde söylerdi ev işi günlük işlerini yapabilirsin ilişki de serbest dedi içimi rahatlatan bu ayrıntı var sadece umarım hayırlı sonuçlar alırız detaylıda
Kanama yok dedim doktora süper dedi. Plasentası rahim ağzında olanlarda genelde kanama oluyor. Bir de bu bildiğim kadarıyla son ay hala aynı ise normal doğumu imkansız kılan bir şey. Başka tehlikesi var mı bilmiyorum.

İnternette hiç hoş şeyler yazmıyor da biraz moralim bozuldu neyseee diyelim şuanki halimize şükredelim inşallah olması gereken yere çıkar

ilk gebeliğimde bende sizin gibi olmuştum 20 gün sürmüştü ciğerime inicekmiş artık öksürük mecburen antibiyotik
kullanmıştım.

Kızlar çok Acil cevaplarsanız çok sevinirim sabah tam banyoya giricekken bi anda bacaklarim arasinda süt gb beyaz bi akinti oldu sizce ne olabilir başına gelen varmı bebegin suyumudur acaba çok korkuyorum pazartesi dr randevum var inşallah kötü bişey degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…