benim oglum 38. haftada 3.450 dogdu.Aynen bendeki de aynı durum ben yapılıyım eşim tarafı daha minyon oğlumun hep haftası geriden geliyor derilerinde bile anladım babaya çekeceğini,oda zayıf belki bu boğa burcu olursa anasına çeker2
Ben de bulamadım hiçbir şeyBen de avm gezdim hamile pant. icin nasıl pahalilar
1 tane aldim defactodan.
Hic pant. yoktu.
Tayt, esofman, elbise almistim
üst bakmadim cesit de yoktu.
Buyuk beden bakarim olmadi
Ben s-m giyiyordum elbise L beden aldim 2 tane bir butikden.Ben de bulamadım hiçbir şey
Kotlar 80 lira
Outletinden waikikinin 36 ya aldım
Jile denedim xl büyük oldu
Elbise hiç yoktu güzel
Babaanne işiydi hepsi
İnternetten de almak istemiyorum denemeden
Topaç gibiyim zaten
Hamile elbisesi olmazsa göbek çok kaldırır mı acaba ?ben de düşünüyorum kendi bedenimden büyük alıp giymeyi normal reyondanBen s-m giyiyordum elbise L beden aldim 2 tane bir butikden.
hamile elbisesi diilde belden asagi kiloş geliyor kışlık yani 10 kilo falan alincada rahat giyilir.
Lcw outletine benimde bakmam lazim aslinda pijama falan vardir belki
Kaldirmaz diye dusunuyorum alt kismi baya verev bendekilerin dilerseniz resim atarim fikir olmasi babinda.Hamile elbisesi olmazsa göbek çok kaldırır mı acaba ?ben de düşünüyorum kendi bedenimden büyük alıp giymeyi normal reyondan
Çok sevinirim resimlere ,fikir olur bana daKaldirmaz diye dusunuyorum alt kismi baya verev bendekilerin dilerseniz resim atarim fikir olmasi babinda.
Bir de kisa degil midi bendekiler
Yani suan giyiyorum hamile oldugum bile pek belli olmuyor etekleri baya genis
kesinlikle butik onlerine aski cikariyorlar ya oradan hirka almistim 15tl.Çok sevinirim resimlere ,fikir olur bana da ☺ben de öyle yapayım en iyisi butiklerdde çok güzel şeyler var ☺☺fiyatları da çok daha uygun
Kişilik meselesi o zamanbenim oglum 38. haftada 3.450 dogdu.
Bakalim bu nasil olcak.
Oglumda mayis dogumlu ama ikizler
Bu boga olacak.
annem boga burcu bir de kuzenimin esi
Vallahi ikiside cok evine bagli, cok sabirli, cok yapici falan falan.
Ya avm geziyorum Allahım ben mi cimriyim diyorum. Naylon petrol giysiler 80-90 tl. Dandik dandik şeyler. Mağazalardan nefret ettim iyice, gerçek anlamda kalitelisi zaten 3-4 haneli fiyatta.Ben erkek reyonundan alacam birkaç Bi şey hem daha sonra eşimde giyer hamile giysisi diyince ateş pahası Bi kazaga tişorte o kadar veremem yazık günah
lcw acayip sıra verdiBen de avm gezdim. Ebebek’e gittim. Online alışveriş yapa yapa fiziksel alışverişi unutmuşum insanlar, ışıklar, sesler, her şey üstüme geldi sanki. Elime bikaç bişey almıştım onları geri bıraktım çıktım avm’den. Ankamall mübarek girmek ayrı dert çıkmak ayrı dert, ben sevmiyorum avm ya. Bi ağlayasım geldi eve kadar tuttum kendimi eve geldim ağladım rahatladım
Oraya girmedim de ebebek’te çalışanlar kendi aralarında konuşuyodu “bu ne kalabalık yaa altı üstü yüzde onbeş indirim” bunu duyunca bi kazıklanıyorum hissi geldilcw acayip sıra verdi
yilbasi cilginliği
Aynen ya inan erkek reyonu daha sade ve düz Bi kazak begeniyorum önüne bakıyorum cafcaflı yada kolu acayip kuması kötü alışveriş yapmayı sevmem normalde hamile olunca da hiç dayanamıyorum insanlaraYa avm geziyorum Allahım ben mi cimriyim diyorum. Naylon petrol giysiler 80-90 tl. Dandik dandik şeyler. Mağazalardan nefret ettim iyice, gerçek anlamda kalitelisi zaten 3-4 haneli fiyatta.
Ayyy ben de çok korkmuştum kalıcı olacak diye. Doktorlar bile korktu. Doktorum da çok kabaydı şikayet ettim sağlık bakanlığına. Başhekim aradı çağırdı muayene etti sakinleştirmeye falan çalıştı ama anlattım ona da doktorunun nasıl insan dışı bir varlık olduğunu.. şükürler olsun ki geçtiBen kalıcı olacak diye çok korktum. Dedim herhalde benim çiş hisseden sinirimi kestiler. Doktorum da pek ilgisizdi sağolsun. Ne söylesem dinlemeden “olcak bunlar olcak bunlar“ dediği için gerçekten normal bişey mi hiç bir zaman emin olamamıştım. Ben de kendimden başka kimsede duymamıştım. Ayyy kalıcı olsa çok kötü olurdu
Benim doktorum da annemin beni kaç kilo doğurduğunu sordu ve ilk çocuğumun buna benzeyeceğini falan anlattı. Genetik olarak benziyormuş..Bebegin kilo aliminin genlerle alakasi oldugu dogrumu? yani anne cocuklarini kilolu dogurmussa kizi da boyle doguruyor gibi.
Yani anne baba da kardesler arasinda kilolu dogum varsa gibi.
Bi tanidigin bebegi buyuk haftasindan dr. direk annesine siz kac kg. dogurdunuz cocuklarinizi diye sormus?
Yani bebegin kilo alimi bizim beslenmemizden ziyade genetigimizlemi alakali merak ediyorum.
Benim ilk 28 di sonraki kontrolde 31 yada 32 çıkınca doktor rahatladı ama 3hafta sonra 27 ye düşmüştü. Şükür kanama falan yok ama progestan fitili hiç bırakmadım sabah akşam 100 mg verdi en baştan beri kullanıyorum. Geçmiş olsun sizin kaç çöktü? Ne dedi doktorunuz? Benim doktorum gerekirse progestan iğne o da olmazsa dikiş olabileceğini söylediKonu ile araştırma yaparken sizi gördüm bende de ayni sorun var ne kadar çıktı uzunluk benim de ani kısalma oldu kanama ile anladım
Başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesinkızlar merhaba
bugün çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim çok üzgünüm
ister istemez ağlıyorum biliyorum bebeğim var ama imkansız oluyor kendimi tutmak
inşallah iyidir diye dua ediyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?