Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende hiçbirini yaptırmadim doktor da dayatmadi
Bu testler de bişey çıksa aldiracakmisin dedi hayır dedm o zaman karar senin dedi :)

Hemen hemen aynıyız bnde çok hissetmiyorum ama ultrasonda maşallah el kol ayak hiç durmuyor
Endiselenmeyin
Içim rahatladı sağolun geçen mesela baya hissettim uzanınca ama 2 gündür hiç yok anlamadım inşallah bi sorun yoktur benim ikinci hamileliğim olduğu için kim duyarsa hemen git artık hissetmen lazım falan diyo korkuyo insan epey zamandır ultrasonda da gormedim oyuzden bilemedim acaba hareket var mı diye

kızlar günaydın
4 ayda toplam kac kilo aldınız
ben 1.72 yim 60kg ile hamile kaldim suan 64um..Kan sekeri sorunum oldugu icin diyetisyene yönlendirildim.Kadin bana öyle bir liste verdiki 30 kilo fazlasi olup şok diyete girenler gibi resmen ac gezicemi
turşusuz nasıl yaşarım bilmiyorum..
birde seker aleti aldim 1 hafta ac tok ölçecek misim.ben anladim beni zayiflatmak mi kan şekerini mi dengelemek istedi

Bu aylar çok normal,bende 2 kez hissettim şimdi geceleri sanki sol yanıma yumru gibi toplanıyor,gece hereket ediyor herhalde 5.aydan sonra güçlenir minikler bol bol hissederiz inşallah

Bende aynı şeyi doktora sorduğumda anca hissedirsin dur bakalım dedi
Bazen hissediyorm bazen hissetmiyorum alani şuan çok geniş ve içerde Fink atıyorlar bence

İlk hamileliğimde de hiç hissetmiyordum 9 ay boyunca içerde uyudu resmen çocuk

Kizlar her boka aglamaya basladim durduk yere kendimi tutamiyorum dunden onceki gun annemgildeydim resmen aglama krizi gecirdim hickira hickira sanki onemli bsey olmus gbi o zmn hcbiseyi dusunemiorm simdi bebek etkilendiyse zaten hssedemiorm uff yne aglicam vala

Gunaydinlar efendimmm.sabahin korunde kalkip ev supurdum simdi de yerleri bir silmem lazim ev isi ne nankor bitmiyobende aksama yemekli misafir aldim oh misss .simdi tatli yapayim oglende yemekleri yapmaya baslarim insallahh.oglumda satranc turnuvasinda minnosum ya anne sende gel dedi ama misafir var is var diye gitmedim.

Bir kisi vardi listeye eklenmek isteyen ama ozelden yazmadi diye bulamadim bilgileriji tekrar yazarsa ekleyelim

Ikili içlerinde en güvenilir olanı onu yaptirmadiysan diğerlerini de boşver . Eltim bu testleri yaptirmadi ama taramada bebeğin sorunlu olduğu söylendi taramada da bazı olcumler gösteriyor bence .

Bende pembelere bakiyorum hep☺
Cok yakistiriyorum yeni dogan kiz bebeklere

Bende surekli hissedemiyorum falan diyordum 1-2 defa minik pıtlar hissettim.
Ama artik rahat davraniyorum.
Arkadaslarim hep 5.ayimda 6.ayimda hissettim dediler.
Doktor kontrolumde var bu hafta sorcam.

Bebek 500 grami gectikten sonra daha net hissedilir diye duymustum bende gec hissettim mesala gobek yagindan dolayi17 den beri hissediyorum ozellikle uzaninca ayakta hissetmiuorum .

Bazen çok hareketli oluyorlar hemen pitlamaya başlıyor bazen de hareket etmiyorlar
6 aydan sonra tekmelemeye baslicak

Bu aylar çok normal,bende 2 kez hissettim şimdi geceleri sanki sol yanıma yumru gibi toplanıyor,gece hereket ediyor herhalde 5.aydan sonra güçlenir minikler bol bol hissederiz inşallah
Inşallah canım ben senin haftalardayken hic hissetmemiştim zaten

Ay inşallah ben çok takmıştım kafama acaba bisey mi var niye bu kadar hareketsiz diye aynen ben ilk hamileligimi de geç hissetmiştim zaten ama insan yine de korkuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…