- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
madalyamı nereden alabilirim19+4 ve sadece 1 kg çünkü şişkoyumm ve toplamda 7 kg alma hakkım varrrrr gram hesaplıyorum graaaaammmm
Kıskandım.Banada madalya hic kilo almadim, verdim bide üstüne.
Kıskandım.
Ben de iki hafta kadar hep acı hissettim idrar yaparken sonra geçti ama ben hissizlik olmadıAaaBen de epidural sezeryan oldum. Sonda taktıklarından bile haberim yok. Muhtemelen uyuştuktan sonra taktılar.
Yalnız ben sezeryandan sonra uzun bir süre çişim geldiğini hissedemedim. Yani 1-2 ay falan. Tamamen yapmam gerekiyordur artık diye düşünerek gidip yapıyordum. Bunun sondayla bir alakası var mı acaba?
Bende kusma yapmadı tok muydun ? Eğer bi daha rahatsız ederse doktora söylersin değiştirebilir . Aslında düzenli Balık yiyebiliyorsan bunu kullanmaya pek gerek yok ben yemediğim için haftada iki defa kafama göre alıyorumilk 2 ay sonunda kusma problemim birden kesildi şükür bugün doktor 9m 10 days hapı verdi yuttuğum gibi midemde ne varsa çıkardım kullanıp memnun kalan var mi? Eki Görüntüle 2565183
Doktorlar hamilelikte kar zarar hesabı yapıp antibiyotik veriyiyor ilk üç ay ve son üç ay kolay kolay yazmak istemiyorlar ortadaki üç ay biraz daha rahatlar kızımda ayağım enfeksiyon kapmisti mecburen kullanacaksın dedi kullandım b grubu antibiyotik yazıyorlar daha masum diğerlerine göre .Kızlar hepinize merhaba 19 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Size sorum şu inanılmaz üşüttüm boğazlarım kilit yutkunurken batıyor gece uyutmuyor. Burnum tıkalı. Doktoruma yazdım muayene ol duruma göre antibiyotik başlarız yada ilaç veririz dedi ama ben korkuyorum bebeğime yan etkisi olur mu diye. Birde bitki çayı içme diyorlar ıhlamur falan içebiliyor muyum ben
Evet eczacı tok yazmış üzerine aslında kan değerlerim çok iyi ve haftada 2 balıkta yiyorum bugün bir sürü ilaç verdi d vitamini Demir magnezyum falanBende kusma yapmadı tok muydun ? Eğer bi daha rahatsız ederse doktora söylersin değiştirebilir . Aslında düzenli Balık yiyebiliyorsan bunu kullanmaya pek gerek yok ben yemediğim için haftada iki defa kafama göre alıyorum
Ben de hamileliğin başında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım tabii ki doktor kontrolünde 1 hafta kadar çok şükür bebeğe bir zararı olmadı. Yani doktorun bebeğe zarar vermeyecek antibiyotiği önerir zaten. Bunun dışında ada ayı zararlı diyorlar ıhlamur içebilirsin dedi bana Dr ama günde 1 büyük bardaktan fazlasını içme dedi. Sen de bol limonlu ıhlamur yapıp içebilirsin onun dışında boğazların ağrıdığında sıcak suya bol limon da iyi gelir boğazını yumuşatır. Geçmiş olsun çokKızlar hepinize merhaba 19 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Size sorum şu inanılmaz üşüttüm boğazlarım kilit yutkunurken batıyor gece uyutmuyor. Burnum tıkalı. Doktoruma yazdım muayene ol duruma göre antibiyotik başlarız yada ilaç veririz dedi ama ben korkuyorum bebeğime yan etkisi olur mu diye. Birde bitki çayı içme diyorlar ıhlamur falan içebiliyor muyum ben
Bendim bahseden, Detaylı ultrasonda bakıp öğrencem canım. Bir hafta önce plsenta yukardaydı bir hafta sonra aşağıya yakın görünmüş herhalde geziyor oralarda. Hiç takma. :))Kızlar merhabalar bugün doktora gittim bebiş gayet iyi fakat plasentamın rahmime yakın bi yere yerleştiğini söyledi doktor. Zamanla yukarı çıkabilir şuan bi sorun yok takip edicez dediama benim içimi korku aldı birileri bahsediyodu burda ama şimdi geri sayfalarda bulamıyorum sizinkiler yukarı çıktı mı acaba?
Yani bir sorun olsa hayatımı etkileyecek heralde söylerdi ev işi günlük işlerini yapabilirsin ilişki de serbest dedi içimi rahatlatan bu ayrıntı var sadece umarım hayırlı sonuçlar alırız detaylıdaBendim bahseden, Detaylı ultrasonda bakıp öğrencem canım. Bir hafta önce plsenta yukardaydı bir hafta sonra aşağıya yakın görünmüş herhalde geziyor oralarda. Hiç takma. :))
Çok teşekkür ederim cevabınız için peki ıhlamur falan içebilir miyim sıkıntı olur muDoktorlar hamilelikte kar zarar hesabı yapıp antibiyotik veriyiyor ilk üç ay ve son üç ay kolay kolay yazmak istemiyorlar ortadaki üç ay biraz daha rahatlar kızımda ayağım enfeksiyon kapmisti mecburen kullanacaksın dedi kullandım b grubu antibiyotik yazıyorlar daha masum diğerlerine göre .
Sizede çok geçmiş olsun. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür edermBen de hamileliğin başında antibiyotik kullanmak zorunda kaldım tabii ki doktor kontrolünde 1 hafta kadar çok şükür bebeğe bir zararı olmadı. Yani doktorun bebeğe zarar vermeyecek antibiyotiği önerir zaten. Bunun dışında ada ayı zararlı diyorlar ıhlamur içebilirsin dedi bana Dr ama günde 1 büyük bardaktan fazlasını içme dedi. Sen de bol limonlu ıhlamur yapıp içebilirsin onun dışında boğazların ağrıdığında sıcak suya bol limon da iyi gelir boğazını yumuşatır. Geçmiş olsun çok
Ayy yok yaa kolay verebilsem.keskeVerme boş ver insaAllah doğumdan sonra yavaş yavaş gider hamileliğin en güzel yani ye ye
Splat kullaniyorum ben gratiste var kimyasal icermeyen bir ürünKızlar merhaba diş macunu öneriniz var mı? Dişlerimi fırçaladıktan sonra ağzıma su geliyo mideden ve sürekli tükürme ihtiyacı hissediyorum. bikaç macun denedim ama rahatsız etti hepsi. Diş fırçalamaktan tiksindim. Siz ne kullanıyorsunuz öneriniz olur mu
Kanama yok dedim doktora süper dedi. Plasentası rahim ağzında olanlarda genelde kanama oluyor. Bir de bu bildiğim kadarıyla son ay hala aynı ise normal doğumu imkansız kılan bir şey. Başka tehlikesi var mı bilmiyorum.Yani bir sorun olsa hayatımı etkileyecek heralde söylerdi ev işi günlük işlerini yapabilirsin ilişki de serbest dedi içimi rahatlatan bu ayrıntı var sadece umarım hayırlı sonuçlar alırız detaylıda
İnternette hiç hoş şeyler yazmıyor da biraz moralim bozuldu neyseee diyelim şuanki halimize şükredelim inşallah olması gereken yere çıkarKanama yok dedim doktora süper dedi. Plasentası rahim ağzında olanlarda genelde kanama oluyor. Bir de bu bildiğim kadarıyla son ay hala aynı ise normal doğumu imkansız kılan bir şey. Başka tehlikesi var mı bilmiyorum.
göğüs hastalıklarına yönlendirdi beni meselaBölüm doktoru dediğin çok geçmiş olsun canım sanada
ilk gebeliğimde bende sizin gibi olmuştum 20 gün sürmüştü ciğerime inicekmiş artık öksürük mecburen antibiyotikKızlar hepinize merhaba 19 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Size sorum şu inanılmaz üşüttüm boğazlarım kilit yutkunurken batıyor gece uyutmuyor. Burnum tıkalı. Doktoruma yazdım muayene ol duruma göre antibiyotik başlarız yada ilaç veririz dedi ama ben korkuyorum bebeğime yan etkisi olur mu diye. Birde bitki çayı içme diyorlar ıhlamur falan içebiliyor muyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?