Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim esim de boga burcu fakat 20 mayis ikizlere yakin. Dediginiz gibi bencil ve uyumsuz biri rahatina düşkün sadece evcil evden disari cikmak istemez zorlamadikca.
Aynen eşim 10 mayıs dogumlu belki de yükseleni ikizlerdir kavga ederiz sonra pişman olur yemeği temizliği yapar kendini affettirmek için

Bizde sabah sağlık ocağına gittik çocuklarla düzelmediler bir türlü aslında sadece öksürük balgam var ama eşim kızıp duruyor kendi kendine doktorculuk oynuyorsun çocukları ihmal ediyorsun diye bende götüreyim gitmişken hamilelik bildirimi yapıp tahlillerimi yaptırayım dedim hemşire asiyi sordu yaptirmayacam deyince delirdi

Teşekkür ederim canımm

Bende ehliyet alacaktım 2019 'ün son sınavında ama hem kpss ye çalışıp hem onunla uğraşma dedi ablamlar ama keşke onları dinlemeseydim ocakta zam gelecek yine hem çocuklar derken sonra zor olacak olmazsa seneye eylül gibi almayı planlıyorum

Gecmis olsun cnm.hemsiremi delirdi

Bence bebeklerden girip yazamayacağız çünkü ikiz anneleri grubu öyle olmustu

Ama 2iz çocuk başlı başına ayrı bir durum bence şimdi bir anda 3 çocuk annesi olucaksın ne hissediyosun??

Nedennn?

merhaba benim sağlık ocağımda aradı aşı için aşı takvimi oluşturalım dedi kan grubu boy kg kan uyuşmazlığını tekrar teyit etti 2 hafta sonra çağırdı irtibat halinde olalım dedi aşılar 20. hafta ve 24. haftada vuruluyor dedi

benim oglum 38. haftada 3.450 dogdu.
Bakalim bu nasil olcak.
Oglumda mayis dogumlu ama ikizler
Bu boga olacak.
annem boga burcu bir de kuzenimin esi
Vallahi ikiside cok evine bagli, cok sabirli, cok yapici falan falan.
Oğlunuz nasıl ki kızım ikizler daha bibucuk yaşında huyu güzel gibi ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…