Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhabalaaarr
Kontrolden geliyorum. Cok sukuur hersey yolunda. Bi kiz bi oglan degisir diye korkuyodum degismedi bende hemmencik bi elbise aldim kizima
Biri 235 gram digeri 238 g olmus minnaklarim
17+6 bugun. Bebekler 19 haftayla uyumlu dedi. 20 22 hafta arasi perinatologa yonlendirdi. Bide cocuk kardiyolojisine. İnsallah ordanda guzel haberlerle doneriz.
Bideeee, vajinismus yasayanlar bilir vajinal ulltrason korkumuzubaski hissediyorum diyince doktor bakalim vaj ultrason ile dedi. Okey dedim ama nasil korkuyorum cunku hamilelikten sonra pek iliski olmadikorkuyoruz bisey olur diye..
Neyseee, sonra doktor yaparken tedirgin oldum. Ben yapsam olur mu dedim aldim ultrason cihazini kendim yaptim bakti 45 mm rahim kalinligi gayet iyi dedi. Cok sukuuuurrr buda gecti. Vajinismus olum seni nasil yendim ama hii, agzina bile s.ctim dedim kapidan cikinca

Aynen eşim 10 mayıs dogumlu belki de yükseleni ikizlerdir kavga ederiz sonra pişman olur yemeği temizliği yapar kendini affettirmek için
Ay yok anam benimki burnundan kıl aldırmaz adam narsist. Kavga etsek kendi halinde takılır odasında. Valla büyük lokma ye ama buyuk soz etme diye bosa dememisler. Isin icinde olunca cikmaza giriyorsun diş sıkıp sabrediyorum napim.

Ailesi konusunda oda aynen öyleydi ama rabbim gösterdi kim haklı haksız şimdi eften püften şeylere böyle ama benm aklım daha yapılan haksızlıklarda

kızlar bende cuma gittim kontrole kalbinde parlaklık varmış inşallah geçer bidaha perinatologtan aldım randevu 3 ocakta

Nisan sayfasında da hep var biliyosun parlaklık konusu,hepsi de geçiyor ya da bir sonraki kontrolde gözükmüyor. Umuttepeden mi aldın randevu perinatolog için?

Nisan sayfasında da hep var biliyosun parlaklık konusu,hepsi de geçiyor ya da bir sonraki kontrolde gözükmüyor. Umuttepeden mi aldın randevu perinatolog için?
evet kuzum ordan aldım kızımdada vardı parlaklık onda geçmedi hala üfürümü var şimdi gene parlak çocuklar doğuruyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…