Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim eşim de yanımda değil. Ekstra ekstra ihtiyacım var bu yüzden. Satıp otomatik de alabilirim ama ya beceremezsem ve boşa satmış olursam diye de tedirgin oluyorum. Öf keşke önceden halletseydim bu işleri.
yavrum çok hoş olmayan bir cümle kuracağım ama cidden mallar kullanıyor ya biz mi beceremeyeceğiz. 3 arkadaşım kullanıyor bayan ve baya kural falan da bilmiyorlar 10 yıl önce almışlar ehliyeti yeni başlamışlar araba kullanmaya felaketler yani. Park yok geçiş hakkı yok alıştırma yok bodoslama girdiler işin içine ama kursta öğretiyorlar bize herşeyi o yüzden hiç korkma derim.

Bana hafiften bir cesaret geldi sanki Çok doğru diyorsun. Kimler kimler kullanıyor. Du bakalım ben de fırsat bulur bulmaz, karnım da daha fazla şişmeden şu işe bir eğileyim.

Merhaba aranıza katılabilir miyim?
Ben 2019 mayıs annesiyim bebeğim 7 aylık tekrar hamileyim. Planlı bir gebelik değildi bu ilk bebeğim tedaviyle olmuştu. 29 yaşındayım cinsiyetleri öğrendiniz mi?
Merhaba benim oğluşum olcak inşAllah daha dün gösterdi kendini paşa 4.5 aylık çok nazlı yada annesi gibi inatçı 22 yaşımdayım bende ilk bebeğim biraz zor oldu ama oldu sonunda çok şükür

Ben 2019 mayıs annesiyim bebeğim 7 aylık tekrar hamileyim. Planlı bir gebelik değildi bu ilk bebeğim tedaviyle olmuştu. 29 yaşındayım cinsiyetleri öğrendiniz mi?
Hoşgeldin canım Ne güzel aralarında tam 1 yaş olacak. Süper bence. Başta zor olacak tabii. Ama sonra çok rahat edeceksin. Nerdeyse hepimiz öğrendik cinsiyetleri. Senin bebişin cinsiyeti ne?

Gözümü brokoli diye actim.
Canim yogurtlu brokoli istedi yaptim yedimde rahat ettim.
Bende sağliklı beslenerek ilerlemek istiyorum.
Yarin dr. kontrolu merak icindeyim.
1 aydir baby göremedim yarin görüs günü
Vallahi iyi sabır geçen hafta 2 kez gittim 2.haftayı zor bekliyorum

Gunaydinlar.cok yorgunum.bugunde esim hasta insallah bende olmam ya zaten gecmiyor bu halsizlik kime sorsam.hamile olsun olmasin halsizlikten sikayet ediyor acaba havadanmi anlamadim ki.
Benimde hamilelik halsizlik tembellikle geçiyor,gece uyanmaları da fazla uyumayınca migren tutuyo

Gel bakalım hanımmm kızz İzmitlisin galiba,bende izmitliyim. Nerdesin kimsin kimlerdensin anlat heleeee

Masallah anneler..yemek hayali kuran istahla yemek yiyen annelere sonsuz masallah.sizin yernzde olmayi okdr cok isterdim ki.hala yemek yiyemiyorum3 gundr bide ates bas agrisi ckti.iyice kilo verdm bedenim yorgun dustu cok hassaslasti beslenemedigim icin.o yuzden kiloyu falan dusnmeyin tadini cikarin

Ah canım bir an evvel düzelirsin umarım. İştah da dert iştahsızlık da... iştahları bölüşme şansımız olsa keşke.

Geçmiş olsun canım. Aman sen dikkat et de hasta olayım deme. Yine salgın varmış bu ara.
sagol cnm evet etraftaki herkes hasta malesef.
kesinlikle cocuklu bayanlar icin araba lazim.ozellikle.okul zamani, lazim.hastane alisveris vs kocalara kalsak ooho.oh .bence her kadina lazim
Bu arada bugün benim doğum günüm kızlar. Dün de oğlumun doğum günüydü. Ben 38 oldum, oğlumsa sadece 2!
iyiki dogdun cnm yeni yasin bol sans saglik huzur getirsin
Hosgeldin aramiza saglikla gelsin bebegin

Bu arada bugün benim doğum günüm kızlar. Dün de oğlumun doğum günüydü. Ben 38 oldum, oğlumsa sadece 2!
nice sağlıklı mutlu yıllara canım
Hoşgeldin hayırlı olsun daha ben öğrenemedim sadece erkek olabilir dedi hayirlidi

Gecmis olsun canim.acil.sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…