Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın hanımlar haftasonu oğlum ile ilgilenmekten buralara giremedim, açık öğretim sınavları ehliyet için direksiyon çalışmalarım da var baya kendimi bulamıyorum çok yoğum geçiyor. Herkescikler nasıl bakalım.

Dimi herkes ayni seyi soyluyor ikinciler fena diyorlar bnm melek kizim daha ben kalkmadan uyanmazdi bilem ayy eltim dogum yapti ikici kizi tam bir felaket hic uyumayan emmeyen bir cocuk gorunce oyle uzuluyorum ki gerci ilk kizi da cok fenaydi ama bu daha fena

Ay ben cok useniyorum

Gunaydinlar.cok yorgunum.bugunde esim hasta insallah bende olmam ya zaten gecmiyor bu halsizlik kime sorsam.hamile olsun olmasin halsizlikten sikayet ediyor acaba havadanmi anlamadim ki.

Gözümü brokoli diye actim.
Canim yogurtlu brokoli istedi yaptim yedimde rahat ettim.
Bende sağliklı beslenerek ilerlemek istiyorum.
Yarin dr. kontrolu merak icindeyim.
1 aydir baby göremedim yarin görüs günü
Gözünü brokoli diye mi açtın?! Ben gözümü poğaça,börek,pişi,çörek diye açıyorum anca.

rekor bende olmalı kesin kocaaaa 7(yedi) kilo almışım. İnsanlar toplam hamilelikte 7 alıyor ya. Bugün itibari ile diyete giriyorum
Ben de ptesilere sağlıklı beslenicem, bu gidişe dur diycem nidalarıyla giriyorum ama akabinde hayaller brokoli, hayatlar pişi

Ya ben de doğurmadan ehliyet alayım diyorum ama gözüm korkuyor sonra. Nasıl kolay mı sence?

Gunaydinlar.cok yorgunum.bugunde esim hasta insallah bende olmam ya zaten gecmiyor bu halsizlik kime sorsam.hamile olsun olmasin halsizlikten sikayet ediyor acaba havadanmi anlamadim ki.
Geçmiş olsun canım. Aman sen dikkat et de hasta olayım deme. Yine salgın varmış bu ara.

Ya ben de doğurmadan ehliyet alayım diyorum ama gözüm korkuyor sonra. Nasıl kolay mı sence?
otamatik vitesi alıyorum cnm bizim araç öyle diye ve çok kolay işte bir de parktan geçersem kalmam, hiç durma hemen al çok lazım olacak bize.

otamatik vitesi alıyorum cnm bizim araç öyle diye ve çok kolay işte bir de parktan geçersem kalmam, hiç durma hemen al çok lazım olacak bize.
Eşimin manuel kullanma sevdasından bizim araba otomatik değil maalesef ve küçük bir araç da değil. Ondan gözüm ekstra korkuyor.

Eşimin manuel kullanma sevdasından bizim araba otomatik değil maalesef ve küçük bir araç da değil. Ondan gözüm ekstra korkuyor.
Sattır otamatik al ay iki çocuk ile araç kullanan anne olmak öyle kolay olur ki gel bizi al dememek için dolmuş kanguru taksi üçgenindeyim. sana ihtiyacımız da kalmayacak bak kendimize yeteceğiz gibi cümleler ile aklına girmelisin :)gerçi benim eşim bana al artık şu ehliyeti beni çağırıp durmayın dedi

Ben de ptesilere sağlıklı beslenicem, bu gidişe dur diycem nidalarıyla giriyorum ama akabinde hayaller brokoli, hayatlar pişi
yok yok yiyemem pişi falan artık zaten turşunun tuzundan şiştim kaldım birde hergün patates kızartması açma poğaça yersem kızım hamur olarak doğacak direk

Benim eşim de yanımda değil. Ekstra ekstra ihtiyacım var bu yüzden. Satıp otomatik de alabilirim ama ya beceremezsem ve boşa satmış olursam diye de tedirgin oluyorum. Öf keşke önceden halletseydim bu işleri.

yok yok yiyemem pişi falan artık zaten turşunun tuzundan şiştim kaldım birde hergün patates kızartması açma poğaça yersem kızım hamur olarak doğacak direk
Ben diğer oğlumda çok çok sağlıklı beslenmiştim. Sağlıklı bir hamur olmuştu oğlum Bu sefer kendime dur diyemiyorum. Daha geceden başlıyorum hamur işli fanteziler kurmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…