Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bendim bahseden, Detaylı ultrasonda bakıp öğrencem canım. Bir hafta önce plsenta yukardaydı bir hafta sonra aşağıya yakın görünmüş herhalde geziyor oralarda. Hiç takma. :))
Aaa seninki ilk başta yukardamiydi bende sandim sen yeni öğrendin ben yanlış değilsem 12.haftada öğrendim asagda olduğunu plesentanin

Aaa seninki ilk başta yukardamiydi bende sandim sen yeni öğrendin ben yanlış değilsem 12.haftada öğrendim asagda olduğunu plesentanin
Şöyle canım yukarıda değildi, karın kısmımda yani öndeydi. Şimdi aşağıya yönelmiş. Önce plasente anterior idi şimdi previa olmuş. Yukarı çıkar inşallah bakalım.

Ben Cuma günü hastaneye gittim doktor sadece kalpatışını gösterdi gününde gidiyormuş 19+3 günlük cinsiyet sordum bacakları kapalı dedi ben hiç çikolata yemedim giderken böyle olunca kız diyorlarmış kızlar dogrumudur sizce

Erkek de olabiliyor .

Arkadaşlar 20 haftalık olduk biz ikinci hamileliğim hareketleri hissedemiyorum cok nadir günde bi yada iki kere hafif bi vurma gibi bi sorun mu var acaba var mi bu haftalarda olan kontrolüm çarşamba günü ama canım sıkılıyo baya

Annemle 1 haftadir gorusmuyorduk aksam ordaydik karnin buyumus dedi
Dedim 1 haftada mi
Valla buyudu montum zor kapandi bugun darladi durdu beni.

Sorma ya bende hissedemiorum bikac hfta onceleri hssediodum smdi hiç
Hadi hc hssetmemiş olsam nyse derdim bnmde hftya kntrolum

Benim ki de iki kez göstermedi Bence çikolata hurma gibi şeyler muayeneden yarım saat önceden yediginde kan şekerini yükselttiğinden direk bebekte enerji patlaması oluyor dün denedim ve bebek içerde horon teper gibi hareketliydi gördük

Hm bebek kıyafetleri çok kaliteli gerçekten umarım indirime girer bunlarda çok tatlı bu arada kız bebekte hersey pembe ve çok cicili bicili sunumcu yeni gelin şeyleri gibi erkek bebek kıyafetleri daha hoş bence sağlıkla giysin

Ben tarama testlerin hiçbirini yaptırmadım ve şuan 4 lü için dr resmen psikolojik baskı yapıyor ayrıntılıda sadece organlara bakılıyor down sendromu çıkmaz sadece taramalarda çıkar diyor tamam da çıkarsa elden gelen tedavi yöntemi var mı ? Yok eeeee ne bu tarama test dayatması anlamıyorum

Bana da ikili üçlü yaptırdın mı dedi. Umarım kızmazsınız ama hayır dedim. Yok senin kararın dedi. Bu baskı neden anlamıyorum veri falan mı topluyorlar.

Çok teşekkürler.

Ben cinsiyeti öğrenmeden önce de bordo lacivert beyaz gri alıyordum :) açıkçası pembe giysilerden pek hoşlanmıyorum bebeklerde. 2 yaşından sonra peluş yelek vs tatlı olabiliyor da ilk sene sevmiyorum dediğin gibi yeni gelin sunumu gibi oluyorlar

Hemen hemen aynıyız bnde çok hissetmiyorum ama ultrasonda maşallah el kol ayak hiç durmuyor
Endiselenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…