Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kanama olduğu için şu an yatış verdi bir de sancı oldu bende sizde var mı eski ölçümüm çok iyiydi ondan dolayı panikledi oda iki günde düştü 3 cm yakın yatış bitince de rapor isteyeceğim iş yerim 40 dk mesafesi var

Benim boy 158 kilo 70 ile hamile kaldım sabah kahvaltı sonrası tartıldım 69.90 cıktı kilo almamışım ilk başlarda 1 kg fazla vermiştim onu almışım sanırım çocukların temposundan yememe hiç dikkat edemiyorum sadece rahat bir şekilde meyve yiyorum

Kızlar bende hamile kıyafeti olarak önceki hamilelikten ablamlarin alt üst takımları vardı onları kullanmıştım bundada kullanacam yoksa almaya kalksam dünyanın parası

Evet yüzde olarak genler saha etkili

Dolap gardrop gibi sitelerde cok az giyilmis veya etiketli hamile kiyafetleri oluyor hem de cok uygun. Sonucta ne kadar giycez cok para vermeye gerek yok bence.
Ben oralarda aktif olarak alış satış yapıyorum hamile kıyafetlerinin bi çoğunu ordan aldım.(Denemeden alamam derseniz enini boyunu ölçüleri soruyosunuz üstünüze dikilmiş gibi geliyo ben 1'er beden büyük/bol aldım ) Gayet temiz düzgün uygun fiyatlara (10-20) veriyolar.Takipleşmek isteyen kullanan varsa özelden yazsın ( Burdan reklam sayiliyomu yasak mı bilmiyorum)

Enteresan bi şekilde her gün canim banyo yapmak istiyo hergün kendimi 3 gün yıkanmamış gibi hissediyorum. Kış olmasa neyse. Hamam yasak olmasa şöyyyle bi güzel kese masaj tuz odası vs ne iyi olurdu kuş gibi olurdum yaz bitiminde gitcektim ufaklık sürpiz yaptı

Pazardan aldim valla avmler cok pahali ve pazardaki kaliteyle ayni. Cok minnos degil mi Eki Görüntüle 2565531

Cook begendim erkek annesi olucak biri olarak ilgi odagim fakat mayis ta dogcak ya bebeklerimiz bilmiyorum birsey almaya korkuyorum mayista dogan cocuklara bakiyorum hep citcitli badiyleler evler zaten sicak oluyor bu tur takimlar cok guzel ama cok az giycek gbi bi kac sort aldim temmuz gbi gysin dye bol muslin ve bol citcitli badi lazim gerisi bende yok

Bende bazen gece böyle uyaniyorum geri uyumak cok zor oluyor.
Hissetmeler baslayinca gece hareketlenmeleri nasil olcak bunu merak ediyorum.
Birisi gece saatlerini hareketlerini takip et doguncada o saatlerde uyanir falan gibi bisi demisti
Ayy cok tatli meraklar edindim yahu

Bende kanama sancı yok canım ama ayakta biraz fazla kalınca bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum ve alt taraf kasık bölgesi gibi ağrılar olmaya başlıyor. Dinlenince geçiyor genellikle. Ben de işten çıkar çıkmaz eve gelip yatıyorum

Ilk zamanlar geceyi gunduzu bilmiyor ki yavrucak naapsin biz ogreticez zamanla ilk kizim kirki ciktiginda ancak adapte olabilmisti karnimdaki icin pesin hukum veremiyorum cnkusu kizim cok usluydu be hala daha uyumlu akilli kendini ifade edebilen bir cocuktur o yuzden tirsiyorum ikinciden

Gözümü brokoli diye actim.
Canim yogurtlu brokoli istedi yaptim yedimde rahat ettim.
Bende sağliklı beslenerek ilerlemek istiyorum.
Yarin dr. kontrolu merak icindeyim.
1 aydir baby göremedim yarin görüs günü
Bnde dun gece 12 civari tam uyuyodum peynirli borek dye actim gozumu kislik kuru yufkam vardi sipsak tava boregi yaptim gir cik hepsini yemisim gece uyku girmedi gozume

Açıkcasi hep etrafimda duydugum (arkadaslardan) 2. daha hareketli diye gozlemleyincede öyle.
Benimde oglum cok usluydu.
Hala cok ağırdır.
Kendi kendine oyun kurar oynardi.
Kendi uyurdu.
Uyanir gelirdi yurumeye basladiginda da öyle aglamazdi.
Gece uykusu falan duzenliydi.
Bende merak ediyorum 2.nasil olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…