Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhabaa ,
Ben 1.65 48 kilo ile hamile kaldim. Suan 52,5 oldum. 17+5..
Galiba hizli gidiyorum
Ama 50 ustu ilk defa goren biriyim. Acayip iştah var. Yiyelim yiyelim yalnix bebeklerimiz icin

Bende 60 kiloyla başladım 64-65 arasındayım boyum 168 hızlı gidiyorum sanırım mide bulantısı ve istifra yaşamayınca kilolar bana kaldı

Bebegin kilo aliminin genlerle alakasi oldugu dogrumu? yani anne cocuklarini kilolu dogurmussa kizi da boyle doguruyor gibi.
Yani anne baba da kardesler arasinda kilolu dogum varsa gibi.
Bi tanidigin bebegi buyuk haftasindan dr. direk annesine siz kac kg. dogurdunuz cocuklarinizi diye sormus?
Yani bebegin kilo alimi bizim beslenmemizden ziyade genetigimizlemi alakali merak ediyorum.

Bende 60 kiloyla başladım 64-65 arasındayım boyum 168 hızlı gidiyorum sanırım mide bulantısı ve istifra yaşamayınca kilolar bana kaldı
Bizim olculer ayni enteresan dogacak tarihlerde ayni
Ayni sekilde bende hic bulanti istifra yasamadim.
baby Cinsiyeti nedir?

Ben genetikle alakalı olduğuna inanıyorum mesala benim kayinlarim görümcem bayaaa zayıf benim çocuklarım da onlara çekmiş kilo almazlar eşim biraz daha onlara göre kilolu ve kayinvaldem hep çocukların zayıf der dur en son dr götürdüğümde küçük oğlumu tahlil felan yaptılar bende troid var acaba ondamami var diye baktık çok şükür temizdi peki niye zayıf hocam dedim Dedi ailede zayıf varsa genetiktir zayıf olabilir dedi..aklıma bizim tayfa geldi şimdi kayinvaldem çocukların zayıf dediğinde ee kayinlarima çekmiş diyorum

Bebek kilosu genetik midir bilmem ilk oglum 3 kilo dogdu 38 haftalikti dayanamadi icerde kalmaya.2 .oglumda 38.haftada zorla geldi biz kasindik biraz 3.500 dogdu.gel gorku simdik iki oglum arasida 3 yas fark olmasina ragmen buyuk oglumla kucuk oglum arasinda 5 cm boy farki var ve kilo olaark 4 yasindaki oglum abisinden sisman .simdi burdaki genetik nedir biri aciklayiversin gali

Aynen bendeki de aynı durum ben yapılıyım eşim tarafı daha minyon oğlumun hep haftası geriden geliyor derilerinde bile anladım babaya çekeceğini,oda zayıf belki bu boğa burcu olursa anasına çeker2

Benim oğullarının arasıda aynı olcak inşallah güzel anlaşırlar biri anneden biri babadan almıştır

Benim oğullarının arasıda aynı olcak inşallah güzel anlaşırlar biri anneden biri babadan almıştır
Bebek lilleri cok kiloluydu ikisininde ama ilk oglum baba ikincisi dayiya cekmis.evet insallah benimkiler cok iyj anlasiyorlar buyuk kiskanc yapisi yok tam bir abidir.

Bebek lilleri cok kiloluydu ikisininde ama ilk oglum baba ikincisi dayiya cekmis.evet insallah benimkiler cok iyj anlasiyorlar buyuk kiskanc yapisi yok tam bir abidir.
Benimde ilk uysal ılımlı içine kapanır diye korkuyorum bir yandan ama arkadaş geliyor güzel olacak diye hayal ediyorum bende

Cinsiyet nedir sizin

Konu ile araştırma yaparken sizi gördüm bende de ayni sorun var ne kadar çıktı uzunluk benim de ani kısalma oldu kanama ile anladım

Ama su bir gercek ilk oglumda cok ceviz yedim.masallah cok zeki oldu.gerci babada zeki.ikincide muz cok yerdim sut cok icerdim oda kilolu
muz ve eski kasarin bebegi iyi besledigini duymustum kilo olarak.
Ceviz ve balik bu ara hic tuketmedim alim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…