Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok aşırı değilse beyaz akıntı hamilelikte normal sayılıyor içinizi ferah tutun

İnternette hiç hoş şeyler yazmıyor da biraz moralim bozuldu neyseee diyelim şuanki halimize şükredelim inşallah olması gereken yere çıkar
Canım benim ilk hamileliğim öyleydi. 7.aya kadar hiç kanamam olmadı. Bir o ay bir de son ay kanama oldu. Ama bazılarında sürekli kanama olabiliyor. Benim 20.haftada baya aşağıdaydı. Dr 28e kadar bekleyelim dedi. Ama Çıkmadı maalesef yukarı ve Plasenta previa totalis oldu. Şimdi de yine başlangıçta aşağıdaydı. Son kontrolde dr yukarı çıkmaya başlamış dedi. Umarım öyle de devam eder. Senin de yukarı Çıkması işin daha 10 haftan var. Hemen kötü düşüncelere kapılma. Olur da yukarı çıkmazsa da bana her şeyi sorabilirsin bu konuda.

Evet eczacı tok yazmış üzerine aslında kan değerlerim çok iyi ve haftada 2 balıkta yiyorum bugün bir sürü ilaç verdi d vitamini Demir magnezyum falan
Benimde d vitamini hariç diğerleri iyi son aylarda bebek anneden baya aldığı için veriyormuş arada bir kullanıyorum o yüzden

Umarım canım. Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz sonuna kadar bir sorun yaşamadan

Aklıma gelmiyor sormak istediğin bisey olursa sorabilirsin evet benimkiler 29 aylıklar suan çok şükür

Ihlamur içebilirsin sabahları ac karnına bal ve yarim limon u sıkıp ılık suyla 1sb içiyordum bana baya iyi geliyor burnun için okaliptüs yağını burnunun önüne sürebilirsin mükemmel nefes aciyor

Gecmis olsun benimde sizin dediginiz gibi asagida .

Bi de tereyagında sarimsak kavur 1 corba kasigi ic yagindan miden bulanmazsa. Cay corba ic sıcak seyler ve bol su tuket. Bol bol dinlenmek de gerekli yapabiliyorsan. Allah sifa versin.

Yok daha hala aynı insaAllah 1 aya kadar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…