yavrum çok hoş olmayan bir cümle kuracağım ama cidden mallar kullanıyor ya biz mi beceremeyeceğiz. 3 arkadaşım kullanıyor bayan ve baya kural falan da bilmiyorlar 10 yıl önce almışlar ehliyeti yeni başlamışlar araba kullanmaya felaketler yani. Park yok geçiş hakkı yok alıştırma yok bodoslama girdiler işin içine ama kursta öğretiyorlar bize herşeyi o yüzden hiç korkma derim.Benim eşim de yanımda değil. Ekstra ekstra ihtiyacım var bu yüzden. Satıp otomatik de alabilirim ama ya beceremezsem ve boşa satmış olursam diye de tedirgin oluyorum. Öf keşke önceden halletseydim bu işleri.
Bana hafiften bir cesaret geldi sankiyavrum çok hoş olmayan bir cümle kuracağım ama cidden mallar kullanıyor ya biz mi beceremeyeceğiz. 3 arkadaşım kullanıyor bayan ve baya kural falan da bilmiyorlar 10 yıl önce almışlar ehliyeti yeni başlamışlar araba kullanmaya felaketler yani. Park yok geçiş hakkı yok alıştırma yok bodoslama girdiler işin içine ama kursta öğretiyorlar bize herşeyi o yüzden hiç korkma derim.
MerhabaMerhaba aranıza katılabilir miyim?
Ben 2019 mayıs annesiyim bebeğim 7 aylık tekrar hamileyim. Planlı bir gebelik değildi bu ilk bebeğim tedaviyle olmuştu. 29 yaşındayım cinsiyetleri öğrendiniz mi?
Hoşgeldin canımMerhaba aranıza katılabilir miyim?
Ben 2019 mayıs annesiyim bebeğim 7 aylık tekrar hamileyim. Planlı bir gebelik değildi bu ilk bebeğim tedaviyle olmuştu. 29 yaşındayım cinsiyetleri öğrendiniz mi?
Vallahi iyi sabır geçen hafta 2 kez gittim 2.haftayı zor bekliyorumGözümü brokoli diye actim.
Canim yogurtlu brokoli istedi yaptim yedimde rahat ettim.
Bende sağliklı beslenerek ilerlemek istiyorum.
Yarin dr. kontrolu merak icindeyim.
1 aydir baby göremedim yarin görüs günü
Doktor bir sikinti olmazsa 1 ay sonra görüşelim demisti bende uslu hasta bekledim ayımın dolmasinı.Vallahi iyi sabır geçen hafta 2 kez gittim 2.haftayı zor bekliyorum
Benimde hamilelik halsizlik tembellikle geçiyor,gece uyanmaları da fazla uyumayınca migren tutuyoGunaydinlar.cok yorgunum.bugunde esim hasta insallah bende olmam ya zaten gecmiyor bu halsizlik kime sorsam.hamile olsun olmasin halsizlikten sikayet ediyor acaba havadanmi anlamadim ki.
Bu arada bugün benim doğum günüm kızlar. Dün de oğlumun doğum günüydü. Ben 38 oldum, oğlumsa sadece 2!
Merhaba aranıza katılabilir miyim?
Teşekkür ederim canımHuzurlu ve sağlıklı bir yaş dilerim yokonomasandan tabak eksilmesin inşallah
Ah canım bir an evvel düzelirsin umarım. İştah da dert iştahsızlık da... iştahları bölüşme şansımız olsa keşke.Masallah anneler..yemek hayali kuran istahla yemek yiyen annelere sonsuz masallah.sizin yernzde olmayi okdr cok isterdim ki.hala yemek yiyemiyorum3 gundr bide ates bas agrisi ckti.iyice kilo verdm bedenim yorgun dustu cok hassaslasti beslenemedigim icin.o yuzden kiloyu falan dusnmeyin tadini cikarin
Mutlu yaşlarınız olsun ailenizle birlikte nice sağlıklı yaşllaaaarrrrrBu arada bugün benim doğum günüm kızlar. Dün de oğlumun doğum günüydü. Ben 38 oldum, oğlumsa sadece 2!
sagol cnm evet etraftaki herkes hasta malesef.Geçmiş olsun canım. Aman sen dikkat et de hasta olayım deme. Yine salgın varmış bu ara.
kesinlikle cocuklu bayanlar icin araba lazim.ozellikle.okul zamani, lazim.hastane alisveris vs kocalara kalsak ooho.oh .bence her kadina lazimSattır otamatik alay iki çocuk ile araç kullanan anne olmak öyle kolay olur ki gel bizi al dememek için dolmuş kanguru taksi üçgenindeyim. sana ihtiyacımız da kalmayacak bak kendimize yeteceğiz gibi cümleler ile aklına girmelisin :)gerçi benim eşim bana al artık şu ehliyeti beni çağırıp durmayın dedi
Bu arada bugün benim doğum günüm kızlar. Dün de oğlumun doğum günüydü. Ben 38 oldum, oğlumsa sadece 2!
Hosgeldin aramiza saglikla gelsin bebeginMerhaba aranıza katılabilir miyim?
nice sağlıklı mutlu yıllara canımBu arada bugün benim doğum günüm kızlar. Dün de oğlumun doğum günüydü. Ben 38 oldum, oğlumsa sadece 2!
Hoşgeldin hayırlı olsun daha ben öğrenemedim sadece erkek olabilir dedi hayirlidiMerhaba aranıza katılabilir miyim?
Gecmis olsun canim.acil.sifalarMasallah anneler..yemek hayali kuran istahla yemek yiyen annelere sonsuz masallah.sizin yernzde olmayi okdr cok isterdim ki.hala yemek yiyemiyorum3 gundr bide ates bas agrisi ckti.iyice kilo verdm bedenim yorgun dustu cok hassaslasti beslenemedigim icin.o yuzden kiloyu falan dusnmeyin tadini cikarin
Bence bebeklerden girip yazamayacağız çünkü ikiz anneleri grubu öyle olmustu
Bu grupta ne zaman aaaaaaa bebeğim uyumuyorrrr,aaaayyyy gazııııı varrrrr diye diye gezicez biz yaaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?