Günaydın hanımlar haftasonu oğlum ile ilgilenmekten buralara giremedim, açık öğretim sınavları ehliyet için direksiyon çalışmalarım da var baya kendimi bulamıyorum çok yoğum geçiyor. Herkescikler nasıl bakalım.
Açıkcasi hep etrafimda duydugum (arkadaslardan) 2. daha hareketli diye gozlemleyincede öyle.
Benimde oglum cok usluydu.
Hala cok ağırdır.
Kendi kendine oyun kurar oynardi.
Kendi uyurdu.
Uyanir gelirdi yurumeye basladiginda da öyle aglamazdi.
Gece uykusu falan duzenliydi.
Bende merak ediyorum 2.nasil olacak.
Dimi herkes ayni seyi soyluyor ikinciler fena diyorlar bnm melek kizim daha ben kalkmadan uyanmazdi bilem ayy eltim dogum yapti ikici kizi tam bir felaket hic uyumayan emmeyen bir cocuk gorunce oyle uzuluyorum ki gerci ilk kizi da cok fenaydi ama bu daha fena
Enteresan bi şekilde her gün canim banyo yapmak istiyo hergün kendimi 3 gün yıkanmamış gibi hissediyorum. Kış olmasa neyse. Hamam yasak olmasa şöyyyle bi güzel kese masaj tuz odası vs ne iyi olurdu kuş gibi olurdum yaz bitiminde gitcektim ufaklık sürpiz yaptı
Gunaydinlar.cok yorgunum.bugunde esim hasta insallah bende olmam ya zaten gecmiyor bu halsizlik kime sorsam.hamile olsun olmasin halsizlikten sikayet ediyor acaba havadanmi anlamadim ki.
Günaydın hanımlar haftasonu oğlum ile ilgilenmekten buralara giremedim, açık öğretim sınavları ehliyet için direksiyon çalışmalarım da var baya kendimi bulamıyorum çok yoğum geçiyor. Herkescikler nasıl bakalım.
Gunaydinlar.cok yorgunum.bugunde esim hasta insallah bende olmam ya zaten gecmiyor bu halsizlik kime sorsam.hamile olsun olmasin halsizlikten sikayet ediyor acaba havadanmi anlamadim ki.
Sattır otamatik al ay iki çocuk ile araç kullanan anne olmak öyle kolay olur ki gel bizi al dememek için dolmuş kanguru taksi üçgenindeyim. sana ihtiyacımız da kalmayacak bak kendimize yeteceğiz gibi cümleler ile aklına girmelisin :)gerçi benim eşim bana al artık şu ehliyeti beni çağırıp durmayın dedi
yok yok yiyemem pişi falan artık zaten turşunun tuzundan şiştim kaldım birde hergün patates kızartması açma poğaça yersem kızım hamur olarak doğacak direk
Sattır otamatik al ay iki çocuk ile araç kullanan anne olmak öyle kolay olur ki gel bizi al dememek için dolmuş kanguru taksi üçgenindeyim. sana ihtiyacımız da kalmayacak bak kendimize yeteceğiz gibi cümleler ile aklına girmelisin :)gerçi benim eşim bana al artık şu ehliyeti beni çağırıp durmayın dedi
Benim eşim de yanımda değil. Ekstra ekstra ihtiyacım var bu yüzden. Satıp otomatik de alabilirim ama ya beceremezsem ve boşa satmış olursam diye de tedirgin oluyorum. Öf keşke önceden halletseydim bu işleri.
yok yok yiyemem pişi falan artık zaten turşunun tuzundan şiştim kaldım birde hergün patates kızartması açma poğaça yersem kızım hamur olarak doğacak direk
Ben diğer oğlumda çok çok sağlıklı beslenmiştim. Sağlıklı bir hamur olmuştu oğlum Bu sefer kendime dur diyemiyorum. Daha geceden başlıyorum hamur işli fanteziler kurmaya