Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim akintilarimda sut seklinde ve ansizin yogun geliyor korkma nornal bence

Benim de 50 küsürlerden 31 e düştü kanama ile anladık yatış verdi şu an bende 2 aydır progestan fitil kullanıyordum ama yine de oldu artık sürekli yatmam gerekecek sanırım yarın kontrol edecek inşallah toparlamıştır en güzeli yatak ıstırahati sanırım. Eğer düşme devam ederse bize de dikiş dedi. Ben ne derse razıyım ama sizi görünce destek biri gibi gördüm inşallah ikimizde atlatacağız bu süreci

Tutmayın beni pazara gidiyorum. Gerçi bu ankaranın pazarları da fena, kalite de fiyat da yüksek. Senin hangi şehir ☺
izmir tasina topragina kurban oldugum dha oncede bi kac parca aldm onlarda uygun fiyatli birazda pazarlik sansiniz oluyor sizlerde deneyin kizlar pazar mali deyip gecmeyin cabuk buyuyecekler zaten uçuk fiyatlar odemeye gerek yok

Sizin yine iyiymiş benim 32 çıktığında iyi demişti doktor siz sıkmayın canınızı bence 20 ye doğru düşerse dikişten bahsetti bana da doktorum.. bana şimdilik rapor da vermedi işe devam.. size yatak istirahati olarak rapor mu verdi çalışıyor musunuz?

Ben de avm gezdim hamile pant. icin nasıl pahalilar
1 tane aldim defactodan.
Hic pant. yoktu.
Tayt, esofman, elbise almistim
üst bakmadim cesit de yoktu.
Buyuk beden bakarim olmadi
Dolap gardrop gibi sitelerde cok az giyilmis veya etiketli hamile kiyafetleri oluyor hem de cok uygun. Sonucta ne kadar giycez cok para vermeye gerek yok bence.

Kişilik meselesi o zaman eşim boga burcu sabırsız yıkıcı inatcı ben merkezli evine baglı tek burası tutmus o yüzden Nisan 15inden önce doğurmam lazım boğa burcu olmaması için
Benim esim de boga burcu fakat 20 mayis ikizlere yakin. Dediginiz gibi bencil ve uyumsuz biri rahatina düşkün sadece evcil evden disari cikmak istemez zorlamadikca.

izmir tasina topragina kurban oldugum dha oncede bi kac parca aldm onlarda uygun fiyatli birazda pazarlik sansiniz oluyor sizlerde deneyin kizlar pazar mali deyip gecmeyin cabuk buyuyecekler zaten uçuk fiyatlar odemeye gerek yok
Aah ah istanbulda olmak vardı carsamba findikzade ve cumartesi pazarlarinda neler vardir neler

Bende duydum bunu bende merak ediyorum ikizlerim 2500 ve 2900 doğdular ablamlar şimdi lac kg doğurursun merak ediyoruz diyorlar hatta dalgasına senden 4 kg bebek bekliyoruz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…